Måste skynda mig!

2010-02-25, 14:58:12 / Kategori: Allmänt
... nu är jag lite stressad,, kom nyss hem från gymmet och solariet och har käkat. Men om ett tag kommer tjejerna hit och vi måste plugga till seminariet imon och jag måste städa lite och duscha...

... ville bara säga att Sandra kommer
hit imon och som jag längtar efter henne! Kommer bli en epic helj för vi är så awsome! :D Och gumman, kom ihåg att ta kort och ta med din kamera!!!


Halsont!

2010-02-24, 16:22:43 / Kategori: Allmänt
Idag hade jag tänkt att träna men jag har haft så ont i halsen hela dan och varit så där grötig i halsen så jag skippade träningen... Men måste man verkligen skippa den när man har just ont i halsen, är det så dåligt att träna då egentligen? Imorgon struntar jag i det,, då tänker jag minsann träna!

Idag har vi varit i skolan i nån timme, sen åkte jag hem och käkade lite och tog mig en cykeltur till coop för att handla lite mat och hämta ut mina böcker. Och när jag satt där på sadeln och trampade i snön tänkte jag "Jag som är så kass på att cykla, sjukt konstigt att jag inte ramlat än?!" Och så kommer jag till en korsning och ser att jag möter en annan cyklist och tvärbromsar för att inte köra in i honom... och sladdar såklart och ramlar rakt in i en stor snödriva! Jag börjar asgarva så kommer det fram en pappa och ett barn till mig (också på cykel) och säger, " Det är inte lätt det här eller, jag gjorde samma sak igår!"... Hehe,, tack säger jag och går därifrån.... Haltandes! Aj mitt ben!
Klantskalle nummer 1 här! Då ska de tilläggas att jag ramlade igår när Frida och jag gick hem från Cath men en plåt i handen, så jag tror verkligen inte att de spelar nån roll om jag går eller cyklar,, jag kommer ramla ändå!

Föresten så fyllde Cath 21 år igår! Vi ska ju fira det storslaget på lördag, men vi firade med lite tårta, chockladbollar och dumle igår... Frida och jag slet med detta konstverk i flera timmar! Om man säger sä här, den smakade ännu äckligare än vad den såg ut!... Alltså om ni inte ser det med en gång så ska det föreställa en kuk-tårta!





Nu ska jag försöka ta mig till solariet och blir lite brunare! Sen måste jag plugga, känns som att det var ett tag sen nu...



Lugn dag!

2010-02-22, 23:20:49 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en lugn dag, hade skola mellan 10.15-12-00. Började en ny delkurs, organisationssociologi, den verkar rätt så nice faktiskt. Så det är bara att ta nya tag och leta efter ny energi för de kommer att behövas!

Jag tvättat och sovit och kännt mig sjuker.. fast nu mår jag mycket bättre och är jätte pigg! Bra med tanke på att klockan är elva. Jag ska iförsig inte klaga på hur jag har mått idag, var över en sväng till Cath nu på kvällskvisten för att ge henne några super usa piller för huvudvärk! Jag kom in och allt var mörk och knäpptyst! Hon hade släckt ner hela lägenheten och stängt av ALLT! För stackarn hade sån huvudvärk! Men efter ett piller och lite vila så var hon fit for fight igen! Bäst för henne de, för imorgon fyller hon nämligen år!! :D

Med tanke på att det var EVIGHETER sen
vi fick pengar och det ekar tomt på kontot! Tänke visa er en bild på mitt tomma kylskåp men jag vågar inte för då kommer mamma skälla på mig. Hör de redan i huvudet: "Du måste köpa mat, inte kläder!" hehe... men om nån dag då har jag råd att köpa mig lite mjök igen! Yey!

... Därav min middag, leftovers: Klyftpotatis med köttbullar, pepparrotssås och lingonsylt!




Trötta tjejer! Selma blundar och jag ser allmänt vindögd ut!



Glömt att visa min nya väska och skor som jag köpte för ett tag sen!






Haha jag dööörrr!!!!!

2010-02-18, 23:12:47 / Kategori: Allmänt
I want my man to smell like him, don´t you?


Senaste tiden i bilder!

2010-02-18, 20:44:56 / Kategori: Allmänt
Har inte bloggat nu på ett tag, har inte orkat! Men jag tänkte bjuda på lite bilder från mitt liv dom senaste veckorna... eller de jag har kommit ihåg att ta kort på...

Börjar med dagen glamorösa middag!



Så här roligt har vi när vi träffas! haha..



Fick ett urgulligt paket av Friday på Alla Hjärtans dag <3





M. C Stockholmsresa! Så jäkla EPIC!!!



















Det Shoping med stort S, sushi, fika med chaithe, tunnelbaneåk, technodans på balkongen, fylla på en flaska vin, inspelning av diverse filmer som inte kommer visas offentligt, ännu mer shopping, inköp av skor man inte kan gå i, onda fötter, vin med Josefin, utgång på SÖDER, Maskinen, Red Stripe, röj på Debaser och massa mer...
Vi shoppade dock lite för mycket och hade lite för roligt så nu är vi panka studenter igen... men det var det värt!!!!


Måndag igen..

2010-02-01, 21:31:35 / Kategori: Allmänt
... Heljen gick över snabbt och nu är det måndag igen, ny vecka nya tag! Många kanske känner sig lite energilösa sådär på en måndag för man vet att man har hela veckan framför sig. Men inte jag och absolut inte idag! Inte när man vaknar upp efter en dålig natts sömn och har ett paket som vänter på en i hallen... En paket från VÄRLDENS BÄSTA SANDRA! Jag fick en jätte fin bok med bilder på oss och gulliga kommentarer om oss! Var bland de finaste presenter jag fått!

Det sjuka var att jag bad om Sandras adress i fredags för jag glömmer alltid bort den och sa till henne att hon förmodligen kommer ha en liten överaskning som kommer landa hos henne nån gång under den här veckan... så säger kvinnan samma sak till mig! Då har vi (utan att prata om det) skickat en varsin sak till varann med posten! Man säger ju att "Great minds think alike!" Här är beviset!











Var bilder allt från vår Gran Canarie resa, sista april firande, Hawaii och fest bilder till årets juldag! Och jag säger bara DU KÄNNER MIG ALLT FÖR VÄL KVINNA! haha!!