Been a while AGAIN!

2010-05-31, 00:13:45 / Kategori: Allmänt
Dagens:
Tv-tablån suger på söndagar!
Jag har ont i magen av allt godis jag tryckt i mig
Jag är trött
Sliten efter gårdagen i Köping
...gårdagen i köping var rolig!
Finns lite bilder som kommer upp senare
Jag drack äcklig mojito, köp inte Bacardis nya mojito blandning
Selma hatar sin tratt
Imorgon klockan 10 börjar en ny tentavecka
Jag är asepp!
Nu ska jag mysa lite med katten sen gå och sova!


Bjuder på lite bilder sen i onsdags när Hoffmaestro gästande Öret!


Nya livet började idag!

2010-05-17, 21:06:05 / Kategori: Allmänt
Sir yes sir! Idag är dagen med stort D för idag började nämligen mitt nya liv!! Får se hur länge det håller i sig  bara? men jag gick iallafall en långpromenad och gjorde lite armhävningar och sånt tjaffs...  Förhoppningsvis tills imorgon iallfall för då ska jag börja dagen med en promenad igen,, även om det regnar så det så!

Heljen har iallfall varit super mysig.. baby har varit här på besök och vi har bara myst runt och ätit gott! Precis som det ska vara. På lördagen låg vi ute och solade halva dan (var sjukt varmt ute) sen samlades folket runt grillen längs svartån och körde årets första RIKTIGA grillning! Var helt underbart skönt att kunna sitta ute en hel kväll, utan att få köldskador.

Imorgon och på onsdag är vi lediga så det ska bli as nice... eller så nice man kan ha det med 15 kronor på sitt konto. Fattig ja visst! Just det glömde berätta.. vi hade ju slummer party hos AnnaPanna igår kväll, hade super mysigt med massa gott och Sex and the city boxen och babblandes ända tills fem tiden på morgonen!
Nää nu är det sista avsnittet av svenska hollywoodfruar som gäller!



Slemmis var med ute i lördags med... men hon höll sig mest i sin väska!




Idag började tydligen hockey-vm tydligen... IGEN!!!

2010-05-13, 20:36:11 / Kategori: Allmänt

Dagen har varit en rätt så lugn med en oboligatorisk tripp ut till Marieberg och tittat runt lite.. men med den påtagliga bristen på pengar så blev det ingen shopping för mig tyvärr! ... Nu är det tydligen hockey-vm som gäller för hela slanten och det är väl bara att accpetera lite sport på tvn så blir det inge gnäll när jag sitter och läser alla mina bloggar och hänger på facebook! Kompromiss tror jag att det kallas??



                                                                          Dagens!

  
                           




Imorgon är det seminarium som står på schemat,, känns väldigt kul med tanke på att jag inte har en enda bok änsålänge! Men men det löser sig alltid! Nu väntar jag bara på att Bella & Tyra show ska börja så att man får se lite catfight mellan dom och kisse! .... OOooooohhhh sopa!!!!!


 


Dags att göra kväller snart!

2010-05-11, 00:46:27 / Kategori: Allmänt
Min iPhone dog precis helt utan anledning och jag får inte igång den! As irriterande! Lika bra att göra kväller då... ska kolla in det senaste avsnittet av Vampire Diaries först bara. Nu tänker jag skriva en mening som jag sagt och skrivit kanske 1000 gånger: "Imorgon börjar mitt nya liv"! Men den här gången... den här gången så ska det bli sant! Med lite inspiration av Fanny så ska jag ta tag i mitt tränande och mina matvanor. Jag har bett baby göra ett träningsschema till mig (tänkte att han borde vara kapabel till det) och sen så måste jag följa de! ... Alla som tvivlar you will see, you will see!!! Och jag intalar mig själv att det inte är för sent att komma iform till beach 2010 .... typ.

Miranda Kerr ska nu bli min inspiration! Kvinnan är hothothot!


Imorgon bär det av till Stockholm!

2010-05-06, 23:17:59 / Kategori: Allmänt
Dagen har bestått av gruppmöte på skolan, vi lärde gå igenom lite saker till seminariet imorgon. Sen var det bara att cykla hem för då kom min blivande lilla hyresgäst hem till mig och vi skrev kontrakt. Säger lilla för han är bara 90:a, men han ska nog kunna ta bra hand om min lägenhet... säkert bättre än mig som förstör toaletter, kylskåp och ugnar! Klant-Mallan!

Packat har jag även försökt göra... och jag måste erkänna att det gått sådär. Hatar att packa! Det blir alltid för mycket,, jag är ledsen Henning jag försökte! Sen kom Friday och Jocke och hämtade upp mig och skjutsade ut mig till Johanna och Fransisco som ska ha Selma i heljen. Den stackars katten får vara med om mycket hon, med tanke på hur jag flänger runt! Inom loppet av 4 veckor jag varit i Göteborg, Vemdalen och nu Stockholm.. plus firat Valborg däremellan! Så Selmis stackarn har fått varit lite överallt... men hon har blivit så bortskämd så det går ingen nöd på henne egentligen.


Men nu ska jag ta mig en dusch och packa ner det sista, för imorgon 12.35 sitter jag och Anna på bussen till Stockholm. Har redan bunkrat upp med det obligatoriska... colan, godiset och tidningen! ... Tjejer tagga för heljen nu för det kommer att bli kickass awsome!!!


Dagens!


Just det jag har solat också!




Lite av packningen..







Inget datasnille direkt!

2010-05-04, 23:31:24 / Kategori: Allmänt
Jag har försökt att göra om min blogg själv... men det funkar inte! Fattar verkligen inte hur man gör! Cred till alla som förstår sig på kodmallar, fäger, witdh och height och allt var det heter! BLÄÄÄÄÄ säger jag!!!

Just nu är jag lite bitter så jag tänker gå och ta mig nått att äta och kolla på scrubs!
Bjuder på den här bilden så länge...

Sjukligt dålig uppdatering!

2010-05-04, 17:00:38 / Kategori: Allmänt
Har fan inte skrivit nått på typ två månader! Min dator är ju cp och funkar bara ibland så jag har inte varit så taggad! Sen är jag så sjukt trött på min desgin,, så under kvällen ska jag jobba lite på det... så återkommer jag!
Be paitent please!
Sandra och jag i bilen på väg upp till Vemdalen för två veckor sen!