As grav!

2011-03-31, 23:26:18 / Kategori: Allmänt
Senario: Micke sitter och kolla på tv medans jag sitter och kollar bloggar, allt är som vanligt alltså. Helt plötsligt tycker jag höra min dator klicka, ni vet sånna där metalliska "klick ljud" som datorer kan ge ifrån sig när hårdvaran på datorn krånglar, ja jag vet detta eftersom min dator krånglat på det viset förr och lämas in för det problemet förr.

Jag blir såklart sjukt upprörd över att min älskade (läs:hatade) dator krånglar IGEN! Micke lutar sig över min dator och försöker höra klick ljudet, jag sätter tvn på ljudlöst och halv skriker "hör du det serilöst inte?!". Men nej killen är ju fan döv så han hör ju inget... Det går ett litet tag sen börjar jag höra klick ljuden igen, och dom kommer ännu oftare och jag hör dom ännu högre. Sen känner jag att jag får en smärta i handleden och inser att jag har suttit med min huvud lutat mot min handled ett längre tag. Ni vet så man blivit sådär stel och mör i den, så av en slump tittar jag på min handled och vad sitter på den???

... Jo min klocka och vad gör en klocka, jo den tickar! Haha gissa om vi skrattade då! 




Dags för jobb!

2011-03-29, 11:56:50 / Kategori: Allmänt
Nu drar jag strax till jobbet, slutar klockan sex då blir det lite häng med dom bästa!

Så sjuk sugen på att gadda mig!

2011-03-27, 20:27:33 / Kategori: Allmänt
Audrina Patridge är inspirationen till min andra tattoo som jag planerar att göra inom kort! Jag vill ha en Hibiscus blomma som är Hawaiis "state flower" på nacken precis så som Audrina har. Har tänkt på det under en lång tid nu och jag tror verkligen att det kan bli as snyggt!!



Vårkänslor!

2011-03-26, 11:23:16 / Kategori: Allmänt
Idag vaknade jag med ett leende på läpparna, solen skiner och jag börjar bli frisk! Så underbart! Har totalt förälskat mig i Veronica Maggios nya låt! Thanks Annalito!




Snart bär det av till stan för lite shopping, shopping och en lunch på älskade Java! Yeeey!

Äntligen fredag!

2011-03-25, 11:56:06 / Kategori: Allmänt


Snart bär det av till jobbet, idag är det ett eftermiddagspass på schemat. Sen ikväll är det bio med baby, det blir den efterlängtade I am numer 4. Som jag längtat!!!

Fortfarande sjuk!

2011-03-24, 15:16:37 / Kategori: Allmänt
Ligger fortfarande hemma och myser med din dunderförkylning, som jag börjar tröttna styggt på! Det är sååå tråkigt! Tog all min energi att ta mig till jobbet igår och sitta och se och låta trevlig i hel eftermiddag, var helt slut när jag kom hem. Imorgon vankas det också jobb mellan 12.30-18 men imorgon är jag ju frisk så det kommer vara luugnt! 

Tänkte slå igång en film nu som jag bivit dumförklarad ett flertal gånger för att jag inte har sett, nämligen P.S I love you. Så jag förbereder mig på nån timmes gråtade och snörvlande! Min favorithunk Gerard Butler är ju med så det kan ju inte bli annat än bra!



Bygga kojja!

2011-03-22, 23:08:25 / Kategori: Allmänt
När Doris känner för att ta en lite powernap på kvällen, kan man hitta henne såhär. Naaaw!





Världens sämsta immunförsvar.com!

2011-03-22, 12:49:13 / Kategori: Allmänt
Vad är det med våren och sjukdomar egentligen?! Seriöst, så fort solen tittar fram och snön börjar töa bort så blir jag sjuk! Feber i söndags, en sjukt irriterande slemhosta igår, smärta i ögonen, feber inatt och idag lägger vi till en herderlig förkylning på de! Har ni någonsin hostat så mycket nån gång så att ni har fått träningsvärk i magen? ... Det har jag upplevt nu och det är inte så nice som det låter.  Nää jag är inte bitter!

