Hur kan man vara så bakis?!

2010-12-18, 22:57:37 / Kategori: Allmänt
Idag! Vilken dag, trots att jag kom hem typ halv fem från en SUPER MYSIG vinkväll hos Sandra så var jag ändå uppe 9 imorse. Kände att jag mådde helt okey då, men shit efter klockan 12 har jag varit som död fram till nu. Är det normalt eller? NEJ! Men jag har iallafall hunnit med att vara i Hofors halva dan och ätit julmiddag hemma hos päronen nu på kvällen. Inte så bra början på bikinisäsongen kanske men lika gott för de!

Hittade föresten en supersöt bild på min framtida Grand Danios... Hur söt?!!!!


Nu är det nedräkning! om 4 timmar drar vi oss mot arlanda, ska bli så gött att komma och se (förhoppningsvis) lite sol! Kommer hem igen den 26 december! GOD JUL ALLIHOPA! Hoppas alla får en underbar jul!

Frosty the snowman!

2010-12-16, 23:37:44 / Kategori: Allmänt
Sitter och lyssar på julsånger och dricker rödvin (ja Frida fortfarande!) och jag känner att julstämningen är HÖG! Fast nästa är ska jag se till att gå in lite mer för julen. I år har jag inte pyntat nått förutom en aventsljusstake, men jag har inte känt så mycket julstämning den här julen. Dels för att skolan sugit upp all energi den senaste tiden, dels för att vi firar jul utomlands iår, dels för att jag knappt köpt en enda julklapp iår (varken famlijen eller jag och baby ska köpa julklappar iår), dels för att jag inte har bakat nått... varken pepparkakor eller lussebullar. Men nästa år då går jag all in!



Det ser inte bättre än så här nu för tiden!

2010-12-15, 17:44:55 / Kategori: Allmänt

HAHAHAHA...

2010-12-13, 22:41:40 / Kategori: Allmänt
Såhär går det om man pratar för mycket i telefonen och batterierna dör (skyller på Anna). Då blir sambon utelåst efter hockeyträningen. Jag tycker det var jätte kul, det tyckte inte han efter en timme ute i kylan :)


Kollar på fruarna!

2010-12-13, 21:08:43 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag bänkad framför Svenska Hollywoodfruar med ett glas rött och en mörk chockladkaka (Tack Anna, Frida & Jocke)! Det förtjänar jag efter en dag full av plugg!


Lite trött blomma!

2010-12-12, 23:05:23 / Kategori: Allmänt
Så här ser blommorna ut efter mindre än en vecka hemma hos familjen Johansson/Svensson! Då har jag ändå vattnat dom 3 gånger, fattar verkligen inte! Plastblomma nästa!




Tredje advent!

2010-12-12, 11:51:15 / Kategori: Allmänt


Idag var första gången jag kom ihåg att det var advent så nu är tre ljus tända och mysfaktorn är hög! Snart ska jag skjutsa iväg baby på match sen är det plugg med Frida som gäller. Men först en sväng ut till Marieberg!

Fått tillbaka min dator!

2010-12-12, 00:29:08 / Kategori: Allmänt



Äntligen har jag fått tillbaka min dator som varit på reparation i några veckor, än så länge verkar den fungera bra men vi får se hur länge den håller! Netonnet var ju så sjukt underbara och kompenserade sin extremt DÅLIGA kundservice men en 100 lapp i tillgodo kvitto som plåster på såren. Yeeey! Or not.. Sån otrevlig personal och dålig kundservice blir jag bara så sjukt irriterad över... Jag menar hur svårt är det att vara lite skjysst mot sina kunder och behandla dom bra, så att folk (trots trasiga produkter) ändå går därifrån nöja och belåtna... Näää så jobbar dom inte på Netonnet. Så jag rekommenderar ingen att någonsin handla nått där, visst att saker kan vara lite billigare men det verkar ju inte alls som att kvalitén är lika bra. Det känns ändå som det viktiga i slutändan. Så köp sånt på andra ställen.. mitt tips!

Idag har jag varit och hjälp Frida och Jocke med flytten (iallafall lite grann) för ikväll blir deras första natt i nya lägenheten. Är så glada för deras skull! Dom kommer få det så fint i deras nya vita hem! <3



Jag vill ha julmys!

2010-12-09, 21:10:44 / Kategori: Allmänt
Visst jag kanske inte är så mycket för att pynta och så... tycker mest att det är jobbigt att ta fram och ta undan. Men shit vad jag är sugen på ett riktigt julbak! Jag vill baka pepparkakor, lussebullar, dricka glögg och lyssna på gamla jullåtar!!! Så nästa vecka då jäklar! Då ska deg knådas! För under den här veckan hinner man ju knappt andas!






Den här låten har räddat min kväll!

2010-12-08, 23:48:17 / Kategori: Allmänt
Jag kanske är lite seg som har insett nu är den här låten är KICKASS!!!!!!!!!!!!!!!!



Trött, tröttare.... TRÖTTAST!

2010-12-08, 12:47:00 / Kategori: Allmänt
Alltså skolan dödar en just nu! Inte nog med att vi stress skriver ihop en B-uppsats så läser vi en metodkurs parallet med uppsatsen. På fredag ska en individuell examinationsuppgift vara inlämnad, på tisdag får vi ut en ny, imorgon ska vi ha en examinationsuppgift i SPSS (ett analys dataprogam) som jag fattar noll av, sen ska vi transkribera våra intervjuer som ska ta åtta timmar styck! Alltså hur gör folk?! Mitt liv suger just nu!!! Seriöst!

Egentid!

2010-12-07, 20:51:53 / Kategori: Allmänt
Ibland kan jag verkligen uppskatta en öl! En kall Corona med lime, det är så gott!



Baby har precis åkt iväg för lite kvällsträning,
så nu blir det lite egentid framför tvn och datorn. Men imorgon är det en tidig telefonintervju och plugg i skolan hela dagen som gäller! You gotta love studentlivet!

Helt sjukt!

2010-12-06, 22:22:10 / Kategori: Allmänt
Hittade min gamla dagbok på resdagboken.se och det får ju mig att tänka tillbaka på mitt liv för 2 år sedan och det slår mig att det är helt sjukt att jag bodde i Hawaii.... HAWAII!!! Nu bor jag i lilla Örebro (och älskar det!) men man kan ju inte låta bli att sakna stränderna, värmen och vännerna! Allt var så annorlunda då och allt är så annorlunda nu! Men annorlunda är BRA!










Nu håller vi tummarna...

2010-12-02, 22:59:50 / Kategori: Allmänt
... och hoppas på det bästa! Bered er på Jell-o Shots som smakar sprit, sprit och SPRIT!


Lite shopping!

2010-12-01, 23:49:40 / Kategori: Allmänt
Igår och idag har jag unnat mig lite saker faktiskt, kände att man måste få göra det ibland för att överleva vardagen! Så det blev lite smått och gott till lägenheten som en adventsljusstake, lykta till balkongen, bordstabletter, skohyllor till klädkammaren, blockljus och doftljus.

Sen passade  jag på att köpa mig en ny vinterjacka (tänker inte säga vart jag köpt den) men snygg var den! Sen var jag en sväng på stan idag och köpte med mig lite tröjor och ett par uggs.

(Bilder på lägenheten kommer imorgon efter jag storstädat)






Sen fick jag hem min beställning från Nellys och den långa koftan var helt underbar... vet inte alls hur man ska bära den dock.