Julafton!

2009-12-24, 23:46:05 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en underbart dag uppe i Söderhamn hos mormor och morfar... det har varit massa julmat/julgodis/julfika ja allt! Fick massa fina klappar så jag är super nöjd!


Tänkte avsluta kvällen med att bjuda på den här Youtube videon jag hittade på kanske världens sötaste katt... ja näst efter Selma då! :)


Ibland måste man unna sig själv!

2009-12-22, 01:00:40 / Kategori: Allmänt
Idag när jag var ute och letade efter de sista julklapparna så gick jag in på en 3-butik för att kolla lite... Och vipps så var jag ägare av en ny iPhone! Känner verkligen att jag tagit mig lite vatten över huvudet med tanke på att jag inte fattar nått av den. Och jag som är så klantig av mig får väl ta och ha en "skit" mobil med mig när jag går ut eller nått.





Imorgon ska jag ta mig ut på stan med Marie och kolla lite mer julklappar men jag börjar bli klar nu och det känns skönt.. Sen är det glögg och hockey kväll Sen kan inte fatta att det är julafton om 3 dagar. Och att jag redan har gått en termin i Örebro. Och att jag fyller 23 år om mindre än två veckor. Helt sjukt vad tiden går fort!



Nyårslöfte!

2009-12-20, 23:38:16 / Kategori: Allmänt

Mitt nyårslöfte kommer att, efter sett dessa bilder, bli att ha minst tre olika miner att göra på bild! Det är inte okey att se precis likadan ut på ALLA bilder! Har nämligen lärt mig att det är lika bra att inte lova för mycket i nyårslöfterna för man lyckas ju nästan aldrig hålla dom... iallfall inte jag!





Nu ska jag återgå till Tv-tittandet.. är allt jag orkar med just nu. Är så sjukt trött!


Sveriges Man 2007

2009-12-15, 22:52:00 / Kategori: Allmänt
Har Tv valt att casta hälften av deltagare av Sveriges Man 2007 till diverse dokusåpor eller vad?






Från vänster:

Nr 1: Egill från "Den rätta för Rosing"
Nr 4: Tim från "Mammas pojkar"
Nr 5: Stefan från "Paradise Hotel 2009"





New Moon!

2009-12-15, 02:05:06 / Kategori: Allmänt
Ikväll har Friday och jag sett New Moon.. jag vet vi är typ världens segaste som inte sett den före nu. Men det har liksom inte funnits tid. Men SHIT vilken film! Tycker inte att tvåan var ett dug sämre än ettan, det enda negtiva är att man kommer behöva vänta ännu ett år tills den tredje filmen kommer! Ursch! Har läst trean så jag vet ju vad den handlar om men jag vill SE den... Men jag ska stilla min nyfikenhet genom att köpa sista boken i Twilight serien så jag vet hur allt slutar. Hur jag nu ska ha tid att läsa den med tanke på ALLT som vi ska hinna med att läsa under "jullovet".

Vår käre lärare har på gett oss sjukt mycket att läsa, på bara 4 veckors tid:
- 7 stycken kompendium
- En 800 sidor (engelsk text) psykologi bok
- En 200 sidors bok om rektrytering
- 11 stycken Labbar eller "fältstuider" vi ska genomföra och redovisa i text

Är helt sjukt mkt! Och mitt under allt det kommer Jul, Nyår och min födelsedag! Fy fan!

Iallfall ska jag ta och lägga mig nu så jag orkar med 2*2 timmars föreläsningar imorgon... sen Julknytkalas hos Charlotte på kvällen.

Ska drömma om dom här två inatt...










Inspiration!

2009-12-14, 02:07:55 / Kategori: Allmänt
Sitter och kollar runt lite på nätet efter nån snygg klänning & skor att ha på nyår och juldagen.. Just nu lutar det åt att beställa hem detta. Vet bara inte vilka skor som skulle vara snyggat till klänningen. Vad tycker ni?




Nu borde jag gå och sova lite tror jag.. har vänt på dygnet totalt den här veckan! Imorogn börjar en ny delkurs och en tuff vecka väntar. Men jag startar den nya veckan med positiv energi trots munsåren! Det här kommer med andra ord bli en sjukt rolig sista vecka på den första terminen!


Smell you later bitches!



Lonely!

2009-12-12, 20:31:42 / Kategori: Allmänt
Nu är Drama Queenen framme igen:  Lonely, I´m mister Lonley.. I have nobody for my own.







