Julpyntat lägenheten!

2011-11-20, 23:11:24 / Kategori: Allmänt
Idag har vi kört en storstädning och pyntat lite smått inför julen. Jag brukar inte pynta så mycket mest för att det är så sjukt drygt att ta bort allting men iår slår jag till med en adventsljusstake, lite tomtar och jag ska även köpa mig en ny adventsstjärna att ha i fönstret. Men idag så hittade jag iallafall världens finaste adventsljusstake på Enté!
.
.
.
Hittade även två nya ljusstakar i betong plus en liten prydnadstomte
.
.
.
Nu tänker jag krya ner i sängen för imorgon vankas förmiddagsjobb!

EMA´s!!!!!!

2011-11-06, 21:02:58 / Kategori: Allmänt
Kvällen kommer att spenderas i soffan med ett glas rött framför MTV EMA´S! Min allra första hemmagjorda potatisgratäng står i ugnen och rostbiffen ska snart börja stekas... härliga söndag!!
.
.
I fredags var det ladies night med jobbet och förfest på Möller Bil. Säljarna hade rullat ut röda mattan och bjöd på mingel och vin! Kvällen avslutades på Conventum men ett övertaggad tjejgäng! Gårdagen spenderades med lite bakisplugg och sen en spontan middag på Hellas med älsklingen.
.
.
Nu ska jag återgå till tvn och njuta av resten av söndagskvällen för imorgon börjar tentaplugget på riktigt och det kommer blir en lååång och jobbig tenta vecka! Den har iförsig ett mysigare avslut då heljgen ska spenderas i Värnamo med mina finaste! ♥♥
.
.
Funderar på att bli mörkhårig igen, vad tycker ni?
.
.

Förtränger skolan ett tag till och drar till gymmet!

2011-11-03, 12:18:30 / Kategori: Allmänt
Skolan känns just nu överväldigande! Det är semninarum, tentor och c-uppsatts.. det tar liksom aldrig slut! Men just nu orkar jag inte tänka på allt de jobbiga utan jag tar en sväng till gymmet med Frida. Sen ser jag fram emot morgondagen då jobbet bjuder på Ladies Night! Just nu har jag inte alls tid med de men man måste ju få andas lite också. 

Igår skulle jag även har tatuerat mig, men i sista stund så ställde min tatuerarade in pga nackspärr. Så jag hoppas att jag har tid att gå ifrån tenta plugget en stund nästa vecka och få den gjord. Jag VILL VILL VILL!

Sen
måste jag bara uppmärksamma min otroligt talangfulla och fina vän Sandra som precis har startat upp en ny blogg. Hon är så sjukt duktig på att sy och gör allt från tunikor, t-shirtar och tröjor så kolla gärna in hennes blogg om ni är sugna på att beställa nått!

Den här blusen fick jag hem förra veckan! Kolla in skinndetaljerna!







Dags för träning!

2011-11-01, 16:16:39 / Kategori: Allmänt
Nu är det dags att bege sig till gymmet! Får lite ångest när jag kollar upp min träningsstatistik över dom två senaste åren. Man kan ju se ganska klart att förra året varade "nu-ska-jag-ta-tag-mitt-liv-nyårs-löftet" i hela 2 månader. Men istället för att ändra om mitt liv och matvanor radikalt så ska jag börja med att träna lite då och då så att jag börjar uppskatta det. Istället för att HATA träning som det känns just nu. Träningsvärk here I come!!!