Sol och bakverk!

2009-05-27, 18:19:39 / Kategori: Allmänt
Shit dom senaste två dagarna har varit underbara med värme och sol, har legat ute och pressat både måndag och tisdag har till och med hunnit med att bränna mig. Så igår fick jag till och med använda solskydds faktor, behövs det solskyddsfaktor i Sverige så måste det väl klassas som sommar! Just det, åt massa goda sallader också!



Idag har jag gjort lite ärenden sen så har jag bakat en massa till imorgon för då fyller Micke 23 år. Har bakat kanelbullar, blåbärspaj, hallonpaj, kladdkaka och chockladbollar så jag harlegat i. Det ska understrykas att det var allra första gången som jag bakade bullar, och visst såg dom goda ut! Imorgon så åker jag iallafall till Stockholm med min kära mor, vi ska nämligen en på en makeupkurs senare på kvällen så det blir nog spännande! Blir ett besök på stan på dagen innan kursen börjar, så det ska bli mys!


Susan Boyle gör det igen...

2009-05-26, 17:05:49 / Kategori: Random thoughts
Här fram träder hon i semifinalen i Britans got Talent och kanske hon sjunger en lite mindre känd låt men hon gör det så grymt bra! Det är memory skriven av Andrew Loyd Webber, fantastisk kvinna! Lyssna och njut och orkar ni inte lyssna igenom hela låten börja runt 3 min för då kommer det bästa!



Sälja sin oskuld?

2009-05-21, 12:11:20 / Kategori: Random thoughts

Dom senste två veckorna har jag hört om två unga tjejer som har sålt sin oskuld till högsbjudande män, den första var den 22-åriga amerikanska Natalie Dylan sen idag stod de på aftonbladet om den rumänska Alina Percea som var 18 år. Hon lyckades sälja sin oskuld till nån italiensk affärsman som betalade 100 000 kronor för den, man kunde även läsa att hon hade önskat att hon skulle få lite mer pengar än vad hon fick men att hon nu kunde försörja sin familj i 2-3 år samt betala för hennes studier. Men vad säger man om något sånt här, är det samma sak som prositution?

Jag förstår att desperata tider kräver desperata åtgärder, för jag antar att hon kommer från en relativt fattig bakgrund då hon säger att hon ska försörja sin familj med pengarna hon fick in från aktutionen. Som jag förstod det så gjordes de hela väldigt proffesionellt och hon undergick flera läkarundersökningar för att se om hon var frisk och att hon fortfarande var oskuld och den italienske affärsmannen var tydligen en riktigt trevlig karl som såg bra ut. Vilket säkert uderlättade för henne...

Alltså man kan säkert ha väldigt mycket åsikter om det här och det kan ju likställas vid prostitution för hon säljer ju sin kropp för pengar. Men hennes första sexuella möten skedde ju under väldigt säkra former och var väl på ett sätt mycket smartare än många andra som förlorar sin oskuld till någon helt random kille på en fest när man är packad, till någon som dom inte har någon aning om vem han är och många använder ju inte kondom. Så vilket är värst egentligen?
Visst hon tog betalt för det, kanske en annan skulle varit smart nog att göra det samma. Och slagit två flugor i en smäll och tjänat nån krona. Men samtidigt förstår jag inte hur detta kan vara lagligt när "vanlig" prostitution inte är det?



Natalie Dylan

Alina Percea


Min kamera!

2009-05-19, 15:18:22 / Kategori: Allmänt
Passade på att tömma min kamera som jag fick hem från Hawaii nu i veckan, så här ser mitt rum ut just nu föresten. Dags att ta reda på kanske?


Här kommer lite bilder som jag hittade på kamera, här är några bilder från hotellet som jag och Niklas bodde på i några dagar på innan vår andra termin började. Visst ser de underbart skönt ut!


Här hängde vi mycket, på Human Society. Slutade ju med att vi adoptera två små sötnosar själva



Här är dom, hittade till och med bilder från när dom var helt nya.. alltså kattungar!



Fanns även några bilder från hur hemsk vår lägenhet såg ut när vi fick den, tror ingen har sett de faktiskt. Var kackerlackor överallt och badrummet var grönt medans köket var blått, men de fixade vi tll.



Ge mig sommar, sol, värme och blå himmel!




