Halloween idag!

2009-10-31, 14:06:44 / Kategori: Allmänt
Japp idag är det Halloween och jag kan inte låta bli att tänka tillbaka till förra årets grymma halloween firande. Bodde ju på Hawaii då och dom kan verkligen fira! Vi var på förfest hemma hos Ida och Richie och alla var utklädda. Jag och Ida hade ju tänkt oss att vara "Playboy Bunnies" men våra kostymer som vi beställde var för små så samma dag som Halloween var så fick vi ge oss ut och leta efter nya Halloween kostymer. Och det var ju inte de lättaste! Tillslut blev det två snygga svarta klänningar med en handgjord mask, ni vet sånna där som man hade på maskerader under 1800-talet typ... Super fina! Sen gick vi till Waikiki och på den stora gågatan där och det var så sjukt mycket folk!!! Alltså minst 10 000 människor som gick runt där och alla ALLA var utklädda! Många hade sjuka kostymer som måste ha kostat hundrastals dollar! Sen gick vi till Circius och shakade loss resten av natten.. It was an epic night!


Ida och Jag

 

Men årets Halloween verkar luta mer åt det lugna, händer inte nått speciellt här i Örebro ikväll. Lite trist kanske, men jag är inte helt frisk. Vaknade med världens halsont så det är nog lika bra, plus att vi har inte råd att en dag av vårt examinationsarbete försvinner med en bakisdag. Så vi får nog vara lite ordningsamma och satsa lite på skolan detta Halloween! Men Cath kommer hit sen så vi får se vilka bus vi hittar på det är ju trots allt faktsikt Halloween!

 

Ha en super bra och skräckfylld Halloween evryHOPA! Moahahahahahah....


Fredag!

2009-10-30, 18:59:15 / Kategori: Allmänt




Kom på att jag glömt att visa min nya frisyr, har ju satt i extensions nu. Mamma som kämpade med det i flera timmar förra veckan, hon var en naturbegåvning. Med tanke på att jag hade så kort hår innan och att mitt riktiga hår inte är inklippt i löshåret så krävs det lite arbete för att det ska se bra ut... Men jag gillart! Långt hår is the shit!

Nu ska jag börja förbereda lite mat här hemma,
Friday, Cath(+1) kommer över på middag.. Sen blir det Idolhäng såklart, en perfekt fredagskväll med andra ord!

Smell you later bitches!



Så var man fattig igen då!

2009-10-30, 01:52:09 / Kategori: Allmänt
Japp nu har jag dragit ut på att betala min räkningar hela veckan, så nu var det bara att bita i det sura äpplet och göra det.. Cause you have to pay your bills! Så nu är man 5000 kronor fattigare, ursch det är inte lätt att vara student. Men vill man ha en utbildning så man förhoppningsvis kan tjäna bra pengar i framtiden så måste man gå igenom denna fattiga period just nu...

Men för att prata om lite roligare saker.. snart är det helj! Fast det ser ut att bli en relativ lugn helj för min del, vi har en examinationsuppgift som ska vara inlämnad på onsdag nästa vecka som vi måste fokusera på. Så då är det lika bra att ha en chill helj för en gång skull så man slipper tappa en dag på att vara bakis. Så imorgon är det Idol och laga middag till Friday och på lördag är det Halloween chill med Cath och lite mat där med! Så god mat är nog den röda tråden genom min helj. Plus en massa plugg då förstås!

Idag var trion (Jag, Friday, Cath) och gjorde en storhandling på Ica Maxi och käkade på Max... Vi ska egentligen vara nyttiga och så men Cath hade inte ätit på Max nån gång i sitt liv!!! Så vi var ju bara tvunga, and she liked it! Nu ska jag försöka få lite sömn, vilket kan vara svårt när jag däckade i soffan mellan 19.30-22.00. Typiskt mig!


Okey vi har gått på reklamen, vi köpte Tresemme!

