Hur mycket snor kan en människa producera egentligen?

2009-02-27, 16:36:28 / Kategori: Random thoughts
Ja ibland så undrar jag faktiskt hur mycket snor min näsa egentligen kan producera, för så konstant snorig som jag varit nu dom senaste 3 veckorna har jag nog aldrig varit i hela mitt liv känns det som. Nu har det till och med gått så långt att det är så mycket snor i mitt lilla huvud att det börjar trycka ut mot öronen och det har blivit lock för dom!
Iallfall så googla jag precis frågan "Hur mycket snor kan en människa producera?" och då fick jag fram att en människa producerar 1,5 till 2 liter slem per dag och det måste ju komma ut nån stans tycker man.. så inte konstigt att jag har så mycket snor över hela tiden!

Nu ska jag iallfall hoppa in i duschen och göra mig iorning för ikväll
, hoppas att en dusch kan lätta trycket i mitt huvud så att det känns lite lättare. Planerna för ikväll är iallfall som följer, bio/bastukväll får se vilka som hänger på! Nån öl går säkert i iallfall. Jag måste iallfall säga att idag så köpte jag förmodligen ett av de snyggaste vita paren Converse skor i historien!
Så visa bild sen,, men jag är sååå nöjd!

Ha de så bra ikväll allihopa! Gör inget som inte jag skulel göra nu!

XOXO

Skoldag idag!

2009-02-26, 12:23:38 / Kategori: Dagens Outfit
Okey mitt positiva tänkande funkade inte riktigt, jag känner mig ännu sjukare idag! Men jag är fortfarande positiv. för innan man tillfrisknar så måste man nog bli som sjukast så att det riktitgt går över. Jag menar efter regn kommer solsken eller vad de heter, så ju sjukare jag är nu desto friskare kommer jag vara imorgon! Så jag ger inte upp min plan!

Nu ska jag iväg till skolan en sväng,
har lektion mellan 13.15 - 15.00 idag och jag har till och med gjort läxan! Känner mig riktigt duktig måste jag säga, får se hur länge det håller i sig då. Och jag måste verkligen ge lite credit till csn, som faktiskt godkände min ansökan på en endaste dag!

Så här ser jag iallfall idag!



Det blir som man tänker...

2009-02-25, 16:42:54 / Kategori: Random thoughts
Min mamma har alltid använt sig av ordspråket "Det blir som man tänker" och jag har alltid tyckt att det låter så töntigt och inte hållt med, jag har alltid gått efter normen det blir som de blir! Men nu på senare år så har jag verkligen funderat över de där uttrycket och börjar faktiskt hålla med mer och mer, och nu tror jag faktiskt att ens liv faktiskt blir som man tänker.
Jag menar inte då att bara för att jag tänker att jag ska bli miljonär så vaknar jag helt plötsligt upp en morgon och är de, men tänker man positivt och ser möjligheter istället för hinder så tror jag faktiskt att det kan bli som man tänker.

Så nu tänkte jag ta det här uttrycket till den fysiska nivån, jag har ju klagat en del den sista tiden på att jag alltid är sjuk så imorgon så tänker jag att jag ska bli frisk! Jag ska vakna upp imorgon bitti och må super, så kankse min otroligt positiva inställning kan påverka min kropp så den känns en aning friskare... Vad tror ni om den ideén? Värd att prova iallfall.


Tisdags kväll är Sandra kväll!

2009-02-24, 17:17:08 / Kategori: Allmänt
Ikväll ska jag hem till bästaste på vår sedvanliga Gossip Girl/Myskväll och sova över! Har verkligen blivit båra nya tisdags traditioner and i love it! Ska se om jag kan ta med några av mina jeans och sy in, vet inte vad som har hänt med min kropp. Alla mina gamla jeans är för små men alla nya är för stora, verkar vara i nån slags mellan period då inga av mina kläder passar!

Nu sitter jag och kollar på Kronprinsessan Viktoria och Daniels förlovnings intervju eller vad man ska säga, efter sju år tillsammans så var det väl ändå dags tycker jag! Daniel ser dock lite obekväm ut i situationen, lite nervösa leedenden men dom är ju söta tillsammans! Får hoppas att de håller! Lite press måste han ju känna, han blir ju trots allt vår nya kronkung eller vad de kallas... Mamma upplyste mig så snällt alledels nyss att man kan inte gifta sig till kung (som man kan till drottning) utan man måste bli född till de.


