Nya livet började idag!

2010-05-17, 21:06:05 / Kategori: Allmänt
Sir yes sir! Idag är dagen med stort D för idag började nämligen mitt nya liv!! Får se hur länge det håller i sig  bara? men jag gick iallafall en långpromenad och gjorde lite armhävningar och sånt tjaffs...  Förhoppningsvis tills imorgon iallfall för då ska jag börja dagen med en promenad igen,, även om det regnar så det så!

Heljen har iallfall varit super mysig.. baby har varit här på besök och vi har bara myst runt och ätit gott! Precis som det ska vara. På lördagen låg vi ute och solade halva dan (var sjukt varmt ute) sen samlades folket runt grillen längs svartån och körde årets första RIKTIGA grillning! Var helt underbart skönt att kunna sitta ute en hel kväll, utan att få köldskador.

Imorgon och på onsdag är vi lediga så det ska bli as nice... eller så nice man kan ha det med 15 kronor på sitt konto. Fattig ja visst! Just det glömde berätta.. vi hade ju slummer party hos AnnaPanna igår kväll, hade super mysigt med massa gott och Sex and the city boxen och babblandes ända tills fem tiden på morgonen!
Nää nu är det sista avsnittet av svenska hollywoodfruar som gäller!



Slemmis var med ute i lördags med... men hon höll sig mest i sin väska!






KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?