Nu börjar mysfredagen!

2011-09-30, 18:58:23 / Kategori: Allmänt
Idag har jag varit riktigt duktig! Har hunnit med sånna där saker som man drar sig för att göra för att man inte har tid eller ork. För nu är tvätten fixad, alla garderober är nu utrensade och det börjar äntligen bli lite ordning och reda. Det är så skööööönt! Hann till och med en snabbis till Marieberg och fick med mig två nya BH:ar. Behövdes med tanke på att jag rensade ut 2/3 av alla mina underkläder!

Det blev inga andra än the one and only boobshell från Lindex! Är lätt dom bästa BH:arna som finns att köpa nu, jag rekommenderar dom verkligen. Dom får dom allra minsta boobisarna att se stora ut! 179 kr går dom loss på, sjukt prisvärda.


TGIF!!! ♥

2011-09-30, 11:51:49 / Kategori: Allmänt
Idag har jag en helt ledig fredag, är ledig från både plugg och jobb! Så underbart! Sen så kom ju baby hit igår kväll så myshelg delux är vad som gäller. Idag är det lite måsten såsom tvätt som måste tas hand om, sen en sväng på stan och kika runt lite för att fortsätta fredagen med ett glas rött hemma framför Idol!

Imorgon ska vi ut och käka med Frida och Jocke, vi känner allihopa för italiensk. Så vi får se vad vi hittar på! Gott ska det bli iallafall.


Dagens bild: Osminkad och schleeeten till tusen, men det är så verkligheten ser ut idag ;)
Är så sjukt sugen på att göra nått med håret, här en äckligt fet utväxt men jag tror jag vill ha den här färgen ändå. Och skita i att färga det mörkt bara för att det är höst, har varit så skönt att slippa färga utväxten varje månad. Vi får se, det får ändå bli nästa månads i-landsproblem!

Tröttmössa!

2011-09-29, 12:08:17 / Kategori: Allmänt
Efter en HELDAG på jobbet begav jag mig hem för att städa lägenheten för att sedan åka hem till Frida för en riktig översovningsmyskväll men rödvin och serier. Vid tretiden var vi (läs:mest jag) så trött att jag däckade. Nu är jag hemma igen och ska bege mig till jobbet, sen ikväll kommer baby och äntligen får jag träfffa missarna igen. Som jag har SAKNAT dom den här veckan! Helt sjukt. 

Nu jobb!


Dags för städning!

2011-09-27, 19:22:09 / Kategori: Allmänt
Dom senaste veckorna känns det som att jag har levt i en resväska. Och mycket åkande fram och tillbaka till Örebro har resulterat i en lägenhet som ser ut som ett BOMBNEDSLAG/KRIGSZOON/HORHUS ja you name it! Så nu efter lite kort kvällsjobb så har jag tänk att ta tag i de! Sjukt otaggad men det måste verkligen göras! Tar ju dubbelt så lång tid nu när man bor själv i veckorna... Var iallafall iväg med Frida på en lite shoppingspree tidigare idag och fick med mig lite saker från bla. Ikea. Vill försöka få lite ordning i byråer och garderober nämligen, så jag har köpt lite smått och gott till de. 

Måste bara berätta att jag följde med en arbetskompis och tippade idag efter jobbet.. MIN ALLRA FÖRSTA GÅNG! Tippade för typ 30 kronor på nå trav grejs, jag fattar ju nada men det känns ju jätte kul! Tänk om man vinner?! Hoppas hoppas...


NU STÄD!
Saknar mina små bäbisar som är hos husse i Hofors i veckan :(


Kickass Gävle helg!

2011-09-26, 20:52:36 / Kategori: Allmänt
Ännu en helg har spenderats hemma i Gävle och det har varit en sjukt mysig/rolig/awsome helg! Har hunnit med middag på Church Street med Marie och Johan i fredags, myst på stan med Sandra på lördagen och sen födelsedagsfest för Emelie på lördagskvällen. Har varit så mysigt att varit hemma dom senaste helgerna, känns som att man har haft tid att verkligen umgås och det har varit så underbart. Men nu är jag lite trött på att pendla mellan Öret och Gävle så om nån vill träffa mig inom den närmsta tiden så hittar ni mig hemma i Örebrew! :) 

Bjuder på lite bilder från helgen iallafall!











Mystorsdag!!

2011-09-22, 19:19:06 / Kategori: Allmänt
Ikväll blir det myskväll hemma med mina små monster framför serier! Det ska bli så sjukt sköööönt! Ska ta en snabb solning först sen köpa med mig nått gott hem och sen är jag bänkad i soffan resten av kvällen.

Ser sjukt mycket fram emot heljen som återigen ska spenderas i Gävle! Det blir middag på Church Street på fredag och sen lite festligheter på lördag, as pepp! Men nu på med mjukiskläderna och iväg till solarieöarna!