Bjuder på ett litet Hawaii collage av mig och Sandra från Hawaii!


Måste bara visa!

2009-02-23, 20:28:03 / Kategori: Allmänt
Laddade precis ner ett jätte lätt fotoprogram! Slipper man sitta och göra allt i paint!



Sunes sommar!

2009-02-23, 19:53:25 / Kategori: Random thoughts
Jag och brorsan satt och kollade på Sunes Sommar igår kväll, bara älskar den filmen! Lilla Håkan som älskar potatis och säger precis vad han tycker, Sune han har verkligen bättre raggningsrepliker än de flesta killar jag träffar idag, Stora syster Anna som är i den där härliga jag-blir-kär-i-en-ny-kille-varanna-minut-åldern, Mamma Karin som verkligen måste älska Rudolf för att stå ut med alla hans tokerier och Rudolf såklart! Alltså han är så härligt klantig och säger och gör dom dummaste sakerna... han påminner mig faktiskt lite om min egen pappa om jag ska vara ärlig!

Iallafall så brukar jag alltid blanda ihop Bert och Sune, iallfall skådespelarna. Tycker dom två är så lika! Dom är nästan i samma ålder och båda är blonda och kallar sig själva för tjejtjusare, så började jag iallafall undra hur dom ser ut idag?
Jag menar, deras storhets period var ju för nästan 15 år sedan så jag började googla lite och hittar dom här och Nu bilderna!




Måste nog säga att Andreas Hoffman som spelade Sune fortfarande ser sötast ut!

Tortellini

2009-02-23, 13:47:19 / Kategori: Random thoughts
Ska försöka mig på att laga tortellini idag till lunch, stod på paketet att man bara behöver tillsätta vatten och margarin så jag borde ju klara av de. Har inte ätit de på flera år men jag har för mig att det är gott! Har nästan nyss kommit hem från stan, skjutsade in lillebror till Vägverket för han skulle ha uppkörning.. och han klarade det! Han var så glad, så nu är han ute och kör. Han kommer ju bo i den där bilen den närmaste tiden nu!

Jobbar fortfarande på min förkylning som är ännu värre idag
, jag hör inget och jag kan typ inte prata! Fortsätter med min enorma the konsumption, nån gång lär ju halsen ge med sig tycker jag! Så vad händer i veckan då?

Måndag: Inte så mycket, ringa till CSN sen bara ligga halvdöd i soffan och kurera mig!
Tisdag: Skola 13.15 - 15.00 (Psykologiska aspekter på ledarskap), de är ju tisdag så då är det Gossip Girl kväll hemma hos bästaste och översovning.
Onsdag: Middag med familjen.
Torsdag: Skola 13.15 - 15.00, Backyard Babies på slicken?
Fredag: Förhoppningsvis bastu kväll hos Magnus.
Lördag: Hockey + Utgång
Söndag: Lugn mysdag bara.

Idag saknar jag mina älskade katter så mycket! Melvin & Kiwee!



Uppdatering om min hals!

2009-02-23, 00:06:00 / Kategori: Random thoughts
Den gör fortfarande super ont! Har provat allt ikväll the, glass, halstabletter och bara vanligt vatten men inget hjälper verkligen! Alltså inget funkar, hatar att ha ont i halsen. Det går liksom inte att förtränga bort det heller, så nu tänker jag bara värma min kära vetekudde och hoppas på ett underverk!

Hoppas ni andra sover gott utan halsont iallafall!

XOXO

Ont i halsen!

2009-02-22, 14:43:01 / Kategori: Allmänt
I morse vaknade jag med halsont och huvudvärk, alltså när var det senast man vaknade upp och kändes sig frisk som en nötkärna... istället för at vakna upp och knaka som en 80-årig tant. Iallafall så vaknade jag för en gång skull upp utvilad och inte bakis, för jag tog de nämligen lugnt igår. Kommer inte ens ihåg en helj då jag inte var ute och rännde på krogen, var säkert i sommras nån gång då jag jobbade under en helj, vilket var typ 6 månader sen. Men det var skönt att för en gångs skull vakna upp och inte behöva ligga i soffan en hel söndag pga av bakfylla!

