Myshelj!

2009-11-29, 18:17:08 / Kategori: Allmänt
Heljen har varit full med massor av mys och jag sitter här nu i min lägenhet och riktigt känner julstämmningen i HELA kroppen! Den började med fredagsmys hos mig i fredags med bästaste Cath och Friday sen tidigt på lördag förmiddag kom mamma, pappa och baby hit på besök. Vi åkte och handla massa julsaker till min lägenhet och gick på stan och kollade in julmarkanden på slottet, som var en liten besvikelse då det inte alls fanns så mycket saker att titta på eller köpa. Sen så handlade vi massa mat till mig och åkte hem och gjorde italienskt och drack gott! Sen hade mamma och pappa fört över massa bilder på när jag var liten från diabilder till datorn så vi kollade på dom och hade ruskigt kul åt dom! Shit hur såg man ut förr liksom?!

Idag har vi varit till Wadköping och gått på en till julmarknad som var mycket bättre, lite mer genuin och gammeldags julstämmning. Mysigt! Sen åt vi lunch på stan och fikade hemma hos mig innan dom åkte hem till Gävle igen... Saknar dom alla redan! kändes ensamt nu men om några veckor ses vi igen och jag längtar! Nu ska jag göra iordning fö myskväll med tjejerna hos mig... vi ska dricka glögg och äta pepparkakor! Mumms!


















Nu är det dags för fredagsmyyyyys!

2009-11-27, 17:59:04 / Kategori: Allmänt
Imorgon kommer Mamma, Pappa och Micke hit och ska stanna tills på söndag. Ska bli jätte kul! Vi ska äta gott, umgås och förhoppningsvis lyckas jag dra med dom till nån mysig julmarknad i heljen... Om nån timme kommer Friday och Cath hit, är dags för Idolmys och chips!

Föresten så har jag en extra katt hos mig i heljen. Ängla ska vara hos mig tills på måndag och shit vilka vildkatter hon och Selma är! Dom har busat runt i typ fyra timmar nu verkar ha jätte kul... Men nu verkar det som att dom har tröttnat ut varandra lite, och har lugnat ner sig. Får se hur länge det håller i sig... Nää nu började dom igen!

Nu ska jag duscha lite innan tjejerna kommer!




Bjuder på en bild på dom små vilddjuren, syns de att dom är syskon?






Trötter!

2009-11-26, 20:28:19 / Kategori: Allmänt
Helt slut i kroppen är jag, orkar inte lyfta ett finger nu.. det har jag iförsig inte gjort på hela dagen heller men nu har tröttheten nått sin pik! Jag sitter och kolla på Mammas pojkar och äter vindruvor, efter det ska jag nog ta mig en välbehövd dusch och sätta på en film och bara mysa. Betalde iallfall mina räkning ikväll och nu redan efter en dag så ekar det tommt på det stackars kontot... ursch. Förstår inte hur jag ska klara den här månaden med alla utgifter som den kommer att ha. Tänkte på julklappsshoppingen. Jag får nog ta och leva på ja... hoppet då kanske den här månaden. Håller tummarna för att det fungerar!

Nu åter till Mammas Pojkar!

Söndagsmiddagen alá fattiga studenter



Jag är SÅÅÅÅ bakis idag!

2009-11-26, 15:22:57 / Kategori: Allmänt




VAR HOS DOKTORN
LUNCHADE MED FRIDAY OCH CATH
SHOPPADE
FESTADE HOS IDA
RAMLADE RAKLÅNG I EN VATTEN PÖL (men lyckades rädda vin flaskan)
UTGÅNG PÅ STRÖMPIS
SHAKADE DAS BOOTY
BRÄNDE LITE FÖR MYCKET PENGAR
JAG OCH JOHANNA ÅT EN ÄCKLIG PIZZA (hade servett krig på pizzerian)
TOG TAXI HEM
MÖS MED IDA PÅ BALKONGEN
SOMNADE VID FYRA TIDEN
VAKNADE KLOCKAN NIO OCH KUNDE INTE RÖRA MIG
IDA GICK HEM, JAG SOMANDE OM
VAKNADE ELVA OCH MÖTTE UPP EN LIKA BAKIS CATH OCH GICK TILL COOP
KOM HEM IGEN
BÖRJADE TVÄTTA
SITTER I SOFFAN
.... THE END!





