Hemtenta plugg...

2009-09-30, 13:09:12 / Kategori: Allmänt
Sitter nu på högskolan i Gävle och försöker göra klart den där jäkla hemtentan.. idag har jag nämligen utvecklat ett enormt hat mot den! Ursch vad jag har fastnat på en fråga.. vill inte hoppa vidare heller för då vet jag att det här svåra frågan kommer att vara kvar till ett senare tillfälle, så det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta! Tant-varning-citat!

Men nu ska jag iallafall ta en liten paus och åka och kolla på cyklar, måste verkligen hitta en. Min nuvarade cykel är så trög trampad att jag står mer still än rullar!

Peace ut people!



Snart sovdags...

2009-09-29, 23:34:04 / Kategori: Allmänt
Nu är det snart dags att krypa till sängs, tänkte prova på att gå och lägga mig en lite mer nornmal tid idag. Har inte somnat innan klockan tre dom senaste nätterna, måste ändå upp klockan åtta imorgon bitti och åka till högskolan för att plugga lite. Kommit fram till att man får lite mer gjort när man sitter i en skolmiljö och inte har lika många störande moment.

Idag har jag i stort sett bara hållt på med min jäkla hemtenta, har lyckats gjort halva men jag har de svåra kvar känner jag. Tar sån tid att få fram svaren på frågorna och sen tar det sån tid att formulera svaren på frågorna. Men men it is what is is... Satsar på att svara på två till frågor imorgon så har jag bara en kvar tills på torsdag. Då åker jag förmodligen tillbaka till Örebro med, har jag tur kanske jag lyckas övertala baby att följa med också!

Imorgon ska jag hinna med att ta en tur till polisens återförsäljning av cyklar och hoppas på att hitta en någorlunda bra kärringsnurra.. men sån tur har man kanske inte men jag håller tummarna! Sen blir det middag hemma i Valbo, har önskat mig some Tapas så jag tror att mamma är snäll nog och bjuder på de! Mumma!




Är så jäkla sugen på att göra en till taturing, så fort jag får råd så ska jag se till att get me some ink!


Jag är ledsen...

2009-09-29, 12:12:15 / Kategori: Random thoughts
Är ledsen för att jag lägger upp den här otroligt ÄCKLIGA videon men jag såg den igår och mådde fysiskt illa i flera timmar efteråt men seriöst kolla på den! Kanske borde varna känlisga tittare är det är motbjudande med ändå coolt på något äckligt sätt...


Spök bil!

2009-09-25, 01:41:59 / Kategori: Random thoughts
Alltså det är nån jäkel som har glömt att stänga av vindrutetorkarna på sin bil som står parkerad PRECIS utanför mitt fönster!! Och dom låter så in i norden, kan inte sova.. så jag gick ut och tänkte att nycklarna måste ju sitta i, hur kan annars vindrutetorkarna gå.. men nej det satt inga nycklar i tändningen så den jäkla bilens torkarblad står och går utan nån ström alls... HUR KAN DETTA GÅ TILL, SPÖKAR DE UTANFÖR MITT FÖNSTER ELLER??!!!! Ursch nu kommer jag verkligen inte kunna sova..

Mår som man förtjänar...

2009-09-24, 13:25:44 / Kategori: Allmänt
Igår hade vi styrt fest, vi var nämligen lediga i två dagar så vi passade på att gå ut och ha lite skoj, för det förtjänar vi hårt arbetande studenter! Och vi hade skit kul! En kille i min klass hade stryt förfest och vi drack och dansade och spelade lite spel sen styrde vi oss mot Strömpis och det var helt okey mycket folk för att vara en onsdag och men de gjorde inget för vi shakade hela natten!  Gjorde en extremt snygg vurpa där på slutet, vilket inte berodde på alkoholen utan min otroligt opratiska skor... men jag bjuder på den!

Nu ska jag ta mig ner på stan en sväng för
att köpa en pälsväst som jag bara måste ha, hoppas den finns kvar! Tur att vi får pengar imorgon säger jag bara... det är behövligt. Senare är det seminarie plugg som gäller.


Såhär såg jag ut igår, sorry för kvaliteén men min kamera är så kass!




Vardaglyx!

2009-09-22, 20:49:22 / Kategori: Random thoughts
Jag är en stark förespråkare för vardags lyx, jag tycker att man ska unna sig saker när man har varit duktig. Som idag har har jag tex städat hela min lägeneht och till och med skurat golven! Så då blev det fläskfile med grönpepparsås, klyftpotatis + morötter och grönsaker till middag, var första gången som jag gjorde den maten själv och jag måste säga att det var sjukt gott! Unnade mig till och med ett glas rödvin...

Denna goda middag avnjuts såklart framför IDOL.

 

Fick till och med städa min städskrubb idag, sjuk oreda i den!


 

Nu åter till IDOL utslagningen!...


Nyss hemkommen från skolan...

2009-09-22, 17:05:27 / Kategori: Allmänt
Cyklade hem från skolan direkt till Coop Nära och handlade på mig lite förnödigheter som mjölk, ägg, grönsaker och lite mat till Selma. Blir alltid så dyrt även fast man inte tycker att man köper nånting! Försöker verkligen vara ekonomsikt när jag handlar men jag vet liksom inte vad som är dyrt, har så dålig koll på vad saker och ting bör kosta? Men det är väl nått man lär sig allt eftersom antar jag...