 

Hade lite ta hand om mig själv tid och passade på att ta ett bad, måste köpa nytt badskum

 

 

Ett försök till lite nyttigheter, mango och solrosfrön

 


Är så JÄKLA GLAD!

2009-10-28, 11:49:52 / Kategori: Allmänt
FY FAN VAD GLAD JAG ÄR!! JAG KLARADE FÖRSTA TENTAN!! FY FAN VAD JAG ÄR BRA... JAG OCH CATH SITTER OCH GLASSAR OSS I VÅRT UNDERBARA INTERLLEKT!!! IKVÄLL MÅSTE VI UT OCH FIRA!!!

Min bästa vän!!

2009-10-26, 22:42:04 / Kategori: Allmänt


BLÄÄÄÄ!

2009-10-20, 19:44:25 / Kategori: Allmänt
Jag tror att jag håller på att blir sjuker! Däckade när jag kom hem från skolan och har sovit 4 jäkla timmar nu på eftermiddagen och jag är fortfarande trött.. fattar inte! Skulle haft myskväll med Cath och Friday men jag lärde ställa in den för jag orkade verkligen inte, har en sprängade huvudvärk... Vill inte vara sjuk nu!
Nu ska jag återgå till Miami Ink och drömma om tatueringar!

Peace Out!

Tröttisar!

2009-10-20, 15:20:15 / Kategori: Allmänt

 

Vi är för trötta för att göra nått annat än ligga i soffan just nu! Jag som skulle städa och plugga, får nog bli efter minst en timmes lång powernap! Senare ikväll kommer Cath och Frida hit på lite Ugly Betty och Deperate Housewife kväll... MYS!

 

Föresten så fick jag mitt löshår idag från Rapunzel, färgen var jätte fin! Men ett problem bara, jag har ju lyckats färga mitt egna hår i två färger... mitt på huvudet är det en jätte fin mörkbrun färg (som löshåret var) medans mina toppar är mer svartblåa. Så jag ska passa på att färga håret hemma hos Cityfrisörerna i Valbo på fredag när jag kommer hem, känns ju snyggare när hela håret är i samma färg och inte ser ut som en hår hjälm!

 

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......

Glömde berätta...

2009-10-19, 22:56:29 / Kategori: Allmänt

 

...Jag och Johnny har fått en pojke, baby Milow... söt va!


Trött måndag!

2009-10-19, 13:05:11 / Kategori: Allmänt
Idag gick jag inte upp ur sängen förrän halv tolv. Delvis för att jag inte kunde gå upp! Alltså min träningsvärk har nått nya höjder idag, det är helt sjukt! Jag kan knappt gå.. och nu överdriver jag inte, jag typ haltar fram för mina lårmuskler gör så j*kla ont! Men men,, vill man ha roligt får man väl ta konsekvenserna av det antar jag!

Idag är vi lediga från skolan, men det är mycket att plugga idag.. vi har seminarium imorgon som vi måste plugga till. Jag hade helst bara legat i soffan och latat mig men jag får väl göra det imorgon istället då. Borde gå till affären och köpa en glödlampa för min lampa i badrummet gick sönder igår och det är ingen hit att kissa i mörkret.. Och nu när jag cykel är snodd får jag väl gå till affären! ... Jag är inte bitter!

Mina stackars ben... buhu!


JAG ÄR SÅ GLAD NU!!!

2009-10-19, 00:37:17 / Kategori: Allmänt
Fick precis höra av IDA min älskade IDA min andra hälft kommer hem till Sverige till jul och då får jag ätnligen träffas henne... var så sjukt sjukt sjukt längesen sist. Gosh vad jag har saknat den kvinnan! Love...

Fick precis höra av IDA min älskade IDA min andra hälft kommer hem till Sverige till jul och då får jag ätnligen träffas henne... var så sjukt sjukt sjukt längesen sist. Gosh vad jag har saknat den kvinnan! <3


Idag är jag bakis...