Långdistansförhållande

2009-11-24, 20:45:21 / Kategori: Allmänt



Eftersom jag själv lever i ett långdistansförhållande för tillfället, eller långt och långt. Är ju bara 23 mil men det är ändå så pass långt att man inte kan träffas så ofta.  Så är det många som frågat mig om det verkligen funkar att ha ett förhållande med någon man inte träffar så ofta... Och jag har prisat långdistansförhållanden ända sedan jag flyttade till Örebro, något som jag aldrig trott att jag skulle göra. Jag har alltid sagt att är jag i ett förhållande så vill jag åtminstånde bo i samma stad som den personen jag är tillsammans med, för jag har alltid trott att man växer ifrån varandra annars.

Så när jag flyttade hit, försökte jag verkligen ha ett öppet sinne och se positivt på mitt förhållande. Se fördelarna med det istället för alla nackdelar och det har verkligen fungerat! Visst skulle det ultimata vara att ha Baby i samma stad som mig istället för massa mil bort, men man får inte alltid som man vill och man måste lära sig att göra det bästa av situationen. Det har vi verkligen gjort, vi hälsar på varandra så fort vi har tid och råd. Den här terminen har varit väldigt speciell för mig, med tanke på att allt har varit så nytt och spännanden här. Vilket har lett till att jag har bara varit hemma två gånger den här terminen. Men Baby har lyckats komma hit ungefär fem gånger och hälsat på. Tack vare honom så har vi lyckats fått spendera en del tid med varann ändå!

Tänkte iallfall lista upp lite tips att ha i åtanke när man lever i ett långdistansförhållande:
  1. Tänk positivt, ju mer negativt inställd du är till situationen ju jobbigare blir det. Allt blir vad man gör det till.
  2. Se lösningar och inte problem, ibland kanske inte allt löser sig till det bästa och det tar några veckor innan man kan ses. Se istället till att planera in nått rikitgt romantiskt då när man väl träffas.
  3. Ha någon form av framtidutsikt. Tänk inte, vi kommer alltid bo långt ifrån varandra, utan tänk OM vi klarar det här så kommer förhållandet vara så pass starkt att det kommer klara det mesta.
  4. Lägg tid på varandra/Prioritera. Trots att man inte bor ihop eller inte ses varje dag så är det nästan ännu viktigare att vara villig att lägga ner tid på varandra. Det kan vara allt från ett gulligt "Jag saknar dig sms" till ett telefonsamtal när man frågar hur varandras dag har varit.
  5. Saknaden. Faktiskt så är det nyttigt att sakna varann ibland, ett långdistansförhållande gör att man inte tar sin parter för givet.
  6. Egen tid. Man får mycket tid till sig själv, vännerna, shopping, fest och träning.

Nu kommer det några tuffa veckor framöver när vi i princip inte kommer att ses förrän jag kommer hem på jullovet... Men man får se på det positiva, all tid vi kommer att ha tillsammans under jul och nyår. Man hinner med mycket mys då!




Det är inte alltid lätt när det är svårt!

2009-11-23, 15:22:52 / Kategori: Allmänt
Försökte precis ge Selmas lite skadade tass ett vattenbad för att göra rent det... slutade med tre stycken nya rivsår såklart. Snart kommer hela jag bara vara ett stor rivsår, allt orsakt av en liten katt. Varför hatat katter vatten så mycket?

Jag menar så farlig ser hon väl ändå inte ut?


Gissa om jag blev glad!

