Nu är ledigheten slut!!!

2011-06-06, 22:16:35 / Kategori: Allmänt
Kan inte ens komma ihåg senast jag hade 5 dagar ledig i RAD?!! Fy vad skönt det har varit! Men nu börjar sommarjobbandet på riktigt, nu är det inge mer ledighet förutom torsdag och fredag vecka 29. Så det är bara att köra på nu! Men jag ska inte klaga, jag har ALDRIG haft ett jobb förr som jag varit ledig varenda helg på! VARENDA HELG!! 

Idag så åt jag och Micke lite räkor och annat smått och gott till middag. Det var helt underbart gott! Älskar skaldjur och plockmat så det var verkligen nått för mig! Imorgon är det som sagt jobb som gäller innan jag och Frida drar in till stan och kollar upp lite resor. Vi planerar att åka utomlands i augusti men vi behöver lite tips på vart vi ska åka. Så vi tänkte att ett besök på en resebyrå skulle vara perfekt! Yeeey!



Fick de här vinet av mamma & pappa som för övrigt har världens bästa smak när det kommer till vinet, men det här en ny favorit! Tips!



Jag ska leva på RÄKOR hela sommaren!!!



Micke åt seriöst högst fem räkor, the rest is all me!





Ny tradition: Morgon PW!

2011-06-06, 13:28:14 / Kategori: Allmänt
Imorse (läs: 11.30) bestämde jag mig för att plocka ur tummen ur röven och bege mig ut på en powerwalk. Och det var så sjukt skönt, var helt slut och totalt genomsvettig efteråt men det var underbart! Ska försöka röra mig lite varje dag nu, inget överdrivet tränande varje dag som jag försökte med förr. Då tröttnar jag bara! Men köra lite lagomt bara.




Unnade mig själv lite shopping!

2011-06-05, 11:52:32 / Kategori: Allmänt
Klickade hem lite smått och gott från HM!

Nu när jag ska vara gräsänka hela sommaren så passar jag på att beställa hem lite gulliga sängkläder som Micke hade vägrat sovit i annars... Det gäller att passa på! :)











SOMMARLOV!!!!

2011-06-03, 20:18:38 / Kategori: Allmänt
Idag hade vi vårt sista lektionstillfälle, eller vi hade opponering på vara uppsatser vi skrivit i arbetsrätten. Och från och med klockan 14.30 i eftermiddags så har jag sommarlov!!! REN SKÄR JÄKLA LYCKA! Fy vad underbart att slippa tänka på skola nu i typ 3 månader! Så detta firas ju såklart! Ikväll myser jag och Micke till det med god mat och dricka. 

Imorgon hoppas jag på lika bra väder så man kan dra och bada, känner att årets första dopp har dröjt länge nog!

Cider och kortspel på balkongen!


Fortsätter med den obligatoriska Cavan (Min all time favoritdryck!)



Känner att jag måste slänga upp en fin bild på min bäbis!