2009-10-18, 13:39:55 / Kategori: Allmänt
Ja idag mår jag faktiskt som man förtjänar, däckade i soffan när jag kom hem inatt.. vaknade halv nio imorse av att Selma hoppade upp på mig och började jama... som vanligt hade jag fortfarande sminket kvar och festkläderna på. Och när jag då reste mig upp ur soffan för att går in på toaletten så tyckte jag att min soffa såg riktigt skitig ut (skitigare än vanligt) och då var den full av JORD!! Så slog det mig att jag hade ramlat i en jordhög påväg hem från krogen och dragit med mig halva högen in till min soffa... KUL.. PLus att jag typ inte kan röra mig för jag har ont överallt. Seriöst överallt!

Här är lite bilder från igår innan allt spårade, haha.. vi var fulla och glada och snygga!


Snällt att när man ramlar så knäpper min vänner kort, inte hjälper mig upp..haha..

Jocke och Cath

 

Jockes kompis och Jag (Shit visst är mitt hår mörkt!)

 

Cath och Ida

Lisa, Cath och Jag

 

Nu började de spåra,, jag och Cath ramlade från våra stolar ner på golvet och krossade Änglas klösträd, förlåt Ängla!

 

 

 

 


Fredag igen!

2009-10-16, 16:13:24 / Kategori: Allmänt

Shit vad veckorna går fort nu för tiden! Känns som att det nyss varit helj,, men jag tackar och tar emot! Baby har varit här hela veckan så vi har hunnit med massor med mys.. men nu när det blir helj körde jag ut honom så jag kan ut och festa lite! Haha nej då, han var tvungen att åka hem och...  faktiskt festa han med iförsej. Men jag kommer hem till Gävle nästa helj igen så det blir inte så länge mellan vi ses så det är ju bra! ♥



Idag har jag iallafall varit på stan med Cath och köpt en foundation, två hår färger oh ett halsband. Cath kommer snart hit så ska vi färga håret på mig... Hoppas på lite mörkare. Sen så ska vi pyssla lite och jag ska städa ut min garderob tror jag, och sen ska vi till Ida ikväll och kolla på idol så det ska bli myyyyyss!

Visar before och after bilder senare ikväll! Smell you later bitches...



Extensions!

2009-10-15, 19:43:50 / Kategori: Allmänt
Nu har jag bestämt mig för att sätta in en riktig hårförlängning igen, orkar inte med mitt korta hår nu efter jag klippt mig! Känner mig helt naken! Så nu ska jag sätta in keratinslingor igen, jag vet att jag antagligen kommer tröttna på dom efter nån månad. Därför köper jag hem en egen värme tång och så det här gången så jag kan sätta i och ta ur dom som jag själv vill... Mycket billigare än att låta en frisör göra det iallfall.

här såg det ut före och efter förra gången jag gjorde en hårförlängning med keratinslingor och det blev sjukt bra! Ska nog inte färga håret lika mörkt och inte riktigt lika långt den här gången bara.


6 Månader idag!

2009-10-14, 17:04:29 / Kategori: Allmänt

LOVE <3


Idag är det precis 6 månader sig jag och Baby blev tillsammans! Vi har firat det med lite shopping på stan och vi skulle egentligen ha gått ut och käkat ikväll men vi hade ingen aning om vart vi skulle gå. Plus att vi är så jäkla flumm idag, så jag tror inte att nån resturang skulle vilja ha oss där! Så vi bestämde oss för att slå på stort och laga god middag hemma, så det ska bli mys! Vet inte vad det blir än,, baby skulle överraska mig men jag vet iallfall att det blir vin till... Så det kan inte bli annat än bra.

Jag måste bara visa en bild på min nya toalett som ja fick idag! Fickt till och med det efterlängtade duschmunstycket uppsatt med... men min toalett är så fin nu, helt ny och fräsch!!!


Sverige - Danmark ikväll!