2009-11-23, 12:20:28 / Kategori: Allmänt
Imorse när jag vaknade upp av att det är byggarbetsfolk nere i tvätt stugan och slipar nått, som låter skit högt blev jag lite irriterad över att jag inte kunde sova. Men när jag gick upp så såg jag att det låg ett färggrant kuvert och ett paket på golvet... Åhh precis som julafton tänkte jag. Slet upp dom och kuvertet var från min älskade Ida som hade skickat ett lite försenat Halloween kort med ett foto på Lila och ett ChapStick, så himla gulligt. TACK GUMMAN!

Sen hade Mickes mamma skickat en av mina böcker som hon så snällt lånar åt mig till varje delkurs. Uppskattar det jätte mycket! Sen så hade hon skickat med ett jätte fint halsband som en bekant till henne gjort till förmån för en annan bekant som insjuknat i cancer. Så den största delen av intäckterna går till en fond som dom upprättat för henne. Väldigt omtänksamt.


Eftersom det ändå låter så illa i min lägenhet just nu kan jag lika gärna städa innan jag börjar plugga.


Varning för detta inlägg!

2009-11-22, 18:39:54 / Kategori: Allmänt

Har jag haft fest i heljen? Nej nej.. bara jag som inte diskat på typ en vecka!


Alltså idag har inte varit min dag direkt!
Förutom en mysig dag med Ida, som numera är min sovkompis! Hon sov här inatt med, är mysigt med sällskap när man bor själv faktiskt.. Vi tog en lång sovmorgon och vaknade inte förrän halv ett. Sen knaprade vi på det som fanns i mitt kylskåp som börjar sina nu. Tur att vi får pengar på onsdag.

Iallfall över till resten av min dag som inte varit lika kul. Började med att jag skulle ner och tvätta, jag hade bokat tvättid och allt. Men så är det nån som tvättar på min tid! Glömde kanske säga att jag bara har en uppsättning av sängkläder för tillfället och får jag det inte tvättat idag måste jag lägga tillbaka smutsiga sängkläder. Så jag tänkte att jag väntar ut det för jag vet inte vem som tvättar ändå... Sen gick jag upp till lägenheten och började leka med Selma och hon hoppade upp och kloade sig fast på mitt ben så jag fick 5 nya sår till mitt redan ärrade ben. Som redan ser förstört ut efter alla henns påhopp!  Jag började iallafall blöda och skulle sätta mig ner men då slog jag i mitt knä i vardagsrumsbordet så hårt att jag började blöda där med! Vid det här laget gav jag upp!

Ja just det, jag glömde säga att jag har världens mensvärk!


Så här såg jag iallfall ut igår kväll, var en mysig kväll som började hos Cath och avslutades på Njuta!





Det är sol ut!

2009-11-21, 13:28:18 / Kategori: Allmänt
Solen skiner i ÖREBRO! Det är helt underbart, man fick liksom mer energi bara av att se solen! Var ju så sjukt länge sen sist... Ida gick hem för ett tag sen, hon sov här i natt. Det blev så sent igår när vi varit hos Cath och hon ville inte cykla hem inatt och det förstår jag, läskigt mörkt här på nätterna. Vi åt en rejäl frukost och nu är jag proppmätt!

Iallafall så ska jag ta mig en till stan en sväng med Cath nu, kolla lite bara. Ni vet fönstershoppa... det är ju bara så KUL! Ikväll blir det nog ganska lugnt, vi ska dra in till stan och ta ett glas vin eller två på nått nice ställe. Det blir mys!

Smell you later bitches!



Jag vill tatuera mig, NU TACK!



Jag är trött!

2009-11-20, 18:03:58 / Kategori: Allmänt
Idag gick jag upp strax efter sju och var i skolan vid åtta... så sjukt tidigt! Vi hade möte med nya gruppen och började arbeta på vår poster och vi var jätte effektiva och blev i princip klar till klockan tolv. Sen åkte vi hem och jag däckade i sängen till klockan fyra typ! Och nu är jag sjukt seg!