Om en timme ska jag ner till Sportis och se på hockey, kors i taket va! Ska se hockey både den här heljen och nästa helj, ska bli spännande. Så ser ni nån som är extremt påklädd med långkalsonger, täckbyxor, en enorm vinterjacka och ser allmänt köldskadad och missplacerad ut så är det jag!

Ge mig värme, eller åtminstånde en ny vetekudde!



Mmm lördag!

2009-02-21, 13:52:18 / Kategori: Allmänt
Igår var vi hemma hos Sandra och Christian och blev bjudna på supergod smörgåstårta och vin! Var jätte trevligt, dom har fått det så mysigt i deras lilla hus nu dom har fått en sån hemtrevlig atmösfär! Längtar till i sommar när man kan sitta där, varma sommar kväll och grilla och bara snacka massa skit. Jag har nämligen en känsla att sommar 2009 kommer att bli helt underbar!

Nu ska jag iallafall iväg till köpis och ta en fika med Hanna, ser ju inte henne så mycket nu när hon har flyttat till Stockholm. Så det ska bli jätte kul att träffa henne! Nu har jag en söt liten tax som ligger och sover i min säng med, är ju hundvakt åt Wilma idag.. ursch vad jag tycker om den hunden! Hon är världens sötaste!

XOXO

Fredags kväll!

2009-02-20, 17:35:10 / Kategori: Allmänt
Kom precis ut ur duchen, ska göra mig iordning nu och sen åka hem till Sandra och Christian. Dom ska bjuda på mat och vin som tack till oss som hjälpte dom attt flytta för några heljer sen, ska bli jätte gott! Problemet är att jag är hungrig redan nu, får ta nått litet så länge.

Fick hem ett brev idag från högskolan i Gävle att jag kommit in på kursen Psykologiska egenskaper på ledarskap, hoppas bara att den här kursen är lite bättre än den förra jag tog! Sen så har jag blivit lovad jobb från hemtjästen med, okey de var mitt sista alternativ men jag behöver ju pengar! Men dom sa iallfall att jag fick jobba vart jag ville, så det var ju snällt.

Nu kom lillebror ut ur duschen, så nu kan jag okupera badrummet ett tag! Hoppas ni får en underbart start på heljen och en mysig fredagskväll!


Tänkte bjuda på en partylåt som älskar, prova dansa den här dansen sittandes i bilen (helst när ni inte kör då kanske) det är skit kul!





XOXO

Vardagslyx igen då!

2009-02-20, 15:20:18 / Kategori: Allmänt

Nu har jag nyss varit igång med att skämma bort mina fötter för en gångs skull, och det behövdes verkligen. Dom glömms ju alltid bort de stackars fötterna, vet inte om det beror på att dom sitter så långt bort från huvudet så man inte riktigt tänker på dom? Men idag kom jag ihåg dom och dom fick sig en rejäl omgång med ett långt fotbad och fotfilen!


Krävs en del produkter för att få fötterna lena och fina som ni ser



Är mörkrött nagellack som gäller nu, sen så måste man ju skämma bort magen under tiden också


 




Idag gick jag upp i super bra tid, 09.00 och skjutsade in lillebror till vägverket då han skulle skriva teoriprovet, som han galant lyckades med utan problem! GRATTIS! Ett steg närmare de efterlängtade körkortet nu.

Tänkte mysa till det med en lite tända ljus nu, jag vet mitt på dagen men allt blir så mycket mysigare med ljus! Men sedan min otroligt klantiga olycka igår så vet jag inte om jag vågar... lyckades ju tända eld på mig själv! Skulle tända ett ljus i mitt rum med en tändsticka men den brann upp så fort, och den bräde mig på fingret så jag fick panik och fick för mig att jag skulle slänga tänsstickan istället för att blåsa ut den? Fråga mig inte varför, men så slängde jag den på min egen tröja som jag hade på mig, så min axel fattade eld! Så kom ännu mer panik, blandat med skrik men tillslut tog jag väl mitt förnuft till fånga och kom på att de bästa sättet att få elden att försvinna var att blåsa och slå på den. Så det var de jag gjorde, så slutet gott allting gott! Förutom de fula hålet i min favorit mjukiströja som elden så fint lämnade efter sig!


