Kul att tentapluggandet inleds imorgon och...

2011-04-17, 17:43:58 / Kategori: Allmänt

img_2798 (MMS)

Kul att tentapluggandet inleds imorgon och så här ser vädret ut för nästa vecka,, behöver jag säga utomhusplugg?!


Upp och jobba om 5½ timme! Ångest!

2011-04-15, 00:46:19 / Kategori: Allmänt
Idag har varit ännu en produktiv dag:

Tvättat
Varit i skolan på seminarium
Tränat: bröst& axlar
Var en sväng till jobbet och hjälpte till
Grillning & rosé i oskarsparken
Packat inför Göteborgresan imorgon


... Jag & Micke ska nämligen spendera en helg i Göteborg, vi firar två år idag så vi fira det genom en hotell weekend. Ska verkligen bli sjukt mysigt att bara komma iväg vi två. Även fast man bor ihop och ser varandra varje dag så blir det ju inte att man verkligen umgås och får kvalitets tid. Men det ska vi minsann få i helgen! Jag hoppas på lite värme och fint väder så man kan sitta på en uteservering med ett glas rosé i handen och bara njuuuuta! ♥♥♥



Nyttig gröt!

2011-04-14, 11:03:15 / Kategori: Allmänt
Provade att ha i lite nya ingredisener i min gröt i imorse, jag försöker nämligen att undvika ha massa sylt på gröten men jag vill ju ändå att den ska smaka gott. Och den här gröten kanske inte ser så mysig ut på bilden men det var faktiskt riktigt god!

Här är receptet:
1,75 dl vatten
0,5 dl fiberhavregryn
2 msk linfrön
0,5 dl hallon
½ äpple (eller banan)
2 msk protein pulver
och toppa med lite kanel...


Kors i taket!!!

2011-04-13, 22:39:35 / Kategori: Allmänt
Imorse var jag på gymmet strax efter klockan nio (!) och jag var inte ensam med att morgonträna, fattar inte hur folk orkar? Men jag måste erkänna att det kändes riktitgt bra efteråt, man blev liksom lite stolt över sig själv att man gjort nått vettigt på morgonen för en gångs skull. Ska försöka ta mig till gymmet på morgonen varje gång jag jobbar eftermiddag, iallafall försöka. 

jag försöker verkligen komma igång med tränigen på riktigt nu mitt enda problem är att jag är sån godis/chips/cola slyna som hatar att ta en frukt istället när sötsuget kryper sig på. Som ikväll har jag på en timme lyckats trycka i mig massa godis, chockladpudding och chips. Men vad ska man göra när man är socker och chips beroende? Tips tack?

Imorgon är det skola och träning som gäller, det är ett bröst & axel pass som står på schemat. 



Trötter.com

2011-04-12, 20:22:42 / Kategori: Allmänt
Var helt slut när jag kom hem från jobbet vid halv sju, varit mycket att göra idag. Skulle egentligen åkt och tränat nu på kvällen men innan jag hade hunnit med och ätit middag och varva ner lite så rann tiden iväg. Tycker inte alls om att träna sent på kvällen egentligen, men vad gör man när man jobbar till 18 nästa varje dag? .. Jo man tränar innan jobbet såklart, så imorgon ska jag trotsa min kassa självdiciplin och försöka ta mig till gymmet runt nio (!). Önska mig lycka till.

Innan det var dags att åka till jobbet så hann jag med en snabb lunch på stan med Mickey. Var till och med så bra väder att man kunde sitta ute i solen och äta, super mysigt! Så nu längtar jag ännu mer efter att alla mysiga uteserveringar ska öppna och att värmen ska komma.

Nu --> SOFFAN!






Ut med det gamla och in med det nya!

2011-04-11, 23:10:37 / Kategori: Allmänt
Efter att ha lagat min iPhone 3G två gånger pågrund av krossat glas och svurit mig svart om tungan över en icke fungerande touch. Gav jag min älskade iPhone en sista chans och tänkte lämna in den för lagning, men tydligen så var det inget fel på själva touchfuntionen utan dom trodde snarare att det kunde vara ett  "hårdvarufel" och alltså ingen idé att laga. Så idag slog jag slag i saken och skaffade mig en iPhone 4 istället! Jag och teknik har ju inte varit bästa vänner det senaste halvåret men nu jäklar ska väl allt funka, nu fattas bara en Mac dator så är jag nöjd!






Hungriiiig!

2011-04-10, 18:04:56 / Kategori: Allmänt
När man tränar hårt måste man äta mycket! En supergod "studentvänlig" sallad bestående av: makaroner, kall korv, morötter, gurka, tomat, fetaost och avacado!



HÅLLA HAR BIK BOK FÅTT IN SNYGGA BIKINIS ELLER VAD?!