Nu sitter jag själv i min soffa igen.. andra kvällen i rad nu. Medans alla andra är ute och festar, det suger rent ut sagt! Jag hatar att missa saker... det är de värsta jag vet! Sen så har 5:an och Tv4+ slutat att fungera.. jag som har så få kanaler kan typ 3 stycken kvar att titta på nu. Tur att Robinsson går på 4:an... Sen så gav min dvd upp igår med... filmerna bara hackar och det låter som en traktor. Kul.

Pratade med Baby nyss och han är på lagfest och har fått julbuffé... jag minsann åt pulvermos och micrade köttbullar. Väldigt gott (ironisk). Sen så fick jag reda på att min Psykologibok är skickad idag... "Vad bra tänker ni, då får hon den snart!" Men icke.. för i igår så ringde jag till Bokus och frågade om min bok var på gång och då var den inte ens ner packad. Så då frågade jag om dom trodde att jag skulle få den innan torsdag när jag åker hem till Gävle. "Den chansen är inte så stor" sa hon i telefonen. Så jag ändrade adressen så att den skulle gå direkt hem till mamma och pappa. Så kommer min otroligt behövda bok att ligga och damma i Valbo! Kul.

Nu ska jag iallafall återgå till Robinsson tittande
. Och leta på Selma som har sprungit och gömt sig! Till och med hon är trött på mig nu. Hon är ju van att inte ha mig hemma så här mycket. Kul.




Uppdate:
Haha jag som sa att Selma var borta... precis nu så hörde jag att kraffsade på balkongdörren. Hon hade ju sprungit ut dit när jag gav Emelies födelsedagskort till Johanna utan att jag märkte det. Stackarn var ju alldeles kall! haha..



Idol Final!

2009-12-11, 21:49:54 / Kategori: Allmänt
NU har jag ätit så mycket godis så att det känns som att jag ska tuppa av pga av sockechocken! Iallfall så röstar jag inte på någon annan än sötnosen Calle... har jag inte gjort på hela Idol säsongen. HAN ÄR GRYMMAST!


Vem kan motså denna sötnos? ... inte jag iallfall!


Askungen och Jag!

2009-12-11, 18:24:04 / Kategori: Allmänt
Idag förstår jag verkligen hur Ankungen kände sig... Först kom Cath hit runt 4 och jag hjälpte henne att göra sig lite fin till Julsittningen, eller jag var mest smakråd. Sen så åkte hon och jag blev ensaaaam. Sen kom Friday och Johanna hit och skulle fixa sig lite. Lockade håret på Frida och tvingade i dom en varsin cider. Sen så åkte dom iväg till Julsittningen och nu sitter jag här... TOTALLY ALONE på golvet och äter chips! Vad är en Finsittning på Coren liksom?! ÅHH jäkla munsår!

Sen ska några andra av mina fina klasskamrater kolla på Idolfinalen tillsammans och ha det mys men jag kan inte vara med på det heller... Ni som känner mig vet hur jag blir när jag får munsår, blir Depp-Malin! Och det är inte kul... Kallas numera för Malin Von Munsår, klatchigt va? Så jag blir hemma ikväll och ska sitta i min soffa och tycka otroligt synd om mig själv. Tur att jag har Selma iallfall...

Nu när det äntligen har blivit mörkt så ska jag se till att ta mig till Coop och köpa massa godis och bara fetta! Och en cola såklart... Mat struntar jag nog idag det blir bara chips och godis, det piggar nog upp lite.



Fina Cath!


Grattis till mig själv!

2009-12-10, 18:39:26 / Kategori: Allmänt
Idag är det den 10 december och ni kanske tänker... shit idag är det Nobeldagen... men inte jag! Jag tänker idag har jag namnsdag! MALIN står det på kalendern idag! Grattis Grattis till mig! Jag väljer att fira min namnsdag med att tvätta.. glamouröst va?!

Idag vaknade jag 14.15... shit vilken ångest jag hade! Varför måste man få ångest bara för att man sover lite fööör länge? Är det inte så att om man sover så länge, så är det för att kroppen behöver så mycket sömn?! Näää istället ska man ha dåligt samvete över det. Men vet ni vad! Det ska jag inte ha! Jag och Jan Grönholm, vi lyssnar på våra kroppen när det säger åt oss att vila.. tsss!