 

XOXO

Idag saknar jag...

2009-02-19, 16:30:24 / Kategori: Allmänt
... att bara blond! Vet inte varför egentligen, trivs ju faktiskt bra med att numera kalla mig själv brunett, men just idag så har jag bara sett folk med fint blont hår vart jag än gått. Då kom den där känslan tillbaka av hur snygg man kände sig när man precis hade färgat rötterna och och allt de mörka håret var borta och man kände sig allmänt fräsch!

Men jag har ju lovat mig själv att aldrig gå tillbaka och bli så blond igen, jag menar håret blir förstört och allt för slitet och man måste i princip färga håret minst en gång i månaden om det ska se bra ut och det slutar alltid med att man får klippa av sig allt.. och de är det inte värt!



Varför vill man alltid ha det man inta kan få och motsatsen till det man har?

Deepak Chopra

2009-02-18, 14:15:43 / Kategori: Allmänt
Såg precis på dagen avsnitt av Ellen, älskar den showen, och den spirituelle Deepak Chopra var en av gästerna där och visst man har hört en del om honom. Jag menar ni har väl sett filmen The Love Guru, då var de mycket snack om honom men ändå jag har liksom inte riktigt förstått vem han är och vad han gör. Lyssnade iallafall på honom nu när han var på Ellen som sagt, och han säger en del vettiga saker som säkert är mycket svårare att uppnå än vad det låter. Men det fick mig ändå att tänka efter, "Vad vill jag med mitt liv, vilket syfte har jag och hur kan jag berika mitt och andras liv?"

Det är sådana där frågor som man borde fundera mer över, men man tar sig liksom aldrig tid till de. Vilket man nog borde, för enligt Deepak Chopra så är vägen till lycka att göra andra människor lyckliga. Så endast genom att vara en bra människa och utöra bra handlingar så blir du lycklig. Vilket låter ganska enkelt egentligen, kanske försöker vi göra våra liv svårare och mer komplicerade än vad dom behöver vara?

Någonting som jag iallfall har lärt mig de senaste åren är att alltid försöka omge mig själv av människor som ger mig posetiv energi, istället för sånna som tar min energi. De är något som jag har upptäckt gör mitt liv lättare och lyckligare.


Slummer Party!

2009-02-17, 18:39:29 / Kategori: Allmänt
Nu väntar jag bara på att min snälla mamma ska komma hem, så ska hon skjutsa in mig till Sandra. Vi ska ha en Gossip Girl/Översovnings/Tisdag idag igen, ska bli super mysigt! Har inte sett henne nu på några dagar, saknar henne!
Vi som är en aning efter Gossip Girl hysterin föll ju för den underara serien förra veckan, så det blir ett till maraton idag. Håller på och bränner ut några nya avsnitt nu.

Sitter även här med mitt skadade knä, som jag på något konstigt sätt lyckades halvt sätta ur led när jag låg i soffan och kollade kankse lite för passionerat på Gilmore Girls... det knäcktes liksom bara till och nu kan jag knappt gå, så typiskt Malin Johansson. Jag menar vem lyckas göra illa sig när man ligger i soffan? Jo jag. Så min älskade värme kudde åker med till Sandra ikväll så hoppas jag på förbättring tills imorgon.



XOXO

Ge mig värme tack!

2009-02-17, 12:27:28 / Kategori: Allmänt
Satt och kollade på gamla bilder från Hawaii, från min första termin på HPU och när Hanna var och hälsade på och hittade dom här!
Ta mig tillbaka!


Lite resekatalog matrial!



Lanikai beach, favorit!



Hann spela in en reklam till ett skolarbete...


Besteg Diamond head ett antal gånger!



Man var ju brun som en pepparkaka!



Svenska föreningens Golden Hits Party!