Men om nån timme ska jag och Ida hem till Cath för tvårätters middag! Ska bli så mysigt! Vi ska få Flygande Jakob med pepparkakscheasecake till efterrätt... Åhh vad hungrig jag blev nu! Spola fram så att klockan blir åtta nu tack!

MEn nu ska jag leka lite med min skadade katt, som ändå verkar må bra efter hennes lilla ingrepp igår!


Så här ser jag ut när jag är hungrig, med kniven i handen!


Vilken blöt dag!

2009-11-19, 17:49:06 / Kategori: Allmänt
Alltså nu kom jag på varför jag har föträngt allt som har med hösten att göra! Det är ju fan för att det regnar HELA tiden! Igår när vi satt i skolan så tittade solen fram i typ två sekunder... och alla bara satt och kisade för ingen har sett en gnutta sol på typ tre veckor. Helt sjukt!

Iallfall så åkte Baby hem tidigare idag efter tre dagar fyllda med mys! Lite tråkigt att vi inte hinner ses så mycket mer innan jul nu, men det är en av smällarna man får ta om man har långdistans. Efter Baby åkt hem så cyklade jag med Selma till vetrinären (i spöregn) och hon fick dra ut sin skadade klo. Stackarn skrek så högt av att jag nästan började gråta. Men nu ligger hon helt groggy i sängen efter allt lugnande hon fick.

Iallfall så försökte jag betala vetrinärbesöket med mitt friskis kort! Så det var bara att cykla hem med katten, leta på kontokortet. Cykla tillbaka i ännu mer SPÖregn och sen kom jag på en geniala idén att cykla och handla i regnet. Så visst gjorde jag de, handlade mycket. Sen när jag cyklade hem så skulle jag gina över en gräsmatta och det guppade lite för mycket och påsen var lite för full så min middag (grillad kyckling) ramlade ut i geggan och jag cyklade över den. Sen när jag kom hem innaför dörren så sprack hela påsen och allt ramlade ut på golvet. Vid det här läget bröt jag typ ihop. Stod dyngsur och arg i hallen. Så jag gjorde det som vilken annan frisk kvinna hade gjort. Lade mig på golvet och sparkade lite. Sedan kändes allt mycket bättre!

Men nu har jag ätit chilicorncarne och ris så nu mår jag bättre! Ska vila lite sen plugga, sen kommer Cath hit och vi ska se Mammas pojkar. Föresten så har jag ju haft besök hela heljen av Fanny och Gloria. Var sjukt mysigt!


Bjuder på ett bildregn!

Tacos.Fest.Bakisfrukost.Bullbak.Myskvällar.Glögg



























Kanske heljens bästa kommentar!

2009-11-15, 22:15:11 / Kategori: Allmänt
Vi sitter och tittar på min gamla tjocktv och Gloria utbrister!

Gloria: Malin det har gått sönder minst tre pixlar på din tv skärm!

Malin: Vafan är ett pixel din nörd?

Gloria:
Hallå det har Pär lärt mig, du vet att tv-skärmen är uppdelade i små boxar och pixlar och när en sån går sönder, så släcks en lampa alltså.

Malin: JAaaa och??

Gloria: Men ta mina glasögon och se själv!

Jag tar lånar Glorias glasögon...

Malin: Ja du har fan rätt! Hur byter man en sån?

Gloria: Jag ringer Pär.

Gloria ringer.........

Gloria: Alltså jag sitter och kollar på Malins Tv och ser att minst tre pixlar har gått sönder, hur fixar man det nu igen?

Det går några sekunder..

Gloria: NEJ SORRY! Det var inte pixlar det var bara massa smuts på Malins tv!

Båda börjar asgarva!!!!!!!!!!!

Grey´s kväll!