Idag är iallafall sista dan jag är sjuk, för imorgon vankas det jobb och jag måste jobba! Sen om det kommer sitta en hängig receptionist med blå ringar under ögonen och knakig röst hör inte till, jag måste jobba. 

sista sjukdagen spenderas med mina två nufynna bästa vänner: Alvedon och Heroes! 



Såhär sociala är vi innan vi somnar. Jag m...

2011-03-11, 00:20:08 / Kategori: Allmänt

img_8628 (MMS)

Såhär sociala är vi innan vi somnar. Jag med min iPhone i ena hörnan och Mickey med sin otroligt kassa HTC i den andra!


Sjukt bra låt! Hur kunde den inte gå vidare??!

2011-03-07, 22:28:43 / Kategori: Allmänt
ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!



Medans heroes buffrar!

2011-03-07, 20:54:40 / Kategori: Allmänt
Sitter och ska streama Heroes, min nya favorit serie, så funkade såklart inte stream länken så det är bara att vänta tills den ha buffrat till sig lite. Sålänge tänkte jag bjuda på lite bilder (läs:snodda från Rikards fb) från senaste utgången. Älskar att ha massa bilder, skit samma om dom är fula eller snygga det är fortfarande kul att ha!

Onsdagen den 2 mars, kommer alltid vara dagen då vi fick för oss att vi kunde surfa. Det slutade i ömma kroppsdelar, blod och stooora blåmärken. Lite för mycket vin, en elektronisk surfbräda och två tjejer med "vi är alltid kickass" mentalitet slutar aldrig bra. Haha.. förutom för Annalito hon var GRYM!


Härliga söndag!

2011-03-06, 17:03:44 / Kategori: Allmänt
Idag ställdes klockan på 7.30, varför? ... För vasaloppet såklart! Sen hör det inte till saken att jag somnade om jag vaknade lagomt till slutspurten. Firade med en dunderfrukost med ett härligt gympass efteråt. Har ju tagit en lite träningspaus dom senaste två veckorna, har moffat onyttigmat, godis, chips, läsk you name it! Men nu har jag börjat lite smått igen men lite kondition och styrketränining och shit vad man mår bra av att träna! Man får sån kick! Skit samma om man står och hostar upp slem var och varannan minut, som jag gjorde igår och idag, huvudsaken är att man kommer iväg!


Som jag har väntat!!! Kommer sitta bänkad ...

2011-03-06, 01:18:02 / Kategori: Allmänt

Som jag har väntat!!! Kommer sitta bänkad framför tvn imorgon kväll klockan åtta när Potatishandlaren äntligen går!!!


Som jag har väntar!!! Kommer sitta bänkad ...

2011-03-06, 01:16:02 / Kategori: Allmänt

Som jag har väntar!!! Kommer sitta bänkad framför tvn imorgon kväll klockan åtta när Potatishandlaren äntligen går!!!


Fredag!!

2011-03-04, 13:28:10 / Kategori: Allmänt
Veckan har bestått av lite jobb, lite skola och lite utgång! Tyvärr ingen träning för jag mår inte helt hundra, är absolut inte dödssjuk men har sådär irriterande ont i halsen hela tiden. När jag känner mig orkeslös och småsjuk så tappar jag all intresse för träning, istället går jag runt och beklagar mig och är allmänt bitter. Sjukt bra metod, ni borde prova.

Nu väntar jag bara på att mickey ska iväg till skolan så jag kan storstäda lägenhet i fred. Ibland så fungerar det faktiskt bäst, för när jag kör i gång med städning så förvandlas jag till en liten städ-hitler. Jag bara kööör och den som kommer i min väg (oftast micke) kommer ångra sig. Det ska gå fort, smidigt och framför allt i den ordning jag vill!

Ikväll blir det iallfall mys med bästa Anna, vi ska leka sambos i Frida och Jockes lägenhet ikväll. Let´s Dance och Big Brother står på schemat, en vanlig fredagskväll med andra ord. 

Den osminkade sanningen ser idag ut SÅHÄR!