Min andra termin hade jag massor av besök, bla kom min älskade familj och hälsade på!

Här möttes dom med ett varmt välkomnande med Leis på Honolulu Airport



Bror, jag, pappa och Niklas



Vi åt underbara middagar varje kväll!



Mamma och pappa slappnade av!



Vi spelade beach tennis!



Vi låtsades bo i ett navy skepp, vilket morfar med förskräckelse trodde var min lägenhet när han såg bilden!



Tydligen var vissa av oss hemliga fans av gruppen YMCA! (Ni kanske kan ana vilken jag menar)




Har så många fler bilder från massa andra besök, återkommer med dom en annan dag...


XOXO


Haha sug på den ni!

2009-02-16, 16:07:40 / Kategori: Allmänt
Jag har lyckats gjort ett video inlägg, se på det och NJUT!
(Ljudet är dock super dåligt, så ni måste antagligen ha högsta volymen på)




Om man ser ut som en pucko och låter som ett pucko, betyder de då att man är ett pucko?
Det är dagen stora fråga!

Underbara söndagar!

2009-02-15, 22:46:05 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en riktig sån där mys dag, tog en lång sovmorgon efter nattens bravader och gotta mig hela dagen i godsaker och tagit mig ett mysigt långt bad med tända ljus! Är verkligen för att man ska unna sig själv extremt mycket vardagslyx, jag menar att kunna stressa ner och bara tänka på sig själv och reflektera över hur man själv mår. Tycker jag att alla skulle behöva bli lite bättre på, även om det handlar om så lite som 5 minuter om dagen, iallfall så tänkte jag bjuda på en låt som har spelats många gånger i min iPod dom senaste veckorna. Det är ett lugn över den här låten som jag bara älskar.

"Broken Strings" by James Morrison and Nelly Furtado




XOXO

Schlager som gäller!

2009-02-14, 18:52:13 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag iväg hem till Malin Ö och se på Melodifestivalen och käka middag! Tänkte bara önska alla en trevlig kväll!

Så här ser jag ut ikväll, är inte min frisyr schlager så säg!



Alla hjärtans dag!

2009-02-14, 13:53:46 / Kategori: Allmänt
Säger man "Grattis på alla hjärtans dag" eller "Glad alla hjärtans dag", de har jag gått och funderat på ett tag nu... men iallafall så vill jag önska alla mina vänner och familj, ja ni som betyder nått för mig med andra ord, ni vet vilka ni är.
Vill önska er en underbar dag och massor av kärlek från mig!



Nu ska jag iallfall klä på mig och ta mig till köpis är det tänkt, sen ikväll ska jag fira alla hjärtans dag med Malin Ö och se på lite melodifestival (läs:obligatoriskt) sen får vi se vad vi hittar på, brukar alltid sluta crazy så jag räknar med det!

XOXO

My new bestest friend!

2009-02-13, 23:08:35 / Kategori: Random thoughts
Japp jag har hittat en ny sak som jag bara inte klarar mig utan these days! Min underbara vämre kudde! Den håller mig varm i soffan framför tv, när det är kallt på nätterna så hjälper den mig att soma och när man sitter och bloggar framför datorn så hjälper den att behålla värmen i händerna... som sagt den är GRYM!
Ni vet när man är singel så uppskattar man varje sätt man finner värme från, därav min nufynna entusiasm angående min värme kudde.

Sitter iallafall framför Tv nu och väntar på att att utröstningen av Let´s Dance ska börja  och äter chip, after eight och dricker Sprite.. colan var slut. Min lugna fredags kväll är inte annat än väldigt lugn, väntar på att åka in till staden och hämta upp mina föräldrar för är på fest. Japp för en gångs skull är det jag som sitter hemma och väntar på ett telefon samtal så jag kan agera fylle chaffis, händer inte ofta. Så jag njuter av de!


Fredag den 13:de

2009-02-13, 17:05:55 / Kategori: Allmänt
Är ni lika vidskepliga som jag?


Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.

