Jag är slut som människa idag!

2010-11-29, 20:25:51 / Kategori: Allmänt
Efter en lång helj med massa bärande, flyttade och flyttstädning så känner jag mig helt förstörd! Nu när jag satte mig  i soffan framför tvn och slappnade av så kom tröttheten! Så ikväll blir det bara soffhäng, hoppas bara att baby kommer ihåg att köpa hem mat när han kommer hem från träningen. I´m in the mood for asian food (rim?)!

Tips: flytta aldrig när det snöar... det försvårar bara allt! plus att det är kallt!






Jag passa på att beställa två nya tröjor nyss från nellys... svarta såklart! Sjukt snygga var dom iallafall. Ville beställa hem lite nya partykläder men jag hittade inget jag tyckte om.




YEEEEEEEEEEEEEEEY!!!!!!!!!

2010-11-25, 21:26:29 / Kategori: Allmänt
Nu är det klart... vi ska spendera julafton utomlands iår! Ni fattar inte hur underbart det känns! Känns som det var en evighet sedan jag var utomlands och kände sol & värme! Så den 19 december går planet mot Fuerteventura och hotell Pajara Beach! Som jag längtar! Vi ska åka all inclusive så målet är att äta och dricka 24/7 och bara NJUUUTA!


Här kommer julafton spenderas 2010 spenderas!








Ut i snöyran!

2010-11-24, 19:10:48 / Kategori: Allmänt
Väntar på att Anna ska komma så vi ska gå tillsammans till Rickard (man går inte ensam i örebrew) för att dricka lite rödvin och bara umgås lite! Ska blir mys! Resten ska nog ut ikväll och se Daniel Adams-Ray på Ritz men jag känner att jag inte orkar trängas och armbåga mig fram i en gigantisk kö ikväll så jag står över. Plus att jag har massa plugg som behöver göras innan morgondagen... så det tar vi nån gång senare ikväll/natt.

Imorgon efter seminariet åker jag hem till Gävle för heljen! LÄNGTAR SÅ!!!

Jag svettas ihjäl!

2010-11-24, 00:16:26 / Kategori: Allmänt
Som jag klagade på värmen i vår lägenhet precis när vi hade flyttat in. Man var tvungen att klä på sig mjukisbyxor och huvtröja för att överhuvudtaget överleva natten, ändå så vaknade man upp iskall och till 17 graders värme på morgonen! Så vi klagade några gånger till hyresvärden, vår vaktmästare var här och luftade elementen och vips så hade vi plötsligt 25 grader i lägenheten! Lycka kände jag! Äntligen lite värme... men det visade sig att det var svårt ha det kallare än 25 grader för sänker man elementen blir det bara kallt igen. Jag har ju hellre varmt än kallt, man får ju klä av sig lite bara. Men nu ikväll (med en sväng av trötthet blandad med pms) känns värmen outhärdlig!


Så nu ska jag ta mig en kall dusch och gå och lägga mig med dessa två myskorvar som verkar stortrivas i värmen!



Plugga plugga plugga bort din sura min!

2010-11-23, 12:05:59 / Kategori: Allmänt
Jag har verkligen vaknat på fel sida idag! Är bara allmänt irriterad, trött och frustrerad... ja ni kanske kan gissa vad som är på gång? Jag ska nog avsluta min dag med en lång promenad sen så kanske lite av irritationen försvinner! Men först är det plugg som gäller, Frida kommer hit om ett tag och hämtar upp mig så ska vi dra till bibblan och sitta ett tag och försöka bli klar med lite teorier och inledningar.


Just nu längtar jag bara tills på torsdag när jag ska åka hem till Gävle för att hjälpa mamma och pappa flytta. Helt sjukt att dom flyttar från lilla Valbo in till stan! Ska bli jätte kul att få se nya lägenheten. Tyvärr så kommer jag inte hinna med så mycket mer än att bara flytta, men jag ska försöka klämma in en träff både med Sandra och Gloria är det tänkt!


Bjuder på en bild från i lördags istället! En kickass kväll hemma hos Emilia och Erik helt enkelt!
(Bilden är snodd från Emilias blogg)

(Jäkla Anna som varit utomland och är brun somen bajskorv! Ska aldrig mer sitta bredvid henne!)

Sjukt produktiv dag!

2010-11-22, 18:38:31 / Kategori: Allmänt
Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon till ungefär två tiden! Kände att det var välbehövligt, så jag gjorde i ordning lite våfflor till frukost. Var såååå gott! Sen kände jag att det var dags att storstäda lite eftersom lägenheten såg ut som ett horhus. Det är så skönt när ens hem är nystädat! Fattar inte varför man inte orkar hålla efter. Och Sandra bilder kommer på lägenheten, ska köpa hem lite mer små saker först... så nästa vecka då lovar jag! 



Nu ska jag ta mig en dusch och sen ikväll är det Harry Potter med Sarah som gäller. Som jag LÄNGTAT!!! Huge huge Harry Potter fan! Men först en dusch.

Älskar det här klippet!

2010-11-20, 00:26:47 / Kategori: Allmänt
Killen är så jäkla iskall och klockren! ... med alla livlinor kvar!
Ni måste se det!

Tryck här --->  John Carpenter


Fredag = Idolkväll!