2009-11-11, 19:26:49 / Kategori: Allmänt
Snart kommer tjejerna hit och vi ska se Bonde söker fru och Grey´s, har försökt dukat upp lite nyttigheter men tanke på att typ alla nu försöker undvika godis och alla sötsaker. Det jag kunde få fram är solroskärnor, mörk chocklad och torkat frukt! Till det inte Cola utan, LOKA!! Vilken skräll va?! Saknar redan min cola, men det väntar jag med till heljen. Man måste ju få skämma bort sig själv ibland!



Supergod middag: sallad med fetaost, kyckling och keso!



Mår inte bra..

2009-11-11, 15:12:06 / Kategori: Allmänt
... Idag vaknat jag upp med halsont och huvudvärk. Nu har halsonten gått över en aning efter en liter the typ! Men jag har en sjukt spränagde huvudvärk! Är helt slut i kroppen och har legat i sängen i typ hela dagen, orkar inte ens gå på julsittnings mötet idag. Ska prioritera att åka till vetrinären och köpa en sån där ful tratt till Selma. Hon har gjort illa sin tass och måste ha en sån, så hon inte kan slicka på den. Stackarn.

Vill baka vanlijbullar dag men jag vet inte om jag orkar åka och köpa alla ingredienser. Vi får se om jag orkar. Sen ikväll blir det nog Grey´s kväll med Cath, Friday och Ida.

Föresten med min sprägade huvudvärk så vaknade jag även upp med världens julstämning i kroppen! Ville bara julpynta hela min lägehet. Så jag ringde mamma och när hon och pappa kommer och hälsar på om två veckor,  så ska vi åka och köpa julpynt! Wee! Men för att stilla min jullängtan så åt jag risgrynsgröt med kanel och socker och en hårdmacka med julskinka till frukost! MMMMmmmm!


Hoppas att mina kommer se lika goda ut!


Färdig!

2009-11-10, 16:01:26 / Kategori: Allmänt
Nu har jag städat klat garderoben och lagt ner alla somriga kläder i mitt förråd och det ser lite tomt ut nu.. behövs fyllas på med lite mer höstkläder tror jag. Men shit vad jag hatar min garderob! Har noll utrymme att röra mig på, liksom bara en dörr med 1 kvd utrymme! Inte optimalt! Nu ska jag snart dra iväg och träna, ska byta om nu och käka en banan!



 

 

 

 

 

Nån som har ett tips på vart man kan göra av sina skor, när det inte finns plats i garderoben. Men om man ändå vill att de ska synas?


Lovely tisdag!

2009-11-10, 14:23:49 / Kategori: Allmänt
Idag var det bara att skutta upp ur sängen klockan åtta, äta lite frukost och åka iväg till skolan. Var faktiskt kul att träffa alla klasskamrater igen, känns som att det var så länge sen! Sen drog Friday, Cath och jag till Willys och handlade lite mat. Vi har ju börjat våra "nya" liv nu så det krävs lite andra matvaror till de. Sen när jag kom hem så kom jag fram till att jag hitills den här månaden har handlat mat på över 2000 kronor! FY FAN! Inte okey, nyttig mat är dyrt.. inte alls studentbudget.

Nu ska jag ta tag i min garderob och slänga ner sommar kläder i förrådet i källaren, för jag har en för liten garderob för att ha alla mina kläder i den samtidigt... HATAR DE! Nästa gång jag flyttar så är bra garderobs utrymme ett krav.
Sen bär det av till gymmet, för att träna. Vi blir utspridda idag, vissa ska dansa, andra ska köra skivstång men Cath och jag kör vanligt hederligt gymmande!

Sen blir det DH häng hos Ida, det ska bli mys!


Dagens outfit: skjorta, jeans, converse. Casual.



Dagens försök till en nyttig lunch



Just det glömt att berätta!! På fredag kommer Fanny och då ska vi på 25-års fest sen på lördag kommer Gloria! Underbara helj!

