Den som väntar på nått gott!

2011-02-25, 17:21:31 / Kategori: Allmänt
Om några timmar så anländer bästa Sandra och Christian till Örebro. Ska bli så kul att dom kommer hit och förgyller Öret lite! Det kommer blir en helj fylld av mys, god mat, vin och gott sällskap! Men först ska plocka undan lite här hemma nu och ta mig en välförtjänt dusch. 


Tur att man får pengar imorgon! Så här ser...

2011-02-25, 00:22:20 / Kategori: Allmänt

img_2427 (MMS)

Tur att man får pengar imorgon! Så här ser ett äkta studentkylskåp ut dagen innan pengarna kommer. Vackert!  Nu ska jag sova så jag orkar komma upp till skolan imorgon. Natti!


Provar på att blogga från iphonen!!

2011-02-25, 00:19:17 / Kategori: Allmänt

Provar på att blogga från iphonen!!


Ingen bra dag!

2011-02-23, 19:54:05 / Kategori: Allmänt
När man är sjuker (särskilt när man har blåsor i munnen som jag) är det helt okey att skippa allt för en dag och bara ligga i sängen och tycka synd om sig själv. Vilket jag har gjort idag! Dom här två har i princip legat däckade bredvid mig hela dagen, man kan nästan tro att dom varit lite sympatisjuka med mig.




Kladdkaka!

2011-02-22, 21:04:08 / Kategori: Allmänt
Slängde ihop en kladdkaka nyss och den blev så god! Så nu har jag suttit och smaskat i mig så mycket att jag har fått magknip. Men gott var de! Nu ska jag kolla på Den hemliga miljonären och sen blir det Big Brother.



Trött!

2011-02-22, 18:32:41 / Kategori: Allmänt
Glömde berätta igår att jag körde mitt livs andra spinning pass igår, provade på det för typ sex år sedan och hatade de! Men igår så svalde jag hatet och begav mig till friskis för att prova på det igen. Jag var beredd på ren och skär DÖD... vilket jag till viss del kände. Men ändå så gillade jag det! Det var sjukt sjukt sjukt jobbigt och jag har nog aldrig svettats så mycket i mitt liv nån gång, men det var okey. Tjejen som satt på cykeln bredvid mig varnade mig för att det skulle vara jobbigt i början men att man blev beroende av det. Så nu ska jag ge det en chans och se om det kan bli mitt nya beroende, spinning here I come!



Idag efter skolan drog jag och Frida iväg en sväng till gymmet för lite kondition och mina ben var minst sagt möra efter gårdagen. Fick kämpa mig igenom 45 mintuer ren och skär mjölksyra och smärta, så nu är jag helt slut. Har jag precis ätit middag, kyckling och rotfrukter i ugn. Så gott! Sen ska jag lyxa till det lite och baka mig en kladdkaka lite senare. Om mickey kan köpa med sig lite ägg hem från träningen förståss.

The whiteone!

2011-02-21, 12:39:59 / Kategori: Allmänt
Förra veckan såg jag en tandblekningsgelé som crazyangel hade provat, och jag som älskar att prova nya produkter var inte sen att beställa hem en själv. Fick hem den idag och provade den tidigare, man ska pensla på gelén två gånger per dag i 14 dagar så om två veckor återkommer jag med resultatet. 





Nu ska jag skjutsa iväg Micke till skolan innan Frida och jag åker och provkör en bil som hon och Jocke funderar på att köpa. Ska bli så kul!

Lång promenad!

2011-02-17, 17:45:50 / Kategori: Allmänt
Saknar ett riktigt bra promenad ställe i Örebro, det finns säkert men jag har liksom inte hittat det än. Som idag, var så sugen på att ta mig ut i det fina vädret vilket jag gjorde men jag gick typ rakt igenom stan. Kändes inte ett dugg mysigt! Jag vill promenara i skogen eller längst vatten när jag ska ut och gå, har inte nära till nått sånt här i Örebro. Om det finns nån som har ett fint promenad stråk att tipsa på så feel free!

