Redo för gaddning igen!

2011-05-29, 23:43:45 / Kategori: Allmänt
Jag har ju verkligen fått mersmak av tatueringar sen jag gjorde min blomma här för några veckor sen. Jag har x antal tatueringar inplanerade den närmsta tiden och som bara MÅSTE göras! Men den som ska göras först nu är att fixa till min extremt fula och bleka lilla tatuering som jag har på axlen. Ovanpå den ska det prydas en svala är det tänkt. Och jag vet att det är ett extremt vanligt tatueringsmotiv men jag har velat ha en svala så länge jag kan minnas!! 

Nått i den här stilen är jag sugen på!


Bildregn från igår!

2011-05-29, 19:39:18 / Kategori: Allmänt
Frida och Anna hade pimpat både vårt trapphus och Mickes bil med massa grattis hälsningar.. haha sjukt kul! Helgen innehöll för övrigt massa god mat, dricka och trevligt sällskap! Ikväll är det bara massa soffhäng och onyttigheter som gäller och Big Brother såklart! För trött och seg för att skriva nå mer så jag bjuder på ett bildregn istället...


























Grattis Älskling!!! ♥♥♥

2011-05-28, 13:22:23 / Kategori: Allmänt
Idag fyller min baby 25 år! Det firas med besök från både min familj och Mickes familj! Ska bli så mysigt! Sen ikväll blir det middag på en Tapas resturang här i Öret, can´t wait! ♥



Victoria´s Secret

2011-05-24, 23:54:32 / Kategori: Allmänt
Är ju en riktig produknörd så när jag såg att Crazyangel hade fått hem lite Victoria´s Secret produkter från Bekkas var jag inte sen att klicka hem två stycken! En body spray och en body lotion, cain´t wait! Billiga var dom också!
Victoria's Secret Mist Pretty In Pink, 250 ml

Victoria's Secret Love Spell Collectors Edition XOXO Hydrating Body Lotion, 250 ml

Sommarlov!!!... typ!

2011-05-24, 21:16:22 / Kategori: Allmänt
Idag köttade jag och Friday uppsats hela långa dagen och blev tillslut klara! Vi lämnade till och med in den tre dagar i förväg, sjukt bra framförhållning för att vara oss. Tror aldrig det har hänt och det kommer förmodligen aldrig hända igen! Det firas iallafall med kladdkaka och cola fram för en film... A-teem tror jag den hette. Imorgon är det stan, jobb och bio som gäller. Jag och Frida ska nämligen gå på premiären av Baksmällan 2, kommer bli kickass tror jag!





Hemma en snabbis!

2011-05-18, 14:22:10 / Kategori: Allmänt
Kom hem från jobbet för ett tag sen, värmde på gårdagensmakaroner och kokade mig några grillkorvar... studentlyx kallas de! Nu väntar jag bara på att Micke ska komma hem med bilen så jag kan dra till Java för att möta upp Friday för lite fika sen blir det intervju. Minst lika trött idag så ikväll blir det en klassisk myskväll nedstoppad i täcket framför en bra film!






Inte trött, UTMATTAD!

2011-05-17, 23:26:00 / Kategori: Allmänt
Shit vad jag har sovit dåligt inatt! Vridit och vänt på mig och trott att jag sovit över x antal gånger... alla skyller på fullmånen, visste inte ens att sånt kunde påverka sömnen? Jag var iallafall helt förstörd när jag kom hem från jobbet, la mig i sängen och somnande så skönt i nån timme innan det bar av till Anna för lite kvalitéts häng med pizza, godis och chips! Nu ligger jag i sängen och kommer däcka när som, för imorgon är det förmiddags jobb som gäller igen. Sen bär det av mot en intervju om diskriminering för min och Fridas uppsats. Hörde jag kaffe på Java? 

Måste bara berätta att mina kära sötnosar Jenny & Irene överraskade mig med en tårta på jobbet idag! Haha.. har nämligen "klagat" att jag också minsann vill ha tårta (alla kunder får nämligen en tårta med sig hem när man köper en ny bil). Så jag hade väl tjatat hål i huvudet på dom så dom gav sig till slut! Sen tyckte dom att jag varit så duktig som klarade min tenta.

Doris Update: Hon går fortfarande på smärtstillande medicin men hon har varit mycket mer aktiv idag och ser inte ut att ha lika ont när hon går länge! Min bäbis är påväg tillbaka!



Hoppsan!

