Nu börjar jag i skolan på riktigt!

2011-01-31, 16:14:29 / Kategori: Allmänt

Imorgon kommer jag vara förberedd på skolan! Kickass termomugg iköpt!


Dagens!

2011-01-31, 13:29:05 / Kategori: Allmänt
Skrev ett blogginlägg tidigare som försvann pga av min cp dator! Nu ska det tydligen vara ett mjukvarufel på den den här gången... yeeey HP gör världens bästa datorer!

Så jag gör det enkelt för mig och skriver en dagens lista:
  • Synundersökning hos Specsavers
  • Indoor Walking pass med Frida
  • Middag och mys hos Frida

Har kollat runt lite på bågar på Lensway och hittat några jag vill ha, tycker dom verkar ha bra och billiga märkesbågar där. Men jag vill ha ett par glasögon i den här stilen:


Älskar ju mina RayBan solbrillor så varför inte ha ett par riktiga glasögon i samma märke!

Myssöndag!

2011-01-30, 15:43:08 / Kategori: Allmänt
Idag tog jag en riktig sovmorgon till tolv och ändå lyckades knappt ta mig upp ur sängen då. Jag bestämde mig för att strunta i att träna idag eftersom min kropp känns ganska sliten och mördbultad efter veckans pass. Men jag lyckades släpa med mig Baby ut på en lite promenad runt Naturens Hus, fast det blev lite mer fika än promenad. En riktig lyxfika blev de! Ikväll blir det biomys, känner att det är dags att få en dos av Johnny Depp så vi ska se The Tourist. Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Vampire Diaries, som jag har LÄNGTAT!

Kladdkaka till mig och morotskaka till baby, smakade även en macarons för första gången dom var sjukt sjukt goda!




Kvalitetstid!

2011-01-29, 23:29:52 / Kategori: Allmänt
Ikväll har jag som sagt haft lite kvalitetstid på egen hand. Jag åt den mat jag kände för, jag har kunnat ligga i soffan och jäst hela kvällen och tittat på nörd serier som jag älskar och jag har moffsat i mig massa sorbeglass istället för vanlijglass för en gångs skull! Behöver jag säga att jag älskar min egentid?!!  

Visst är det underbart att bo ihop med någon men ibland är det minst lika underbart att få en kväll för sig själv. Det är lite som egenterapi, man får liksom sina batterier laddade! Nu ska jag ta mig en dusch och bege mig mot sängen för att fortsätta att kolla på nya favorit serien: No ordinary family!




Helt slut i mina handleder!

2011-01-29, 17:09:26 / Kategori: Allmänt
Jag måste ha jordens svagaste underarmar och hanleder! Efter gårdagens Ki Box 2 kan jag i princip inte röra, lyfta eller ens skriva på datorn... Jag kan inte beskriva känslan för det är inte en vanlig träningsvärk utan dom är liksom helt oanvändbara. Även om jag försöker lyfta något eller diska så vill dom inte riktigt sammarbeta, det är liksom som om handlederna har fått nackspärr. Sjukt obehagligt iallafall!!

Jag lyckades iallafall ta mig till gymmet idag och köra 45 minuters kondition, vaknade och var helt slut idag och ville bara ligga i sängen hela dan, men det känns alltid så värt det efteråt! Kvällen blir lugn för mig, skulle ha varit på middag hos Ida men den blev uppskjuten till en helj. Så ikväll ska jag nog ha en Malin-kväll (Baby ska ut så jag har lägenheten för mig själv = yeeey) och hyra sånna där riktiga nörd filmer som ingen annan än jag vill se :) Och äta massa godsaker! Perfect night!


Sen tycker Nike kan ta och sponsra mig med ett par nya träningsskor eftersom jag är en sån trogen Nike användare!


Ångest!

2011-01-27, 19:31:12 / Kategori: Allmänt
Idag efter vår föreläsning åkte vi (Jag, Anna, Frida) hem till Frida för lite brödbak, vi bakade både hårt och "mjukt" bröd som var fyllda med nyttiga fibrer och frön. Det mjuka bröd smakade ungefär som det såg ut, inge vidare alltså. Det hårda blev däremot mer lyckat, men shit vilka magknip vi hade efteråt. Inte så konstigt kanske med tanke på att våra magar inte alls är vana på knappt nå fiber alls.


Vårt ooooroligt goda detox bröd!


Efter en hel dag med slappande i soffan så bestämde vi oss för att vi inte orkade träna och struntade i det, genom att inbilla oss att man ibland får strunta i träningen om man verkligen inte känner för det. Men jag hann inte mer än komma hem innan jag klickade in på Tyras blogg och såg den här bilden! Och den här kroppen får man inte genom att strunta i träningen och slappa, så det var första och sista gången jag struntade i ett träningspass för att jag var "trött"!