Utmattad!

2009-11-09, 23:19:35 / Kategori: Allmänt
Att säga att jag och Friday var grymmast på Step 1 skulle nog vara en överdrift, vi skulle nog snarare gå under kategorin halvkassa. Men vi lyckades få in några moves, särskilt Friday. Men det var jäkligt kul och vi vart sjukt svettiga! Så på torsdag är det dags för Step 1 igen! Imon blir det skola och sen gym, sen blir det nog lite DH häng!

Att vara nyttig funkade kanske inte så sjukt bra för mig, då jag åkte hem och värmde på en pizza men imorgon startar mitt nya liv. Ni kanske känner igen den meningen, man säger den typ till sig själv varje söndag... men nu är det for real!

Kom precis ut ur duschen och ska kolla lite på America got Talet och sen försöka sova lite, ska vara i skolan klockan 10.15 imon... Men tanke på att jag klev ur sängen efter två idag så känner jag att natten kommer att bli lång!


Saknar baby redan!



Ny vecka

2009-11-09, 15:56:17 / Kategori: Allmänt
I fredags var jag hemma hos Friday och hade Idol mys, hon bjöd mig på super goda Enchiladas tror jag att det hette! Var verkligen super gott! Var nån kycklingröra med grönsaker i som man fyllde ut på ett tortilla bröd som man hade ost på och stoppade i ugnen. Och fetaost sallad till såklart! Sen blev det massa prat och skvaller som vanligt,  riktigt fredagsmys med andra ord!

Sen kom baby och hämtade mig sent på kvällen. Han kom med ett finger som hade en avsliten nerv eller sena, stackarn hade gjort illa sig efter hockeymatchen och kört ända till mig. Tror det kallades droppfinger eller nått sånt, fingertoppen liksom hänger för senan som ska hålla fingret rakt är typ av. Så det blev bara att gå upp åtta på lördagen åka till en vårdcentral, låta en doktor kolla på det. Sen åka till sjukhuset och få det rönkat och sen omlagt. Och nu i morse åkte han hem till gävle för att få en plastskena som han måste ha på fingret i typ 6 veckor.

Nu ska jag snart dra och träna med Friday och Ida, vi ska gå på Step 1. Har typ ingen aning om vad det är och jag kommer typ svimma av ansträngning men man måste ju komma igång nån gång och det har vi gjort nu! Ska bli riktigt kul faktiskt! SKa till och med äta lite nyttigare mat nu, så man börjar se lite resultat. Beach 2010 here we come.. haha vilket skämt men vi ska anstränga oss lite iallafall!



Ett försök till ett nyttigare liv, dock efter en helj med pizza, godis och chips.



Idolkväll hos Friday!

2009-11-06, 19:03:32 / Kategori: Allmänt
Snart ska jag bege mig till Fridag och kolla på Idol och hon ska bjuda på quesidillas (stava?)... så gulligt av henne! Har knappt ätit på hela dagen, fast jag har tränat men jag har inte hunnit. Sovande och duschandet drog ut på tiden idag... Men nu är iallfall vårt examinationsarbets inlämnat och opponeringen är klar, är helt slut i huvudet! SKÖNT ATT DET ÄR HELJ!


Brunett javisst!

 

 

Nu ska jag bege mig till Friday! Smell you later!


EMA:S

2009-11-06, 00:44:40 / Kategori: Allmänt
Kom hem från Cath för ett tag sen efter att ha tittat på EMA:s och det var nice . Katie Perry var host iår och gjorde ett riktigt bra jobb! Sjukt cool tjej! Och de bjöds på flera bra framträdanden! Som U2, Beyonce and Katie Perry herself!

Idag har vi pluggat lite också, ska ju opponera imorgon.. och jag tror att jag pratar för alla oss tre när jag säger att: FAN VAD KUL DET SKA BLI!!!!