Kom iallafall hem och lagade lite mat, med det menar jag micrade köttbullar och kokade upp vatten till pulver mosen, men det var gott! Allt smakar bra när man är ashungirg! Men nu tänkte jag ta och läsa ett kapitel i min otroligt roliga sociologibok sen tänkte jag ta itu med lite städnig, behövs verkligen här hemma. Sen ikväll är det Idol som gäller klockan 20.00 plus massa plugg därimellan då.

Nu är vi föresten lediga onsdag och torsdag så vi tänkte passa på att gå ut imorgon, så det ska bli kul! Strömpis, ett mysigt uteställe här, hade studentpriser hela kvällen... We like! ... Nej du är de bara att ta fram damsugaren och börja suga upp dom små damtussarna!

Jag och mamma vid raukarna i Gotland i sommras...


Myskväll...

2009-09-22, 01:50:51 / Kategori: Random thoughts
Kom hem för ett tag sedan efter en myskväll hemma hos Ida, vi (Lisa, Ida och jag) kollade bland annat på Hollywood fruar. En såndär serie som man kommer att älska att hata och sen sån där serie som man bara måste följa vare sig man vill eller inte... Man får sig ett gott skratt iallafall åt alla "intelligenta" komentarer!
Jag lyckades ju även glömma min mobil hemma hos Ida så hur jag ska komma upp i tid imorgon det har jag ingen aning om... tur att jag inte börjar förrän klockan 13.15 imorgon. Borde väl hinna vakna innan dess.

Även Selma var med, som jag skrev i förra inlägget så har Ida köpt Selmas syster, så hon följde med och SOM DOM LEKTE. Hon ligger i mitt knä och är helt slutkörd nu. Nån som kommer sova gott ikväll iallafall! Selma och jag lyckades ta oss dit på cyckel eller jag Selma satt innanför min jacka hon är så rädd för bilar och det är en väldigt traffikerad väg.

Föresten idag så klev Selma i rödbetssaft, som var kvar på min tallrik efter jag ätit pyttipanna, och klev i min vita soffa! Så nu är det rosa tassmärken på den! Försökte ta bort det med Vanish men det funkade inte, läste att man skulle ha citronjos på sånna fläckar... Har inte hunnit prova det än, nått annat tips? Ser sjukt fult ut!


Saknar min älskling välidgt mycket idag, ville bara att han skulle veta det!

♥ ♥


 

 






Long time no see...

2009-09-21, 14:11:53 / Kategori: Allmänt
Shit vad längesen jag skrev något i min blogg nu! Hade i princip glömt bort att jag hade en blogg, men nu har jag faktiskt tänkt att ta tag i den igen.. Nu när jag flyttat och börjat plugga i en annan stad så kanske nån skulle vara intresserad över att höra nått om mitt liv här.

Känns som att det är så mycket som har hänt nu under en sån kort tidsperiod och jag orkar inte skriva ner allt roligt jag har haft sen jag flyttade hit, ni som inte vet det så bor jag numera i Örebro! Som faktiskt är en super mysig stad, inte alls så gnälligt här som jag trott! Jag har flyttat in i en lägenhet på West-side som jag stormtrivs i, en liten etta på 40 kvd med ett kök och allt! Har till och med en balkong, riktigt nöjd! Så idag har jag bott här precis en månad och det fungerar jätte bra. Trodde jag skulle ha problem med att bo själv och att jag skulle känna mig ensam men det går faktiskt jätte bra, enda jag hatar med att bo själv är när man sitter på toa och toapappret är slut så har man ingen som kan hämta det åt en!

Skolan började för ungefär 3 veckor sen och det är TUFFT, så mycket att läsa och så många seminarium att plugga till. Skulle jag läsa allt så skulle jag nog behöva läsa 200 sidor per dag, jag gör mitt bästa men 200 sidor om dagen klarar jag inte. Från och med i lördags är även nollningen "officiellt" över, då hade vi nämligen finsittningen som var sjutk kul! Dom tre första veckorna har verkligen varit hektiska, har hänt nått i princip varje dag så det är nästan skönt nu att vardagen kommer tillbaka... Fast nollningen har varit skit skoj, visst kanske lite mer alkohol skulle ha förbättrat den lite men det ändrar vi på till nästa år (!FMC!)... Men jag ska inte klaga för jag har festat sjukt mycket den här första tiden, det har varit temakvällar på kåren, Toga-fest, Maskerad, Studentkorridors fester, Pubrunda och sittningar så det har varit underbart kul!
Har träffat jätte många nya männsikor och jag har hamnat i en jätte bra klass med söta klasskamrater så jag trivs verligen här!

Vad har hänt mer?... Ja just det, jag har ju skaffat mig en lite kattunge. Eller hon känns inte lika liten längre hon är 3 månader gammal nu. Hon heter Selma och är världens sötaste, hon håller mig aktiv för hon är rätt så energisk! Men hon är underbar, jätte bra sällskap om man bor själv. Det bästa är att en tjej i min klass har köpt hennes syster så hon har en bra lekkamrat att busa med när det behövs!

Här kommer lite bilder så ni får se...

Min Lägenhet

Selma...


Lite bilder från nollningen, eftersom jag inte har någon egen kamera så har jag fått snott alla bilder från andra. Därav bristen på bilder från nollningen..