Nu vart de en del kollage, men de får ni stå ut med. Har en rejäl Hawaii-abstinens nu så det får ni stå ut med. Nu ska jag iallfall ta reda på alla kläder som ligger på min säng som ni såg på bilden längt upp. Sen blir det tisdags mys med Sandra ikväll, hon har jobbat hela heljen så jag har inte sett henne på ett tag nu! Ciao Ciao!

Eurovision 2009

2009-05-15, 12:20:44 / Kategori: Random thoughts
Med tanke på att jag missade hela eurovision hysterin förra året så är jag extra insatt iår och har sett allt! Har redan fått några favoriter förutom Marlena då såklart... Här kommer några av mina favoriter

 Azerbaijan AySel & Arash "Always".



 Ukraina Svetlana Lobodo "Be my valantine"




 Island Yohanna "Is it true?"



 Norge Alaxander Ryback "Fairytale"




Favoriten Marlena Ernman "La voix"




Marlenas låt är verkligen speciell, ingen annan av bidragen påminner inte ens om hennes låt så jag tror att antaigen kommer folk älska den här låten eller hata den. Det är ingen låt som kommer placeras i mitten, det kommer vara ris eller ros.

Fryser...

2009-05-14, 14:48:12 / Kategori: Allmänt
Sitter och har precis käkat lite lunch och håller på att frysa ihjäl, fattar inte de är as kallt i vårat hus! Iallafall så gjorde jag iordning en kycklingsallad med fetaost, riktigt gott var de! Nu väntar jag bara på lite sällskap, så lika bra att göra mig iordning...


Lovely Thursday!

2009-05-14, 11:48:42 / Kategori: Allmänt
Igår var jag hemma hos Martin B på födelsedags fika, vi blev kvar där ett bra tag var sånt trevligt sällskap och det var kul att träffa en del som man inte sett på hur länge som helst! Lät som att det blir grillfest på lördag så då får man chansen att catch up lite mer, jag som trodde jag skulle ha en lugn och ekonomisk helj men de brukar ju aldrig sluta så. Är väl roligast så! Men idag då, vad händer då? Ska nog inte göra så mycket, ska till Tempo och lämna lite skor hos Sandra, nån på hennes jobb skulle på maskerad och behövde låna ett par partyskor. Sen skulle mitt rum behöva städas och jag måste skriva klart lite arbeten för min kurs jag läst på högskolan, men inget av de låter jätte lockande men det är saker som måste göras..

.
Bild från 2007 på min och Sandras balkong på Gran Canaria, ta mig tillbaka!

Dagen outfit!

2009-05-13, 17:56:37 / Kategori: Dagens Outfit
Nu är jag nyduschad och klar och ska snart dra till Martin, tänkte lägga upp en dagen outfit för en gångs skull...



Bakat kladdkaka!

2009-05-13, 15:57:27 / Kategori: Allmänt
Jag sprang runt och tvättade och städade lite så blev jag så sugen på en kladdkaka, så jag googlade ett recpet och slängde ihop en och den blev super god! Slänger upp en bild så får se.. Men jag skulle så gärna vilja ha en ny kamera, min kamera är kvar på Hawaii fortfarande och den är asskass ändå. Ska nog investera i en ny i sommar när man har lte mer pengar har jag tänkt.

Ikväll ska jag hem till Martin B som fyller år idag, GRATTIS, på lite fika. Ska blir trevligt, hoppas få se lite folk som man inte har träffat på ett tag. Appråpå ingenting, jag har alltid tyckt om The Hills men aldrig riktigt föjlt se slaviskt eller nått, men nu har jag börjat titta på de från första säsongen nu. Och de är så kul och se vilken skillnad de har blivit på alla karaktärer på bara två år, dom ser så små ut. Länk. Men är de så att dom följer ett manus eller är de "på riktigt" nån som vet?

Äntligen, en ny garderob!

2009-05-11, 21:47:55 / Kategori: Allmänt
Hört en fågel viska att min halva garderob som jag har haft kvar på Hawaii sedan i december har kommit hem till Sverige igen, med tanke på att jag inte har någon aning om vad jag har lämnat kvar där så är det som att jag har fått en helt ny garderob! Har för mig att det är en del party klännigar plus skor och andra sköna sommar kläder... Får nog bli ett besök till Stockholm i heljen och se om jag kan hämta upp dom, skulle vara så underbart skönt att få det gjort!