Nu ska jag åter igen ner till tvättstugan och sen ska jag hem till Cath och äta Nobel middag! På menyn står PIZZA och COLA! Ska bli så jäkla gott! MMMMmm!



ÅÅhh jag är så hungrig nu!


GOD JUL!

2009-12-10, 01:19:29 / Kategori: Allmänt

 

 








En dag i pluggandes tecken!

2009-12-09, 22:55:58 / Kategori: Allmänt
Idag trotsade jag mina hemska munsår och tog mig till skolan för vi hade examination i form av opponering, skönt att få det gjort. Sen åkte jag hem och tog en powernap på typ 3 timmar sen kom Friday och vi satte igång och pluggade! Vi hade en liten sak kvar från vårt första seminarium som inte lämnat in, så vi var grymma och babbla ihop något.

Sen var det bara att slänga ihop nått till midddag, vilket blev risgrysgröt ikväll igen! Lite enformigt kanske men är inne i en period när det känns så sjukt trist att laga mat till en person liksom... kan jag lika gärna äte mackor!
Tur att jag ska på Nobelmiddag imon bestående av pizza och cola, det är riktig mat de!

Glömde berätta igår att mina bästa kom hem till mig, trots att jag sa nej... munsåren ni vet. Dom hade iallfall bakat en sjukt god kladdkaka, köpt godis, glass och chip! Då kunde jag ju inte vara depp nå mer! Dom vet hur man livar upp en!

Sen så glömde jag berätta vad Selma ville ha i julklapp.. lite nya leksaker skulle aldrig sitta fel! Hon älskar allt som sitter på ett snöre som hon får jaga..

... Nu ska jag återgå till So you think you can dance
.



 

Idag saknar jag Sandra... väldigt mycket! Men snart är jag hemma igen!



Min önskelista!

2009-12-08, 20:01:51 / Kategori: Allmänt
Eftersom jag sitter hemma i min lägenhet och är total depp över mina JÄVLA munsår och kommer inte ha ett socialt liv den närmaste veckan typ. Kan jag lika gärna fördriva min tid med att göra en önskelista... så ni som tänker köpa nått till min i julklapp eller födelsedagspresent, så listen up!



DinSko 599:- Storlek 39


Locktång OBH Nordica 399:-, finns att köpa på Elgiganten

Digitalkamera Samsung 799:-, Finns att köpa på Netonnet lagershop


Super Mario Bros. Till Nintendo DS 399:-. Finns att köpa på Game



Damsugare Electrolux 1790:-, Finns på Elgiganten





Man kan väl få drömma, Platt Tv 32´pris ca. 3500-4000:-. Finns exempelvis på Elgiganten


Presentkort från Makeupstore. Pris valfritt.
'

Topp från hm.com. Pris 299:-


Blus från hm.com. Pris 299:-


Klänning från hm.com. Pris 499:-


Tofflor från hm.com. Pris 129:-







Sitter på tåget!

2009-12-04, 08:55:17 / Kategori: Allmänt
Klockan är nu strax efter halv nio och jag sitter på tåget hem till Gävle nu... Har inte nämnt det för någon hemma än för någon hemma än för det blev bestämt i förrgår typ. Men så är fallet, kommer hem och stannar till söndag eller måndag har inte bestämt mig än. Av nån anledning så har jag lyckats ta ett tåg som tar 3½ timma för att ta sig hem till Gävle... ska det verkligen ta så lång tid?! Men men,, har varit förutseende nog att ta med Phantom of the Opera filmen som jag ska förgylla min morgon med.. om jag orkar hålla mig vaken.

Iallafall har mycket tid spenderats i skolan den här veckan, vi har jobbat med vårt grupparbete som ska vara inlämnat på måndag nästa vecka... och jag trodde aldrig jag skulle säga det. But Wait fo it.. wait for it... VI BLEV KLARA MED DET REDAN IGÅR! Fy fan vad min grupp varit grym, vi har varit både effektiva och haft kul. Den ni! Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av filmen och dricka vatten... var nämligen allt jag fick med mig. Studentlyx kallas de!

Föresten så har jag nån så sjukt separationsångest från Selma, lämnde henne hos Cath redan igår. Som är så sjukt snäll som tar hand om henne i heljen! Men igår var första natten jag sov utan henne sen jag fick henne. Och det var så tomt! Saknar henne redan!



Att man kan fästa sig vid ett litet djur så fort!