2009-10-10, 18:26:11 / Kategori: Allmänt





V
inet är på kylning.
Sminket och kläderna är på.
Lite kvar på frisyren bara.
Ska laga ihop nått snabbt.
Sen bär det iväg till Cath och kolla på fotboll.
Efter det är det utgång som gäller.
Lika med... en härlig lördagskväll!

Fredags kvällen ter sig mot sitt slut...

2009-10-10, 01:17:59 / Kategori: Allmänt
... Nu sitter jag här i soffan och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller inte, är nämligen inte trött än. Men med tanke på att det bara visas skit på tv just nu så lutar det mer åt sängen. Varför är fredgar en sån jäkla dålig tv dag?

Cathrine och Jocke stack iallafall hem för ett tag sen, vart en riktigt mysig kväll... Bjöd till och med på lite gymnastik uppvisningar, var dock mest Cath som briljerade på det. Jag ska bannemig hitta en sak, EN SAK, som jag är grymt bra på... vet inte vad det ska bli, men nått ska jag åtminstånde kunna briljera med!

Imorgon är det iallafall lite fesligheter, vi ska se fotboll hemma hos Cath och sen blir det förmodligen utgång.. måste bara ner till stan en sväng först och se om jag kan hitta nått nytt att ha på mig imon, har inget att ha på mig som vanligt!


Visst ser det gott ut,, det ska jag säga er... det var det faktiskt också!

Försökte att duka lite mysigt...


Nää jag blir nog uppe ett tag till, höres imorgon gott folk!


Fredag är Idol kväll!

2009-10-09, 17:32:42 / Kategori: Allmänt
Vad jag älskar fredagar! Varje fredag kan ni räkna med att jag kommer sitta BÄNKAD framför tv från 20.00 till 21.00 får det är nämligen helig tv tid... nämligen Idol tid! Idag ska jag även laga middag till mina goa göteborgare Cathrine och Jocke, så det ska bli mys. Ska överraska dom med lite kött, sallad, klyftpotatis och varma hallon och vanilj glass till efterrätt... Detta avnjuts självklart med ett varsitt kallt glas cola!

Mjukiskläderna är på...



Se vad glad jag är.. varför.. Cuz its friday baby!



Smell you later bitches!

Detta kan i princip sammafatta min dag...

2009-10-08, 22:39:49 / Kategori: Allmänt
Soffa. dator, Tv och Selma, vilken produktiv dag...

 

Nu fortsätter Tv kvällen med How I met your mother..




Pajbakskväll!

2009-10-07, 18:24:19 / Kategori: Allmänt
Snart ska jag och Selma tar cykeln och möta upp Cath och dra till Frida.. Vi ska nämligen baka lite matpajer och kolla på tv och bara mysa.. Selma ska för första gången gå möta Simba och Lillen (Fridas katter) och jag tror dom kommer tycka hon är asdryg! En liten oförskämd kattunge som inte vet sin plats liksom... Men det ska bli kul!
Har bye the way grov städat hela min lägenhet och kom fram till att jag har ett HÅL i toaletten! I porslinet liksom, när jag spolar så rinner det ut vatten från det hålet ut på golvet, riktigt äckligt! Får ringa hyresvärden imon och tjata på att dom kommer och fixar det!

Nu måste jag dra! Peace!


Nyss hemmkommen...

2009-10-07, 00:37:51 / Kategori: Allmänt
Kom hem från Caths house för ett tag sen, vi hade lite myskväll där framför Ugly Betty och Desperate Housewifes... var jag, Cath, Frida och Ida vi skvallarade en massa och åt Caths underbart goda nybakta bröd och bullar! Mmm!
Nu ska jag försöka sova om ett tag, vilket nog kommer bli svårt med tanke på att jag hade en liten powernap på tre timmar på eftermiddagen.

Nu lite 2½ men sen sängen! God Natt!

Så trött!