2011-04-10, 12:54:07 / Kategori: Allmänt
Jag döör vad fina bikinis, come to mama!





Vägrar bli sjukt igen!

2011-04-10, 12:42:34 / Kategori: Allmänt
Vaknade idag och kände mig inte alls nå pigg, men jag vägrar bli sjuk igen! Så idag blir det en prommis till gymmet för ett biceps & triceps pass, mitt mål är att svettas ut alla hemska bakterier som finns i min kropp!

Igår beställde jag hem Charlotte Periellis protein pulver som ska vara speciellet utformat för tjejer, har aldrig provat på nått tillskott överhuvudtaget så det ska bli jätte kul att se om man märker nån skillnad. 

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och ta bege mig!

Natti Natti!

2011-04-10, 01:50:00 / Kategori: Allmänt

Idag
har varit en riktigt produktiv dag som började med ett rygg & mag pass på gymmet, sen bar det av hem för en rejäl storstädning av lägenheten samt tvättning. Hann med en sväng till solariet också så en riktigt skön lördag med andra ord! Nu på kvällen har vi mumsat på popcorn och hets druckit Fanta, som för övrigt är en sjukligt underskattad dryck, framför Due Date. 

Har även suttit och lusläst Svenska Grand Danios Klubbens hemsida och tittat upp uppfödare och nästa gråtit över alla söta små valpar. Jag vill HA EN GRAND DANIOS NU! Helst igår! Det är verkligen min drömhund, som jag har lovat mig själv att jag ska införskaffa en dag. När mitt liv innehåller tillräcklingt med tid, rum, energi, pengar och stabilitet. Läääängtar redan.


Visst är det svårt att tänka sig att dom här små krabaterna väger ca. 70 kilo efter ett år!




Myslördag! ♥

2011-04-09, 13:08:15 / Kategori: Allmänt
Igår var det en riktig mysfredag hemma hos Annalito med vin och gott sällskap! Idag är det träning som står på schemat, ska snart dra med mig Micke (som äntligen köpt träningskort) till friskis för ett rygg & mag pass. Försöker verkligen komma igång nu på riktigt och köra iallafall fyra dagar i veckan och fokusera på olika muskelgrupper varje gång. Visst jag går med en sjuklig träningsvärk var och varannan dag men när jag väl börjar märka resultat så kommer det vara så värt det! Det är så tråkigt att det tar sån tid bara, jag är en otålig människa som vill se muskler ploppa upp efter ett enda gympass. Så framot sommaren hoppas jag att man kan se nån lite kontur på mina spagetti armar.





... Kaosbrudarna försöker planera! :)

2011-04-08, 19:29:16 / Kategori: Allmänt
Haha efter mycket om och men ikväll och massa förslag hit och dit, så har vi äntligen lyckas bestämma oss för att det är vin hos Anna som gäller ikväll! Så myskläderna är på och snart ska jag bege mig och plocka upp Ida och sen dra oss mot Anna. Är egentlkigen sjukt slut efter jobbet idag, men ett litet tag kan jag nog orka med innan jag somnar (läs:däckar).


Trötter!! Klockan är innan tolv och jag li...

2011-04-07, 23:28:22 / Kategori: Allmänt

Trötter!! Klockan är innan tolv och jag ligger redan utslagen i sängen. Minst sagt ovanligt! Idag var jag som sagt ledig från jobb, istället var det skola och träning som stod på schemat. Körde mitt allra första riktiga axel och ryggpass på gymmet, är ännu mer förstörd i kroppen nu. Känns underbart!! Imorgon är det eftermiddags jobb som gäller. Sen är det årets första grillning på tärnvägen, ska bli riktigt myyys!! Måste få ge Åhléns massa tummar upp för deras bra priser! Var där och köpte lite smått och gott. Lyckades få med mig en ny mascara, highlighter, eyeliner, ögonfransböjare och ett par scrubhandskar allt för strax över femhundralappen!


♥♥♥

2011-04-06, 23:52:15 / Kategori: Allmänt
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN UNDERBARA OCH FINA VÄN!!!! ♥





Idag har det verkligen varit full rulle hela dagen! Började med att skjutsa baby till skolan vid tio, sen var det bara att åka hem och göra sig iordning för en tidig födelsedagslunch med Frida på Java. Sen bar det av direkt till jobbet, direkt när jag slutade åkte jag hem och bytte om och köpte med mig donkan till mig och Anna. Hemma hos Anna vart det årets första glas vin utomhus! Sjukt mysigt. Nu känns det att våren är på ingång... PÅ RIKTIGT!

Imorgon är det äntligen lite ledigt från allt jobbande och det ska bli riktigt skönt att få gå till skolan faktiskt. Efter skolan bär det av till friskis för ett gympass med Frida. Men nu GOD NATT!