Bakissöndag!

2010-06-20, 13:21:12 / Kategori: Allmänt

Shit vad jag är bakis idag!

 

 

Jag mår inte bra,, det enda jag vill ha är MAX och massa massa massa mozarella sticks! Som tur är har jag en sån snäll pojkvän (oftast) att han har gett sig ut på stan och ska fixa me some mozarella sticks!! YEY!


Igår började jag iallfall dagen med en kunglig frukost framför bröllopssändningarna på tv... säga vad man vill om monarkin men shit vad vad läckert bröllopet var! Allt folk som hade tagit sig ut på stockholmsgator och ville få en glimt av Victoria och Daniel... och Victoria var såååå vacker! Jag grinade hela vigseln! Och dagens skräll.. Agnes och Björn Skiffs! :) Men dom sjöng så sjukt fint!



 
                                






We no speak americano!

2010-06-18, 17:30:15 / Kategori: Allmänt
Sitter och väntar på att baby ska sluta jobba och komma och hämta upp mig, vi ska nämligen grilla hos hans syster! Hoppas att vädret tillåter oss att sitta ute på deras balkong, det skulle vara så nice!!

Bjuder på en dagens sålänge!

(ja jag har inte plattat mitt hår, detta är mitt egna krull.. vad tycks?)



Sol, sol och mera sol!

2010-06-17, 18:00:13 / Kategori: Allmänt
Gårdagen spenderades hemma hos bästaste Sandra, vi passa på att lägga oss i solen och planerade midsommar lite grann! Kommer blir så roligt! Gammeldags midsommar med lekar, blomsterkransar och nubbe! Taggar för det redan!


I Stigslund igår! myyyyys!



Dagen har spenderats ute hos mamma och pappa i Valbo, har hunnit med att sola lite och till och med bränt mig! Är fan as röd i ansiktet och det bränns så där härligt som det gör när man varit ute en hel dag! ... Simon, jag och Danne tog tillfälllet i akt och inviga kanoten idag! Shit vad kul det är att paddla kanot av nån konstig anledning men SJUKT SJUKT jobbigt! Kommer inte kunna använda mina armar imon, men vafan... vardagsmotion kanske??

Bye the way höll jag på att ramla ur kanoten när jag skriker "Titta titta en fisk" men inser snabbt att det är en ORM SOM KOMMER SIMMANDE mot oss!!! Simon tycker att det var en bra idé att peta på den med åran, medans Daniel säger att det är luuugnt ormar kan inte bitas i vatten, dom drunknar då. Jaa men tänk om just den här ormen inte känner till den regeln då? Då dööör vi ju typ tyckte jag! ... Men för att lugna era nerver...
vi överlevde som tur var!

Jag må sakna Örebro, men jag vettefan om Selmis gör det... hon älskar att vara ute och jaga alla småkryp på mammas och pappas baksida!


Nu ska jag käka lite mat och fortsätta njuta av min ledighet!

Jag dööööör!

2010-06-14, 15:34:33 / Kategori: Allmänt

Haha vem hade inte velat att bästa vännen frågade chans på denna sötnos när man var typ... 13 år! :)





Är hemma hos Mickes föräldrar i Hofors nu medans han är och jobbar idag, man lär ju passa på att snoka runt lite och titta på alla fina kort sen han var liten! ;)


Trött är jag!

2010-06-03, 17:43:01 / Kategori: Allmänt

Sitter och vänta på att Frida och Sarah ska komma hem till mig så vi kan avsluta den här jäkla tentan... en gång för alla! Klockan är börjar redan närma sig 18 och jag har inte pluggat nånting på tentan än. Däremot har jag städat (..eller nja lite kanske då), tvättat och börjat plocka undan saker ut min lägenhet som jag inte vill ska vara här i sommmar.


Shit vad mycket skit man hinner saml
a på sig på bara ett år! Mina garderober är fyllda av onödiga grejor och under min säng ska jag inte ens tala om! Jisus! Hoppas på bättre städhjälp av mamma och pappa när dom kommer och hämtar mig på lördag.


Kan inte fatta att jag ska åka
till Gävle på lördag redan,, vad tog den här terminen vägen egentligen?? Tiden bara flög förbi... aja det är väl så det går om man har för roligt! Men det känns ändå weird att åka bort över sommaren,, det här är ju Örebro jag kallar HEM nu! Och jag kommer sakna det så sjukt mycket! FYYYYYY!!






Örebro i mitt hjärta!!




Tentan from hell!!

2010-06-02, 01:58:01 / Kategori: Allmänt
Fy fan alltså för tenta veckor!! Det enda man gör är pluggar, äter, dricker kaffe och äter lite till! Trots att man tycker att det suger pung så går dagarna sjukt fort. Idag så befann jag mig hos Frida 10.30 och sen 15 timmar senare hade vi fortfarande inte kommit så mycket längre typ! ... Så för att upprepa "tentaplugg suger KUK!"


Imorgon tar vi iallafall lite sovmorron och börjar inte förrän klockan 12 men under dagen/natten ska tentan fan bli klar, har inte tid att hålla på med den längre nu! Måste städa ur min längenhet på torsdag och tvätta allt jag äger typ!
Men men thats life! It´s really really sucks some times!


Bjuder på två bilder från lördagen i Köping istället!





Jag vet att jag har en enorm utväxt men jag har inte råd att fixa till den tyvärr, så ni får stå ut med det!