2009-10-06, 19:13:04 / Kategori: Allmänt
Idag har jag varit i skolan i två omgångar, så jäkla drygt! Först gick man upp och cyklade i minus grader till skolan och var där 8.15-10.00 sen var det bara att sätta sig på cykeln igen och trampa hem. Lagade mat, spagetti och köttfärssås, spillde ut maten över hela köket och över hela mig. Det var kul. Sen var det bara att åka till skolan igen och vara där i 45 min sen hem igen! Och jag svimmade av på soffan från 15 till 18.30 och jag känner mig fortfarande as trött! Vad är det för fel? Borde ju vara piggast i världen nu?!

Tur att man ska hem till Cath om en timme och bli bjuden på nybakt bröd och bullar! Mumms jag ser fram emot att blir lite bortskämd! Sen är det säsongstart för både Ugly Betty och Desperate Housewifes så det blir nice!
Den här veckan så har vi bara en till lektion, och den är på fredag så det bli massa ledig tid den här veckan! Så det blir en massa mys bara och plugg såklart... Längtar till heljen, då jag hoppas på lite utgång och kanske kanske kanske inom (paranteser att Sandra kommer hit), och så kommer baby på söndag!

Nu ska jag byta om och dricka lite mer aprikos jos! Peace out!


Ont i magen...

2009-10-05, 23:06:10 / Kategori: Allmänt
Tror att heljen bjöd på lite för många onyttigheter! Det var alkohol, chips, popcorn, pizza, läsk och godis och jag känner konsekvenserna av det nu! Har haft ont i magen större delen av dagen, för det övergick iförsig i ett illamående i en timme, för att sedan återgå till magont.. Så nu sitter jag här med magont alltså, ni som inte förstod det... det är alltså MAGONT jag har!

Heljen har iallfall varit super mysig, kom tillbaka till Örebro i torsdags kväll och med mig hade jag baby. Så det vart tidigt kväller på torsdagen och sendan en sväng till skolan på fredagen för att lämna in den hemska hemtentan. Sedan vart det en sväng till Marieberg och kollade runt lite, hittade bla sånna där träbokstäver som man formar till olika ord. Köpte bokstävera H O M E och satte upp ovanför tv, såg sött ut! Sen var det bara att åka hem och byta om till fest.. hade lite folk hemma på kvällen för att fira av att hemtentan var gjord, skit kul! Kvällen avslutades med en utgång på Frimiis som för övrigt var sådär, vet vart jag ska ta brorsan iallafall om han kommer och hälsar på!

Lördagen vart en riktig bakisdag med en massao cola, ikea korvar och chill! Passade på att bara mysa till det med baby framför körslaget! Sen i söndags vart det en sväng ut till Hallstahammar där baby hade hockeymatch och mamma och pappa åkte ut dit så jag fick lite sällskap! Oppala-sätra vann föresten över Köping som sög,, dom var att gäng loosers,,, looooooosers sa jag Frida! haha...

Sen idag har jag bara varit en sväng ner på stan med älsklingen, köpt lite saker till min lägenhet varav två kuddar till sängen. Sen åkte han hem, var inte lika hemskt att säga hej då som vanligt för den här gången tar det bara 5 dagar tills vi träffas igen! Satt upp lite hyllor och tavlor har jag också gjort, är inte riktigt nöjd med lägenheten än.. Vill ändra lite mer saker, håller på och letar efter sånna där väggtryck att sätta över soffan men har inte riktigt hittat nått än. Nån som har tips på var man kan hitta sådana?

Nej, nu får det räcka för idag nu ska jag ta en dusch för imorgon är det tillbaka till verkligeheten med skolan 8.15.. KUL!!!




Sista rycket nu!!!

2009-10-01, 12:49:20 / Kategori: Allmänt
Nu är det sista rycket på hemtentan som gäller, ska bli så jäkla sköt att bli klar med den nån gång! Är trött på allt som har med plugg att göra, jag vill bara ut och supa nu.. dränka mina sorger i alkoholen, that´s what I want! Med et gör vi på fredag!

Nu är iallafall Kalle avklarad och nu är det bara lilla Maxen kvar... så snart gott folk snart!!!

Här kommer en bild på mina två små sötnosar!!