KICKASS!!!!!!

2011-07-13, 11:43:09 / Kategori: Allmänt
Igår begav jag och Frida oss till Karlslund spåret efter jobbet för att JOGGA! Jag har seriöst inte använt mina ben till att springa med sen jag slutade spela fotboll för typ 10 år sedan, jag hade sån sjuk ångest... Var näst intill illamående. Men vi peppade upp varann och tillslut gav vi oss ut i spåret och som vi sprang! TRE jäkla fuckin kilometer! Det kanske inte låter så mycket men för oss som aldrig tränar är det som att spinga milen. Visst det var jätte jobbigt, jag dog nästan och idag har jag ont i hela kroppen men jag är så stolt över oss. SÅ NU KÖR VI! Kickasssssssssssss!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, sen direkt efter jobbet ska jag och Frida ut och räkfrossa på sjön! Vi ska ut med Örebros Räkbåt och äta kilovis med räkor all night long! LÄNGTAR!





VARNING FÖR MESIGT KÄRLEKS INLÄGG!!!

2011-07-11, 21:51:15 / Kategori: Allmänt
Två år och 3 månader senare och jag är hundra gånger kärare i den här mannen idag än den dagen vi blev tillsammans!
♥♥



Måndags ångest... ICKE!

2011-07-11, 19:15:50 / Kategori: Allmänt
Idag började min nedräkning till min minisemester, som innebär ledig helg + ledig måndag och tisdag... Det ska bli såååå HÄRLIGT! Så nu är det bara 4 dagar kvar! Yeeey! Nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av True Blood och PH Danmark.


Dagens jobb outfit!


Lite väl låååång bloggpaus!

2011-07-10, 14:45:15 / Kategori: Allmänt
Känner att jag haft en lite väl låång bloggpaus nu på över en månad så nu känner jag att det börjar klia lite i bloggfingararna igen, så nu kör vi! Tänkte sammafatta den senaste tiden i lite bilder, det är allt från midsommar i Ånge, en snabbvisit till Fanny i Linköping, en tjejhelg i Öret med Sandra & Hanna, dagstripp till Askersund med baby och twilight maraton! Ja lite smått och gott helt enkelt.... ENJOY!




'