Ledig dag i solen!

2009-06-24, 17:32:30 / Kategori: Allmänt
Shit alltså! Den här veckan är ju bara bäst! Det har varit så sjukt varmt och så så underbar... Började min vecka i Hofors hos Baby, och var ledig hela måndagen och jag låg bara ute och njöt och solade, brände mig till och med. Sen grillade vi på kvällen, färskpotatis och fläskfilé, underbart gott! Visst är färskpotatisen det näst bästa på sommaren, efter solen då såklart.

Sen åkte jag hem tidigt på tisdagen för jag skulle jobba kväll, men jag hann med nån timme i solen iallfall hemma på baksidan. Sen idag var jag ledig och jag har i princip inte lämnat vår baksida, blåste upp madrasser och slängde i poolen och satte på musik och övertalade Sandra och hennes mamma att komma hit ett tag och vi låg och njöt och skvallrade lite, super mysigt!

Så nu är jag lagomt bränd och hungrig så nu är det dags för lite spagetti och köttfärssås till middag! MUMS!


Kanske dags att uppdatera?

2009-06-16, 17:44:58 / Kategori: Allmänt
Just nu sitter jag hemma hos Baby i Hofors, kom hit igår kväll efter jag jobbat (japp nu har jobbandet dragit igång på riktigt) och väntar på lite middag senare, ska bli mys! Var ledig idag och börjar inte förrän klockan 15 imorgon så det känns skönt. Idag har jag mest försökt få undan lite plugg, men när man vet att det är så mycket som måste göras och man har noll självdiceplin så är det inte så lätt... ändå är jag super positiv till att börja plugga till hösten?

Iallafall så börjar midsommar närma sig, sommarens enda högtid, och jag jobbar från 7-21 på midsommar dagen så det blir inte mycket alkohol för min del iallafall.. har till och med haft allvarliga funderingar på att köpa lite alkoholfritt vin och öl så att det kan smaka midsommar iallfall. Det lutar iallafall till att vi ska fira midsommar uppe i Niklas stuiga i Hälsningland om vädret tillåter. Hoppas på lite bättre väder än dom senaste veckorna iallfall, jag  menar jag begär bara lite upphåll och en tempratur över 10 grader!



Nu ska jag gå och pussas lite med Baby!

Fredag är städdag...

2009-06-05, 13:43:02 / Kategori: Allmänt
Idag är det städning som gäller, super skitit hemma hos mig så jag tänkte fixa det! Ni ska se mig när jag drar i gång, jag är sjukt effektiv. Kan man inte tro men det är jag! Så om cirka två timmar så ska jag väl vara klar.

Igår hela famijen plus baby med ner till Stockholm och firade min kusin Viktor som tog studenten, som trots skit väder, kyla och en tråkig incident på flaket verkade ha en super dag. Han lät inga småsaker dra ner han humör och han var så stilig i kostym och studentmössan. Så vi var är i princip hela dan och kom hem vid elva tiden igår och var lagomt slut. Kan inte fatta att min lillebror kommer ta studenten nästa år vid den här tiden, helt sjukt!
Här kommer lite bilder från gårdagen...
Johanna, Viktor och Simon

Stiliga studenten!

Han fick isshotsglas, alltså istället för vanliga isbitar så fryser man in isbitar i form av shotsglas... hur coolt som helst!


Onsdag

2009-06-03, 16:54:39 / Kategori: Allmänt
Imorse vaknade jag av världens huvudvärk! har bara haft migrän en gång tidigare i mitt liv, men den här huvudvärken hade migrän varning. Men nu mår jag iallafall mycket bättre och har inte alls lika ont i huvudet, känner att jag börjar friskna till lite nu, är väl inget annat än dags måste jag säga. Igår var jag iallafall hemma hos bästaste och skvallrade lite och kollade klart på säsong 2 av Gossip Girl och både Sandra och jag låg och små snyftade lite på slutet, ge oss säsong 3 nu TACK!

Nu ska jag iallafall åka iväg till baby och äta lite middag är det tänkt och får jag som jag vill så blir det bakad potatis, sallad och kyckling! Låter gott va?! Sen imorgon så tar min kusin Viktor studeten, så är det en tripp till Stockholm som gäller... kan inte fatta att han blivit så stor, tyckte nyss att han började gymnasiet. Tiden går så sjukt fort! Men det ska iallafall bli trevligt, hoppas bara att dom får någorlunda bra väder så dom slipper fira i regn och rusk.


Mmmmmmm....

Vad skulle du hellre???

2009-06-02, 12:49:27 / Kategori: Random thoughts
SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? - Självklart hellre tungan!
2. Vara seriös än rolig ? - ROLIG!
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön låter godare...
4. brinna upp eller drunkna ? - drukna, känns mindre smärtfritt
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? Min päron såklart!

1. är du kär i nån ? - Ja det är jag...
 2. sol eller måne ? - Solen...
3. vinter eller höst ? - Älskar hösten
4. vänster eller höger ? - vänster...
5. solit eller regn ? - Solit, alla dagar!
6. vaniljglass eller chokladglass ? -vaniljglass

OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? - 12.34
2. fullständiga namn ? - Malin Cecilia Johansson
3. Vart vill du bo ? - I en stor vindsvåning med takterass!
4. hur många barn vill du ha ?- Oj, så långt kan jag inte tänka än...
5. vill du gifta dig ? - Nja, inget jag drömmer om direkt
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - Gör nog både och...
7. har du ätit sushi ? - LOVE SUSHI!
8. lyssnar du på nu ? - Eric Hessle "Hurtful"
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Äter inte flingor
10. humör ? - Trött, sjuker men ändå glad

HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? - Ja
 2. sjungit ? -Irriterat mamma med mitt nunnande vid matbordet.
3. blivit kramad ? - Det har jag
4. känt dig fånig ? - Haha aa faktiskt
5. saknat någon ? - Saknat typ alla mina vänner samtidigt
6. dansat galet ? - Nej varit för sjuk för de
7. klippt håret ? - Nej
8. gråtit ? - Det har jag faktiskt
9. ljugit ? - Nån vit lögn ja
10. blivit kysst ? - Det med!

GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - Nja, blivit "pulled over" på Hawaii när jag kört mot enkelriktat...
2. har du en hund ? - Nej men jag vill ha en katt!
3. sover du helst sj eller med någon ? - Med baby eller med Sandra :)
4. tror du på spöken ? - Absolut!

Heljen var lugn, nu kommer paniken!

2009-06-01, 14:56:50 / Kategori: Allmänt
Min helj har varit superlugn, har inte druckit en droppe alkohol (nästan) och jag har inte ens varit ut på krogen. Har mest legat och solat och tagit det lugnt, har åkt på världens förkylning så jag har inte orkat så mycket mer än de. Men nu känner jag verkligen hur det kryper i kroppen! Är fortfarande sjuk och mår inte super, men den här lugna heljen börjar komma ikapp mig nu. Får ta igen det nästa helj, eller hur Sandra!

Iallfall så lyckades jag ta mig till min farbror Tomas 50-års fest i Årsunda lördags iallafall, och det var mysigt. Vädret var underbart och det bjöds på jätte god mat och underhållning. Var ju chaufför åt mamma och pappa så jag kan nog säga att jag var den lugnaste på plats. 40 plusare kan hålla i gång dom med! Bjuder på lite bilder!

Var lite sådär lagomt somrigt klädd, årets första kväll utan strumpbyxor!
Kolla in pappas "fakesmile" nere på colloaget där han sitter bredvid mamma, han påstår sig ta efter mig?!