2010-11-19, 17:45:40 / Kategori: Allmänt
Nu är det det officiellt HELJ! Så underbart skönt! Fredagskvällen kommer att tillbringas hemma hos Anna med tacos och chips... MYS! Micke har proecis åkt iväg på träning så jag har lägenheten lite för mig själv ett tag, underbart! Jag har precis hällt upp ett glas rödvin som jag ska smutta lite på tills Frida kommer och hämtar upp mig... Sa jag att jag älskar fredagar!


Snygg Olle!


Pluggeliplugg idag!

2010-11-19, 11:43:15 / Kategori: Allmänt
Sitter och väntar på att Friday ska komma och hämta upp mig, vi ska in till skolan och skriva lite på vår älskade B-uppsats! Vi ska spendera några timmar på biblioteket innan vi tar HELJ!


Men i heljen vill jag gå ut! Det är dags att spåra lite känner jag! 



Jag har en ny kärlek!

2010-11-18, 15:16:48 / Kategori: Allmänt
JAG VILL HA ETT ÄLGHORN MÅLAT I VITT!! Jag bara måste ha ett! vet inte alls vart jag ska ha det eller om det överhuvudtaget passar i vår lägenhet men jag måste ha ett!! Såg på tyras blogg igår att hon fått tag i ett gammalt älghorn målade om till rosa... men jag vill såklart ha ett i vitt! Självklart vill jag ha ett älghorn som är fejk, det känns lite creepy att ha ett riktigt hemma. Finns dom att köpa i fejk?


... detta ska bli mitt nya projekt!



Väntar på tjejerna...

2010-11-17, 19:32:10 / Kategori: Allmänt
... Sitter och väntar på att my girrrrls ska komma över! Vi ska chilla lite och kolla på lite Greys :)


Bjuder på den här bilden så länge!


Jag är sååååå trött!

2010-11-16, 20:10:40 / Kategori: Allmänt
Idag har jag flängt runt överallt känns det som. Började med att jag och Frida träffade upp Erik i skolan och försökte kicka igång B-uppsatsskrivandet sen bar det av med båda katterna till veterinären för båda har åkt på öronskabb. När vi köpte Doris kom hon från ett hem med 5 andra katter och 3 hundar, tydligen är öronskabb nått som kan smittas både mellan hundar och katter så alla djur hade lyckats få det. Jag fick medel för att behandla det men det gick aldrig bort och stackarn går och kliar sig hela tiden...men nu har båda katterna blivit undersökta och fått medicin så nu ska det vara borta inom en vecka!


Jag åkte först till veterinären sen direkt till apoteket för att hämta ut medicin, då fanns bara medicin till Selma så det var bara att ta bilen ut till Marieberg och köpa medicin till Doris. Sen insåg jag att jag inte fått nått kvitto på andra apoteket (behöver det för att få tillbaka pengar på försäkringen) sen då var det bara att åka tillbaka dit och be om att få ett kvitto.


Sen åkte jag hem och däckade i typ 2 timmar... vaknade helt förvirrad och trodde att klockan var typ tio på kvällen så var klockan bara sex! Man blir ju helt fucked up i huvudet när det är mörkt ute 24/7. Det enda jag vill är att det ska vara ljust ute och varmt,, då mår jag som bäst och har som mest energi! Nu är man bara seg och trött!
MALDIVERNA!!! Ett av mina drömresemål... hit ska jag åka nån gång i livet!

Min dator har kraschat!

2010-11-16, 00:09:08 / Kategori: Allmänt
MINA NYA DATOR HAR KRASCHAT!!!! BLIR SÅ SJUKT JÄKLA IRRITERAD!!!!!!!!!!!!!!!!!


... köpte en ny dator för typ 2 månader sen som jag var skit nöjd med,, men det senaste tiden har den börjat krångla jätte mycket! Musen strejkar, det går inte att öppna program, den hänger sig och den ger ifrån sig konstiga klickljud!
Kul verkligen kul att en ny dator kraschar nu när man har som mest i skolan och verkligen MÅSTE ha en dator för att överleva!


... Baby sitter och fixar med den nu och gör nån systemåterställning och tar bort allt på datorn och typ gör den som "ny" igen. Om inte det fungerar så hoppas jag att man kan utnyttja garantin och få en ny,,, annars DÖÖÖÖR jag!

In desperate need of bloggdesign hjälp!

2010-11-15, 20:54:17 / Kategori: Allmänt
Long time no see but im back bitches!

Vad har hänt sen sist då?

  • Börjat min tredje termin, en sjukt sjukt sjukt jobbig termin med jätte mycket att göra. Stressad till tusen!
  • Baby har flyttat från Gävle till Örebro :)
  • Flyttat 20 meter längre ner på gatan till en större lägenhet.
  • Slösat alla min pengar på möbler och inredning till nya lägenhet (är fortfarande långt i från klar) men det är så värt att ha fint hemma!
  • Införskaffat mig en till katt.. som döptes till Doris.
  • Jag har köpt mg en ny dator! yeeeey!
  • Gått från att vara blondin till brunett... IGEN!

... Jag har tänkt lägga upp lite bilder på nya lägenheten men jag väntar lite med det tills vi får lite mer ordning och reda här hemma. Lite för mycket saker som fattas än sålänge! Men jag lovar att det kommer...



Ber om ursäkt för dom hemska bilderna men det är inte lätt att få med dom små vilddjuren på bild. Om det är nån som är kickass på bloggdesigner, hojta gärna till för jag behöver som sagt HJÄLP!