Idag har jag köpt hem massa gott så jag kan göra lyx pannkakor! Grädde, banan, bär och glass ska bli sjukt gott.


Drömmer mig bort!

2011-02-16, 22:46:47 / Kategori: Allmänt

Jag
och Micke har tröttnat på det sketna studentlivet och tänkte köpa oss en fräsch bostadsrätt i Stockholm! Ni är så välkomna att hälsa på! :) Vi är fortfarande lite osäkra på vilken vi vill ha, båda har ju liksom sin charm. Älskar ju takbalkarna på lägenheten i Kungsholmen men den i Vasastaden är ju mer modern men har också en sjukt läcker planlösning. Vi får helt enkelt buda på båda två och i värsta fall (om vi inte kan bestämma oss) får vi ha den enda som övernattningslägenhet bara!
Kungsholmen



Vasastaden



DATOR KRÅNGEL!

2011-02-16, 16:55:43 / Kategori: Allmänt
Min fitta till dator har såklart dött IGEN! Började krångla igår när jag skulle göra en återställning av datorn och sen gick den aldrig att sätta på igen. Så nu måste jag lämna in den på lagning IGEN och vänta flera veckor på den IGEN, så får man väl hoppas på att den fungerar sen. Jag blir bara så trött, irriterad och frusterad! Lägg sedan på en sjuklig huvudvärk så förstår ni vilken underbar dag jag haft!

Därför tvingade jag ut Micke till marieberg för en lunch, rödspätta med potatis såklart, och tröstshoppade en ny tränings jacka från Nike! Sjukt fin och jag förtjänade den verkligen! Nu håller jag tummarna för att min huvudvärk går över så jag kan köra ett skivstångspass senare ikväll.


Alla hjärtans dag!

2011-02-14, 22:25:58 / Kategori: Allmänt
Idag har väl ingen kunnat ungå att det är alla hjärtans dag och visst är det kul att det finns en dag som går ut på att visa och uttrycka sin kärlek för sina nära och kära. Med risk för att låta bitter så måste jag erkänna att jag tycker att den har blivit lite too much. Att man måste spendera den ihop med sin pojk/flickvän, köpa blommar, ge varandra presenter och bara vara så där allmänt drygt nykära.

Kommer ihåg när jag var singel och vilken hatkärlek jag kände mot den här dagen. Tyckte det var underbart för dom som hade nån att dela den med, men sjukt deprimerande för oss som inte hade det. Så även fast jag är i ett förhållande nu så gillar jag den inte särskilt mycket, tycker den känns onödig.

Men till alla mina underbara, famlij och vänner, massa massa massa KÄRLEK till er idag och men även alla andra dagar om året! ♥♥♥


Särskilt tack till min bästa Sandra som överrakade mig med ett paket imorse dagen till ära! Blev så glad!!! ♥♥♥






Trötter!

2011-02-11, 22:40:10 / Kategori: Allmänt
Klockan är inte ens elva och jag är trött?! Vad är det för fel på mig? Kanske borde lyssna på kroppen och faktiskt ta och gå och lägga mig i tid för en gångs skull... Men hur kul är det egentligen, det är ju faktiskt fredag. Borde ju ha ett nytt avsnitt av Vampire diaries att ladda hem så det får nog bli min kvällssyssla!

Imorgon eftermidadag kommer iallfall mamma och pappa hit! Blev bestämt igår så det är en liten spontan tripp men som jag  har längtat efter dom! Först en sväng på gymmet och en storstädning bara.

Världens bästa föräldrar!


Jobb idag igen!

2011-02-11, 11:59:09 / Kategori: Allmänt
Blev ingen förmiddagsträning eller plugg för mig idag, ska rycka in och jobba eftermiddag idag. Ska se om jag orkar dra till gymmet och köra lite kondition efter jobbet. Känner att jag behöver röra på mig lite! 