Vit månad!

2011-01-26, 20:47:43 / Kategori: Allmänt
I vanliga fall hade jag lyxat till det med ett glas rött till den goda maten (rostbiff m. bakpotatis) men eftersom jag och Frida kör vit månad från och med förra heljen så blev det inge vin för mig. Så det tog emot extra mycket när älsklingen tog sig en kall öl till maten. Men men är det vit månad så är det!

Ska iallfall lyxa till kvällen med en bra film och chocklad. Man måste unna sig saker ibland (läs: jämt) då mår man som bäst. Särskilt när man var så duktig att man gick fram och tillbaka till skivstångspasset idag! Imorgon vankas det en kort föreläsning på bara två timmar sen bär det av till Frida för lite bröd & kak bak innan vi beger oss till vårt efterlängtade (hatade) Indoor walking pass.

Micro-shoppingen!

2011-01-25, 22:26:12 / Kategori: Allmänt
Idag var Fridalito och jag på Marieberg för lit efterlängtad shopping, så nu är det verkligen köpstopp för mig den här månaden. Men ibland så måste man ju bara unna sig saker! Fick med mig massa smått och gott hem.


Vårdande schampoo & balsam från Lóreal plus en ny hårspray.




Höga byxor från HM, topp från Vila, ny kalender


Mmmmmm skagenröra!

2011-01-24, 21:43:11 / Kategori: Allmänt
Har jag glömt att berätta att jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR skagenröra och kräftstjärnar, särskilt på hårdbrödmackor! Så efter träningen blev det en riktigt bland tallrik till middag som bestod av allt från fetaoströra till apelsin. Man får ju sina cravings ibland och min är kräftstjärtar. Yummie!


Men nu ska jag och Doris fortsätta att chilla i soffan och kolla på 2½ men och äta lite mango till efterrätt! Imorgon väntas ännu en monsterföreläsning på fem timmar, innan jag och Friday drar ut till Marieberg för lite micro-shopping. Alltså bara köpa det viktigaste :)


Hemma redan!

2011-01-24, 16:12:03 / Kategori: Allmänt
Vår monsterföreläsning kortades ner två timmar idag för vår lärare var sjuk, så här glad blev jag då!

nu chillar jag lite innan det är dags för matlagning och ett efterlängtat Indoor walkning pass! Har varit träningsledig sedan i fredags så jag känner sjuklig abstinens efter att få röra på fläsket lite.

Jag har även börjat få sommarjobbsångest, har noll koll vart jag ska jobba i sommar. Jag har ju bestämt mig för att vara kvar i Örebro oavsett, även om det betyder att jag måste läsa sommarkurser här för att få ihop pengar. Hemma vet jag att jag är garanterad att jobba på ett äldreboende men jag vill verkligen få ett jobb här i stället! Just känslan av att inte ha nån aning är sjukt jobbig! Men jag ska lägga i en högre växel nu och hoppas på att nån stackare vill anställa mig i sommar.

Lovely monday!

2011-01-24, 11:52:26 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag snart dra iväg till skolan för en monsterförläsning på arbetsrätten, är så sjukt opepp! Skulle egentligen läst massa kurslitteratur tills idag men det har de inte blivit mycket av. Nu ska jag slänga på mig lite kläder och käka nått innan jag hämta upp Friday och Annalito, som jag saknat sjukt mycket efter en helj ifrån dom! 

Note to self: Alltid ha färska blommor hemma från och med nu, det är ju så sjukt fint. Vita tulpaner lovley!


Gräsänkling ikväll!

2011-01-20, 11:05:38 / Kategori: Allmänt
Sambolivet i all ära men ibland är det skönt att vara själv en natt eller så! Baby åkte till Gävle imorse för att opponera på sin C-uppsats och blir kvar tills imorgon. Så idag är det en dag  när jag bara ska göra saker som jag känner för!
  1. Åka ut til Marieberg med Anna
  2. Sushilunch på stan
  3. Hem och städa lägenheten så den är fin när svärföräldrarna kommer på besök imorgon
  4. Träna mitt första skivstångspass för iår
  5. Kvällsmys med flickorna


Grattis bästa lillebror på 20-årsdagen!!

2011-01-19, 23:08:34 / Kategori: Allmänt
Vill uppmärksamma att min kära lillebror fyller 20 år idag!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!

Bild tagen ur Gefle Dagblad


Indoor walking!

2011-01-19, 20:15:12 / Kategori: Allmänt
Idag provde jag på att köra ett indoor walkning pass på friskis och det var riktigt kul och jobbigt! Det går ut på att "springer" på crosstrainer liknande maskiner under en timmes tid och kör lite olika balansövningar och "springer" i olika takter. Det kändes som att det var sjukt bra träning ialf! Rekommenderar verkligen!