The good old US and A

Kom precis hem från jobbet nu har i princip fått schemat för hur jag ska jobba i sommar och det ser ganska bra ut, blir en del jobb trots allt. 9 veckor totalt, från den 15 Juni till den 14 Augusti. Nice. Nu blir de tidigt kväller för mig, ska ju upp vid sex imon. Ursch de var länge sen jag började så tidigt!

Introduktion idag...

2009-05-11, 12:41:31 / Kategori: Allmänt
Idag ska jag gå på introduktion på Furugårdens demensboende, får se hur det blir. Jag är minst sagt nyfiken!
Kom nyss hem från tandläkaren och satt och kollade igenom lite gamla bilder på datorn och hittade den här bilden på mig. Shit vad jag saknar mitt hår som de såg ut på den tiden, långt med blonda slingor i. Varför skulle jag få för mig att bleka sönder det, de fattar inte jag? Var ju så fint som de var liksom, men att man aldrig ska vara nöjd!
Till råga på de det så ville jag göra lite blonda slingor nu till sommaren för att se lite sommarfräch ut, men min frisör blånekade mig och sa att det skulle falla sönder om jag blekte det nu så jag ska verkligen försöka att inte göra nått alls med det i nån månad nu och bara låta det vara och sen till hösten kanske jag får lov att lägga till lite blonda slingor!


Nu ska jag fortsätta med min tvättning innan jag drar till jobbet, slutar vi nio ikväll så vi höres då!


Nyvaken...

2009-05-09, 12:50:38 / Kategori: Random thoughts
Vaknade upp runt halvtolv tiden och gick upp och såg mig själv i spegeln, gissa vad jag ser?... En jäkla fläskläpp! För er som inte har haft en förut så kan jag informera om att det inte alls är nå vidare skönt att ha en, eller att de ser särskilt attraktivt ut. Så nu är min underläpp alá Olinda stil! Nice... Sen kan vi ju komma till hur jag har lyckats få en fläskläpp? Har faktiskt ingen aning, jag har varken varit i bråk eller lyckats gå in i nått så jag måste ha fått den i sömnen. Det är min enda förklarning.

Nån som vet hur man får en fläskläpp att försvinna fort?

Lady Gaga

2009-05-08, 14:55:56 / Kategori: Random thoughts
Lite partyhöjare! Bjuder på den här så länge!





Undra vad man ska ha på sig ikväll?

Som lovat, här kommer bild bomben!

2009-05-07, 21:45:03 / Kategori: Allmänt
Börjar med gamla bilder som togs runt studenten 2006



Sandras och min Gran Canarie resa 2007



Fest bilder från 2006



Fest bilder från 2007 (inklusive eckerö resa)



...Fortsättnings fest bilder från 2007





Kanske sist i världen...

2009-05-06, 19:06:21 / Kategori: Mode och Skönhet
Men jag hittade nyss till den här otroligt vackra kvinnans blogg!



Säga vad man vill om henne, but i love her!

Håller på att föra över alla mina gamla bilder från min andra dator, så det kommer nog bli en bildbomb på min blogg om ett tag. Det skulle dock ta över 200 minuter att föra över dom till mitt usb minne, but just be patient!


Kinky Kitten

2009-05-05, 13:12:28 / Kategori: Random thoughts
Yes, tydligen ska jag heta Kinky Kitten om jag skulle vara porrstjärna enligt nått test på internet. Vill ni kolla upp vad ert namn blir så fyll bara i för och efternamn på den här sidan! Lite roligt om man inte har nått annat för sig tyckte jag...

Iallafall har jag en ganska dålig dag idag, är väldigt besviken på hemtjänsten (där jag ska jobba i sommar) dom har krånglat till mina tider jag skulle jobba på så jag får jobba mycket mindre, så jag hoppas att dom tar tag i det och fixar de nu annars vet jag inte vad jag ska göra! Så jag är lite små butter pga av de som ni kan förstå, i värsta fall får jag väl sticka och plocka vindruvor i Frankrike eller nått sånt...

Som tur är kommer iallafall Niklas hit nu och göra mig lite sällskap och senare ska jag hem till bästaste som vanligt och laga mat och kolla på Gossip Girl. Sandra har föresten börjat ha matlagningskurser med mig varje tisdag så jag kan laga nån maträtt om jag nån gång skulle få för mig att göra de! Får se vad som står på menyn idag?