Sen så blir det fredags mys hos Friday! Hon ska laga mat åt mig, vilket lyx va! Och Idol chill såklart! Senare på kvällen kommer baby hit så jag hinner nog med lite mys med honom på fredag med!

Nu ska jag ta mig en C-vitamin och sen börja bege mig mot sängen!

Ja just det jag har till och med hunnit med att stor städa min lägenhet idag... riktigt fräsch blev den.




Glamorös middag

2009-11-04, 22:17:07 / Kategori: Allmänt
Nu har jag precis tryckt i mig min otroligt glamorösa middag, kryddade nudlar. Kanske inte så näringsrikt och nyttigt men ibland så orkar man bara inte laga "riktig" mat när man är själv... Idag har vi lämnat i vårt examinationsuppgift och FY FAN vad underbart det känns! Just nu orkar jag inte tänka på vad vi glömde ta med eller vad vi kunde gjort bättre.. jag är bara så lättad att allt är klart!

Friday och Cath drog hem vi halv sex tiden efter att ha pluggat sedan klockan tio i morse och vi kände att vi behövde lite space från varandra.. haha.. vi har umgåtts i princip 24/7 sedan förra måndagen. Vi har nästan inte sett några andra människor, konstig nog saknar jag dom som liven redan.


Nu ska jag kolla på fråga Olle Dokumentären och sen bara slappa!



(Ps. Har hunnit med att dricka en halv liter blåbärs soppa ikväll med,, shit vad det är underskattat! Ds.)

Vilken maratonlopps dag!

2009-11-04, 02:24:26 / Kategori: Allmänt
Shit idag har vi allt som allt pluggat i nästan 13 timmar! Med undatag för en halvtimmes lunch och en timmes middag, jag är helt slut mentalt nu! Skulle egentligen hoppat in i duschen nu men jag orkar verkligen inte, samtidigt vill jag inte gå och lägga mig heller för då kommer onsdagen snabbare och jag måste upp och plugga igen. Vi ska träffa tio imorgon för att göra klart vårt PM. Men vi har fakiskt varit sjukt duktiga ändå idag, visst det går sakta men det vi skriver är good shit!

Vi hann med lite skoj och flumm idag ändå, typiska FMC roligheter! Bland annat spelades en del vidoes in.. haha! Fy fan vi är så jäkla sjuka! We´re freaky but I looooove it!

Nej nu ska jag göra mig klar för kvällen och krya ner i sängen! På fredag kväll kommer min älskling och vi ska ha en riktig myshelj... Längtar! Vi har varit utan varann i 10 dagar nu, men det känns som en månad typ! Men på fredag kommer han!


Snälla tomten ge mig min hunk tack!



Popcorn kväll!

2009-11-02, 23:21:22 / Kategori: Allmänt
Idag har jag... wait for it, wait for it.... skaffat mig ett friskis kort! Både för pass och för gym, och Cath och jag var så sjukt hurtiga att vi var där redan strax efter nio i morse. Sen stack vi till bibblan och mötte upp Friday och satt där hela dagen och plugga. Så en riktigt duktig och produktiv dag. Var meningen att Cath och jag skulle gå på bio ikväll men båda två var helt döda så vi bokade om det till torsdag istället. Sista dagen för att se Inglourous Bastards med Brad Pitt... we need some hot eye candy!

Ikväll har jag mest, eller bara suttit eller legat i soffan.. har bytt lite om vartannat. Jag har nog tryckt i mig över 1 kilo popcorn så jag mår lite halvkasst. Men gott var de! Sen är jag helt fattig nu eftersom jag lärde beställa hemma nya regörningsprodukter från Dermalogica.. Ursch inte lätt att vara student.

Nu ska jag återgå till vänner och försöka komma i säng i bra tid, för halv elva ska vi vara i bibblan imorgon igen! Hårdplugg som väntar imorgon... vad jag längtar!


Hot Mama!