Jag har även hunnit med att göra naglar idag på en lite salong i Haga centrum här i Örebro. Var en jätte skön och härlig tjej som var riktigt duktig men shit vad svårt det är att ha långa naglar när man inte haft det på flera år! Jag slår i dom på konstiga ställen och tekniken för att sms:a och skriva på datorn är ju helt annorlunda. Så jag hoppas att jag vant mig med dom om några dar. Till min förtjusning råkade jag gå in på en liten blomsterbutik i Haga köpcentrum och såg att dom sålde Yankee candles! Har ju inte hittat nått ställe i stan som säljer sånna? Så jag blev i allafall över lycklig! Köpte med ett hem på en gång.

Resten av kvällen blir lugn ska ta mig en lång dusch, göra en ansiktsmask och bara ta hand om mig själv. Men först en till kopp kaffe i min nya latte muggar! ... Bara jag som gillar att dricka kaffe efter jag tränat?






Kesella??

2011-01-19, 01:18:12 / Kategori: Allmänt
Jag har provat på Kesella som alla påstår sig vara sååå nyttigt. Har provat blanda det med Fun Light men det var inget vidare. Men idag så provade jag att äta det med banan, hallon och blåbär. Det var riktigt gott! Lite som glass med frukt och bär, sen blir man riktigt mätt också! Så tummen upp för Kesella!


Mättat shoppingbegäret en aning!

2011-01-18, 17:26:15 / Kategori: Allmänt
Har spenderat dan på Marieberg och köpt lite smått och gott! Både till mig, lägenheten och till baby. Åhhh man mår så bra när man fått shoppat lite! Nu bär det av till gymmet för ett Indoor walking pass (om jag får plats) annars blir det kondition på gymmet. Sen kvalitets mys med baby när jag kommer hem, med lax och pressad potatis! 


Jeans, t-shirt, basunderkläder, klocka, plånbok och en fjäder som man tar bort hår med.



Köpte en Tigerplånbok till älskligen och en Marc O´Polo korthållare till mig själv.



Två tavlor och ett par ljusstakar till hallen, som i stort sätt är helt inredningsklar nu!


TRÖTT OCH IRRITERAD!

2011-01-17, 12:29:54 / Kategori: Allmänt


Skrev precis ett inlägg men det råkade jag radera, KUL! Så nu skiter jag i blogga ordentligt och drar till skolan. Fy vad sleeeeten man ser ut idag! Bjuder på en bild så ni kan avgöra själva! Enjoy!

Underbara söndag!

2011-01-16, 15:10:34 / Kategori: Allmänt

Vaknade idag och var lite seg men inte bakis! Yeey! Underbara känsla, så här vill jag må efter varje utgång. Det är så ovärt att förlora en hel dag pga av bakissjukan! Varför slösa bort en dag liksom? Så nu ska jag dra igång med storstädning av vårt otroligt stökiga lägenhet och sen bär det av till gymmet med Frida för ett konditionspass. Sen är det sushikväll hos Frida & Jocke. MYS!

Gårdagen var iallafall mestadels rolig, skrattade så sjukt mycket så jag fick ont i magen! Baywatch here we come liksom! Men kvällen blandades även med lite tråkigheter, drama som man önskar att man kunde vara utan... men vi avslutade kvällen med booty shake till Greese på Strömpis! Lyckat!

Så nu städning! Men jag tänkte bjuda på en bild från Fuerto Ventura som jag bara älskar! Fan vad man längtar tillbaka!



Vad gör vi, nu kör vi!!!! Fast ändå lugnt!

2011-01-15, 18:37:33 / Kategori: Allmänt
Med tanke på förra heljens bravader så har jag bestämt mig för att ta det lugnt ikväll. Vill vara pigg och obakis imon! Men det stoppar inte mig från att dra till Ulven-Peter för lite festligheter ikväll! Ha en underbar lördagskväll nu så höres vi imon!



Vem tror ni gjort nyårslöften?

2011-01-05, 21:11:09 / Kategori: Allmänt
Min sida: Vatten, morötter, gurka med dipp!

Mickes sida: Dr Pepper, Sura bilar och fredagsmix!


2011!

2011-01-01, 15:04:40 / Kategori: Allmänt
♥ Igår vart den en välbehövlig lugn kväll hos mamma och pappa med massa underbar god mat och dricka! Sen helt plötsligt under desserten vart det ett nytt  år! Helt sjukt vad tiden går fort! Idag bär det av till Marie och Johan för lite eftermiddagsfika och sen middag med föräldrar och svärföräldrar, så bara massa mys med andra ord! Sen imorgon åker vi hem till efterlängtade Örebro! Ska bli så skönt att komma hem!

♥♥