Det var iallafall den bibliska förklaringen till varför fredag den 13:de ses som en oturs dag, men jag läste att i den gammla bodesamhället så betraktades fredag den 13:de som en slags helj/vilo dag då det var olämpligt att arbeta eller göra nått "bullersamt" så jag kör på den terorin och tar det lugnt hela den här dagen och tar en kväll framför tvn och myser med godis och cola... Fy vad gott! Var länge sen jag tog en hemma kväll på en fredag, ska nog se Let´s Dance med!

Först ska jag bara laga mat till mig och lillebror, ska försöka mig på Fläskfilé och Potatisgratäng!
Har precis förhört mamma på hur man tillaga de, så vi får se hur det går..



Friday!

2009-02-13, 00:39:27 / Kategori: Allmänt
Just nu sitter jag och smuttar på en varm kopp blåbärs soppa och sitter klädd med raggsockor, mjukisdress och en värme kudde under mitt täcke. Fryser dock fortfarande! Sån fryslort så det inte är sant! Fötterna är som istappar och jag kan inte ens röra min egen kropp med mina händer för då skulle jag få en köldskada, så känns de!

Kom iallfall precis hem från Magnus efter ha kollat på Kingdom of Heaven och på Sveriges sämsta bilförare eller vad serien heter på 4an, den är ju sjukt kul! Fattar inte hur folket där kan ha fått körkort! Men underhållande är det iallfall...
Som en damen med hunden i knät så när dom skulle träna på att backa "Jag är mer av en framåt tittade person, inte  bakåttitande"... håller nog med henne där!

Så hur ser heljen ut då?
Verkar som att jag ska ta det lugnt imorgon (läs:fredag), ska nämligen agera chaufför åt mina kära föräldrar som ska iväg på fest. Så det blir nog en lugn kväll framför tv med Let´s Dance och godis!
På lördag så bli det nog lite singel kväll, tar en av mina få singel vänninor och gör Gävle! Ska bli kul för jag har inte sett henne på ett tag!



Nighty Night!

XOXO

Mmm kokosbollar!

2009-02-12, 15:23:47 / Kategori: Allmänt
Måste bara rekomendera alla att börja äta kokosbollar igen, är bara så gott!



Har precis tryckt i mig TRE sånna här! Vet inte varför men dom jänns inte jätte onyttiga?

Förväntar vi oss för mycket?

2009-02-12, 14:52:27 / Kategori: Allmänt
När jag och Sandra hade mys/översovnings kväll häromdagen så började vi diskutera vad vi (läs:kvinnor) förväntar oss att våra karlar klara av att göra... eller sånna saker som vi antar att alla kan göra, och vi kom på en del saker;

  • När någonting behöver lagas vare sig de är en glödlampa eller vår dator som kraschat så antar vi att dom är tekniska nog att ta hand om de.
  • Vi räknar med att dom ska kunna allt som sport, även om det gäller hur Sverige-Polen matchen slutade i VM 1965.
  • Att dom kan äta obegränsat med skräpmat utan att vare sig gå upp ett hekto i vikt eller känna sig uppblåsta efteråt.
  • Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet de är, dom är alltid kåta som brunstig hund.
  • När vi båda sätter oss i soffan för att se på ett tv program och vi vet att dom faktiskt har sett lika lite av programmet som vi har, så räknar vi ändå med att dom ska ge oss en full uppdatering och summering vad programmet handlar om.
  • När vi klart och tydligen har sagt att vi absolut inte alls vi ha någon present på tex Alla Hjärtans dag, så räknar vi ändå med att dom förstår att vi bara säger så... Såklart vi vill ha en present!
  • Det finns en gång, eller till en rätt som killar äter grönsaker till och det är Tacos inget annat.



Har vi för mycket fördomar nu eller ställer vi för höga krav på våra män?

ÄNTLIGEN, en snygg blogg design!

2009-02-11, 20:03:23 / Kategori: Allmänt
Jag har så länge gått och klagat på att jag inte förstår mig på hur man byter design på bloggen och om jag hade haft en snygg blogg design så skulle jag börja blogga ofta för då skulle de vara så mycket roligare... och det har har jag fått nu!

Emma har nämligen gjort en super fin blogg till mig nu! Är verkligen super nöjd, tack så mycket!

Välkommen till min nya blogg!

2009-02-07, 02:07:22 / Kategori: Allmänt