2011-05-16, 23:16:12 / Kategori: Allmänt
Nu var det ett tag sen man skrev nått här... IGEN! Men det har varit mycket den senaste tiden både skola, jobb och livet i allmänhet.Men jag måste bara få berätta att jag i helgen fick jag reda på att jag klarat min tenta i arbetsrätt som jag var helt hundra på att jag hade misslyckats med!!! Totalt överraskad men total lycka!

Men förra veckan i torsdags var jag med om en av de värsta kvällarna i mitt liv, Doris smet ut på balkongen utan att vi såg det. Efter ett tag så hör jag en duns och börjar i panik leta efter henne i lägenheten och hittar henne inte nån stans. Springer i ännu större panik ut på balkongen och ser att hon kryper in under en bil som står parkerad framför vår lägenhet. Hon har alltså fallit ner från balkongen, som är cirka 8 meter på bar asfalt! Både jag & Micke springer ner och slänger oss ner mot marken och försöker få tag på Doris som ligger skakande och skärrad under en bil. Micke lyckats få fram henne och vi tar upp henne i lägenheten, väl inne så haltar hon runt och kryper längs marken. Jag bryter ihop när Micke säger att hon blöder från munnen och ringer i panik till djursjukhuset i Strömsholm. Vi pratar med en vetrinär som tycker att vi ska komma in med henne på en gång, vi slänger oss i bilen och åker dom 8 milen till sjukhuset. Där spenderar vi hela natten och Doris röntgas 3 gånger och vetrinären undersöker henne flera gånger och hon får diverse smärtstillande och lugnande mediciner. När klockan börjar närma sig fyra får vi reda på att hon klarat sig förvånadsvärt bra utan några brutna ben eller inre skador och vi kan äntligen andas ut. Så vi får ta med henne hem och fick smärtstillande utskriviet som hon går på nu. Men det skär så i hjärtat varje gång jag ser min lilla bäbis halta runt här hemma och ha ont. För även om hon inte har några allvarliga skador så är hon riktigt mördbultad och hon är öm, det kommer hon nog vara ett tag till också skulle jag tro. Men det viktigaste är att hon klarade sig och jag kunde inte vara mer tacksam över de! Mina två små älskade missar är verkligen som mina bäbisar, jag vill skydda dom mot allt ont i världen. Men ibland lyckas man inte och det SUGER!!!


♥♥♥


Hur ful den än må vara...

2011-05-03, 22:45:16 / Kategori: Allmänt
JAG VILL HA EN ONE PIECE, GE MIG EN NU!! DOM SER SÅ OTROLIGT SKÖÖÖÖNA UT!



Tröttmössa!

2011-05-03, 21:12:26 / Kategori: Allmänt
Ligger i soffan och kollar runt på bloggar medans Micke sitter och kolla på nån super viktig fotbollsmatch (enligt honom själv då). Ligger och samlar energi till att rensa lite i garderoben, är så stökigt i det just nu. Hatar oordning och oreda! 

Dagen har iallfall bestått av skola och jobb och resten av veckan verkar bli likadan. Jobbar hela veckan plus att jag och fridahoe ska sätta igång med uppsats skrivandet så vi blir klar men den snarast! 

Ja just det, Micke och jag har lovat oss själva att bli mer nyttiga i maj. Det funkar liksom inte att käka doken 2 gånger i veckan för att sedan varva det med pizza 3 gånger i veckan. SÅ nu sitter vi båda i soffan och beklagar oss över att vi är så SJUKT SUGNA PÅ NÅTT GOTT OCH ONYTTIGT! .. Okey vi unnade oss en varsin magnum glass idag men den räknas juh inte!

Status Tattoo: Ömmar lite idag och känner lite obehag, plus att det klibbar fast i allt eftersom man måste smörja på med Helosan hela tiden typ.



DAGENS OUTFIT!

2011-05-02, 21:49:13 / Kategori: Allmänt
Today Anna is wearing this! Enjoy!

Tröja: Hawaii Pacific (läs: Awaii Specific)
Blus: Zara
Jeans: Zara
Strumpor: Okänt
Klocka: Moretime


ÄNTLIGEN!!!!

2011-05-02, 16:49:40 / Kategori: Allmänt
Nygaddad och supernöjd! Visst det gjorde ont, den som säger att det inte gör ont att tatuera sig LJUGER big time! Men det är så värt det, när tatueringen är klar och man går därifrån så är det så värt all smärta. Man glömmer liksom bort den på en gång, kanske lite som att föda barn! Haha, nej det är garanterat 1000 gånger värre men ni förstår vad jag menar!

Här är iallafall resultatet!