Kvällen kommer bestå av en storstädning innan mamma & pappa kommer på ett spontan besök imorgon! Ska bli så myys! Har saknat dom jätte mycket den senaste tiden. Men nu måste jag dra till skolan och skriva ut lite intyg innan jobbet.
Mina nya brillor!


Målet inför beach 2011!

2011-02-10, 21:50:04 / Kategori: Allmänt
Beach 2011 here I come! Inte långt kvar nu till drömkroppen! När mitt proteinpulver kommit så börjar verkligen hårdträningen, målet är deffade muskler.


Läggdags!

2011-02-08, 23:48:13 / Kategori: Allmänt
Det blev inget ki box pass för mig och Friday ikväll för när vi kom dit och skulle "checka in" så hade vi tagit fel på tid och var en halv timme sena.. typiskt oss jag vet! Så jag skjutsade hem Frida som bestämde sig för att ha sin vilodag idag, men jag drog tillbaka till gymmet och körde ett ganska lugnt konditionspass. Var helt seg och tung i kroppen så det blev inte mer än 40 mimuter.

Imorgon
tänkte jag faktiskt försöka ta mig upp tidigt för en liten morgonpromenad, om det inte är snöstorm då. Ska upp och jobba förmiddag (börja sju!) på torsdag för första gången på jag vet inte hur länge. Så teorin är att om jag går upp tidigt imorgon så kommer jag automatiskt bli trött tidigt imorgon kväll och komma i säng i tid. Smart tänk där! Efter morgon promenaden är det plugg med Johanna som gäller och på kvällen står ett skivstångspass på schemat.

GE MIG VÅR OCH TUSSILAGO!


Pepp pepp pepp!

2011-02-08, 17:42:51 / Kategori: Allmänt
Ikväll är det Ki Box 2 som gäller och jag sitter och peppar min otroligt sega kropp med macarons och kaffe, så gott! Jag fick nämligen för mig den underbara idén att baka macarones efter jobbet igår. Inte helt lätt när man heter Malin och har ett minne som en guldfisk! Tre gånger fick jag (läs:micke) åka och handla ingredienser till dom jäkla macaroneserna. Men runt tolv igår natt fick jag dom klara och shit vad goda dom blev! Så det blev macarones till frukost, lunch och mellanmål! Inte så nyttigt kanske men sjukt GOTT!

Så här ska dom se ut:



Så här ser mina ut, inte dom vackrate kanske men...


Jag vill till värmen eller om värmen vill komma till mig!

2011-02-06, 22:34:08 / Kategori: Allmänt
Jag vill ha:
Sol, värme, sena sommarkvällar, rosé, cigg, cykelväder, grillning, parkhäng, isglassar, strand, kristallklart vatten, ljummet sommar regn, potatissallad, en rejäl solbränna, uteserveringar, använda mina RayBans, shorts, klänningar, jeans shorts, mygg, sommarplågor, skavsår, fräknar, öl, balkonghäng, barfotaspring .... jag vill med andra ord ha SOMMAR NU!!!!!!





BitterFitta!

2011-02-04, 00:09:54 / Kategori: Allmänt
Just nu är jag en riktig bitterfitta! Mest pågrund av att jag återigen har fått munsåret of DOOM! Och att jag måste gå och jobba imon och se ut som en riktig uppsvälld anka med blåsor på läpparna. Inte okey! Aja kan inte göra så mycket annat åt det just nu annat än att vara just bitter...

I veckan har jag iallafall beställt ett par glasögon på Synoptik, ett par sjukt snygga RayBans (typ som dom jag visade i bloggen för nån dag sen) som jag hoppas få hämta ut nån gång nästa vecka. I´m so happy! 

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på The Blind side. Såg reklam för det häromdagen och Sandra Bullock är med i den borde vara jätte bra!