En vanlig söndag med andra ord!

2010-03-22, 00:49:09 / Kategori: Allmänt
Tur att MTV har haft The Hills weekend idag, jag säger det med stolthet... JAG ÄLSKAR THE HILLS, jag älskar allt onödigt drama, alla karaktärer, allt hat, all avundsjuka och alla söta pojkar! Justin Bobby ta mig nu liksom! Jag döööör!

Men jag måste bara lägga upp bilder på The new and improved Heidi Montag som jag tyckte var sååå himla söt under dom typ två allra första säsongerna av The Hills... hon var så naturlig och söt! Girl next door liksom! Jag säger bara "Vad hääääände????" Det ser ju ut att vara helt olika personer! Sjukt vad man kan ändra sig själv... hennes barn kommer ju inte ens se ut som sin mamma när dom växer upp!


Smokin Hot Hot Hot!

2010-03-19, 17:51:27 / Kategori: Allmänt
Vet inte varför men jag tycker verkligen att det är sexigt med bilder när folk röker!



This one is for you Cath













Måndag!

2010-03-15, 17:00:01 / Kategori: Allmänt
Jag är fortfarande kvar i Gävle gott folk! Var meningen att jag skulle åka hem idag men efter lite övertalan så bestämde jag mig för att stanna en dag extra... Men imorgon styr jag ratten mot Örebrew igen! Har varit ifrån mina bästa alldeles förlänge nu! <3 Förstår bara inte hur jag ska hitta hem,, har aldrig kört hem till Örebro nån gång förut... har redan förhört pappa på diverse vägar så ser ni mot förmodan ett vilsen bilist nån stans i mellersta Sverige guida mig gärna i rätt riktning!





Härliga lördag!

2010-03-13, 15:03:29 / Kategori: Allmänt
Idag började dagen med att vi åkte ut till mamma och pappa och åt frukost och satte oss i solen och drack årets första kaffe utomhus! Var så sjukt skönt! Våren är fan på väg nu... PÅ RIKTIGT!



Sen vart det en sväng på systemet för att inhandla lite vin till kvällens middag hos Sandra.. Det är ju såklart melodifestivalen som ska ses på ikväll! Jag ser sjukt mycket fram emot ikväll, det är vi fyra (Jag, Sandra, Janna och Emelie) like the good old days! Så det kommer bli fabulous!



Får se vart vi hamnar ikväll,, krogen, brända eller däckade hos Sandra!!.... Det får kvällen utvisa! :)


Så här roligt kan man ha BAKIS på ett tåg!

2010-03-11, 13:11:28 / Kategori: Allmänt

 

Klockan är strax efter ett och jag sitter på tåget hem till Gävle, jag mår illa och är trött! Men fan vad bra Money Borther var igår!!!

 



Pirates kväll!

2010-03-03, 17:43:34 / Kategori: Allmänt
Idag mår jag lite lite bättre än igår, huvudvärken börja sakta men säkert avstå... flickorna ska ut ikväll men jag kände att jag inte hade energi till det. Alkohol är de sista jag vill ha i min kropp just nu! Därför har jag precis beställt hem en kebab och cola som jag ska avnjuta till middag som levereras till dörren! Inte ett dugg sugen egentligen men äta måste man juh!

Kvällen till ära tänkte jag ha ett Pirates of the Carrabien maraton.. efter två dagars isolering så gör man vad man kan för att underhålla sig! Så ikväll står film på schemat! Imorgon är de skola, och jag ser fram emot de! Behöver lite social interaktion känner jag! Nu har jag tydligen ansträngt mig för mycket för nu mår jag illa... så tillbaka till soffläge!


Hemska dagar!

2010-03-02, 23:13:52 / Kategori: Allmänt
Söndag kväll fram till nu kommer inte gå ner som dom bästa dagarna i världshistorien direkt! Haft riktig jäkla migrän för första gången på typ 10 år (ja jag är så gammal så att jag kan komma ihåg saker som hände för 10 år sedan!).... Började i söndags kväll med att synen försvann, as läskigt! kunde inte läsa! sen kom huvudvärken... lyckades ta mig upp till skolan men däckade när jag kom hem... tillbringade kvällen i mörker och spya. Sov lite, vaknade upp idag och tog mig till frisören i tron om att jag var frisk. Men nej, kom hem däckade i några timmar igen och sitter här med en jäkligt dryg huvudvärk som vägrar försvinna! Hoppas kunna sova bort den inatt.. vill GÅ UT IMON!

Iallafall så var heljen fram till söndagen as bra! Sandra var ju här och vi hade det jätte mysigt! Vi hade middag hemma på fredagen med rödvin och chocklad! Vi skulle egentligen åkt till Gustafsvik på Relaxen men tiden gick lite för fort och vi bestämde oss för att ha en egen Relax i mitt badkar istället! :)
Lördagen tillbringade vi på stan och lunch på Java, sen hem för att fixa oss iordning tills kvällen... Strax efter de kom Cath och Linnea. Sen Friday och Johanna, och vi åt smörgåstårta och drack mojitos! Sen kom resten och det blev x-antal mojitos, rövhåls-sjungande, mänskligt pyramidbyggande, måns-avgudande, extremt fula kort togs , Balkankväll på Björnstugan and the rest... what happens in Örebrew......


Snott alla bilder från Sandra och Friday.. kanske dags att skaffa mig en egen kamera kanske ;)
NU ska jag återgå till att må dåligt! Blää!! Men imon, imon kommer jag må super!